PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی

saeidperak1
04-07-2012, 17:41
سلام
شاید تایپیک های زیادی برای این موضوع گذاشته شده به هر حال ببخشید:10:
من میخوام به کلاس برنامه نویسی ثبت نام میکنم میخوام به ++c برم
به نظر شما تو این کلاسا خوب اموزش میدن اصلا c++ خوبه:46: باهاش میتونم راحت برنامه ینویسم:blush: یا مثلا اینده ی شغلی خوبی داره :5:

به هر حال اگه سوالا تکراری بود ببخشد و اگه تو تایپیک های دیگه توضیح داده شده
لطفا دوباره توضیح بدید مممنون:11:

Darya-eng
05-07-2012, 01:35
سلام
اگر هیچ زبان برنامه نویسی بلد نیستید بنده براساس تجربه ای که دارم پیشنهاد میکنم کلاس برید
یادگیری هم به تلاش شما بستگی داره هیچ استادی وقت نمیکنه همه چیو بگه. مبانی رو میگن مراحل دیگه با دانشجوست

ولی اگر قرار نیست در اینده بطور تخصصی ادامه بدید کلاس نرید بهتره چون همین الانم هزاران نفر ادعای برنامه نویس بودن دارن اما هیچکدوم برنامه نویس محسوب نمیشن (هرکی 4خط کدمینویسه برنامه نویس نیست)

saeidperak1
05-07-2012, 11:19
کاملا درست میفرمایید من از vb66 یه چیزایی میدونم و عاشق برنامه نویسی هستم و رویاهای بزرگی درمورد برنامه نویسی دارم اگه تومن یه جرقه ی اموزشی بزنن انشالله میتونم پیشرفت کنم راستی من هنوز قرار به کلاس اول دبیرستان برم

senaps
05-07-2012, 11:59
سلام........ برنامه نویسی کردن یه کار موقته!!در حقیقت کد نوشتن کار بازنده های برنامه نویسی هستش!!! چیزی که برنامه نویس های حرفه‌ای در اینده میشن، طراح نرم افزار هستش!! پس برنامه نویسی رو یاد بگیرید نه زبان های برنامه نویسی رو!!! اموزش برنامه نویسی دقیقا مثل اموزش برنامه های گرافیکی و هنری می‌مونه...استاد فقط میتونه نحوه‌ی انجام کارها رو به شما اموزش بده!! اینکه از کدوم راه حل برای حل کردن پروژه استفاده بشه چیزیه که خودتون باید یاد بگیرید!! سی پلاس ریشه‌ی اکثر زبان هاست...با یادگیریش مهاجرت به زبان های دیگه خیلی راحت تره!! از سی گرفته تا سی شارپ تا جاوا تا پی‌اچ‌پی!! سی پلاس برا شروع خوبه ولی من شخصا پایتون رو پیشنهاد میدم برای شروع برنامه نویسی!!(منم مثل شما ابتدا با ویژوال بسیک اشنا شدم!)...البته من دو راهنمایی شروع کردم...پایتون یه خوداموز خییل خیلی جالب داره تو سایت خودش! همون برنامه نویسی اولیه رو یاد بگیرید کافیه...بعدش سی پلاس...بعدا میتونین با توجه به شاخه‌ای که میخواید کار کنین،یه زبان خاص انتخاب کنین و ادامه بدین... بیشتر سعی کنین منابع انگلیسی مثل کتاب های ایپرس یا راکس یا اورایلی گیر بیارین و بخونین تا کلاس ها و کتاب های اموزشی فارسی!!!! تمرکزتون رو هم روی شی گرایی بذارین... میتونه سکوی پرتاب یه برنامه نویس به اسمان ها باشه درک درست از شی گرایی!!! (ببخشید ادیتور من خرابه و نمیتونه فاصله ها رو ایجاد کنه!!)

saeidperak1
05-07-2012, 13:55
ممنون از راهنمایی شما ببخشید من هیچ جا c++ پیدا نکردم اگه ممکن هست برام بزارید و تحت ویندوز باشه راستی شما senaps ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برنامه نویسی بلدی . تااگه مشکلی داشتم ازتون بپرسم
من هم هدف طراحی نرم افزار را دارم ارزوم هم اینه که ایران از نظر استعداد جوانان چه چیزی از انگلیس یا امریکا داره چرا نباید ایران هم یکی از برترین و تولید کنندگان برتر نرم افزار دنیا مثل microsoft نباشه واقعا اگر امکاناتی برای جوانان ما گذاشته بشه خیلی استعداد های بینظیری وجود داره ولی به هرحال از راهنماییتون ممنون هدف من هم گفته هام بود اگه میشه در طول اموزشم در کلاس به مشکلی برخوردم از حضور شما استفاده کنم ممنون

saeidperak1
05-07-2012, 13:56
c++ یادت نره تحت ویندوزش:11:

saeidperak1
05-07-2012, 17:37
راستی دیگه زحمت c++ رو نکش گیر اوردمش ممنون

senaps
05-07-2012, 20:54
کتاب جعفر نژاد قمی بهترین نمونه‌ی فارسی هستش.... برای انگلیسی،ایپرس یه کتاب داره به اسم ویژوال سی پلاس 2008 که کتاب بسیار عالیی هستش.... در مورد کار کردن توی ایران، به دو دلیل هیچوقت نمیتونیم به جایی که بیرون از ایران وایساده، مثل هند برسیم!!! یکیش اینکه تو ایران کپی رایت نداریم! پس شما محصولت رو هیچوقت نمیتونی توی بازار گسترده ای به فروش برسونی!!اکثر پروژه ها به صورت اختصاصی برای یه شخص/شرکت خاص کار میشه و به همین سادگی!! مورد بعدی هم اینه که اکثر شرکت های نرم افزاری از تکنولوژی های قدیمی استفاده میکنن و هم مشتری و هم شرکت نرم‌افزاری با یه مبلغ کم‌تر و یه کار ماست بندی شده موافق ترن تا یه کار گسترده و با پول ویژه..... بنابراین اکثر نرم افزاری های ایران راننده تاکسین یا دارن یه کار بیربط انجام میدن!! مگر اینکه واقعا عاشق باشی.... اونوقته که میتونی راحت کار کنی!! الان تو سه هفته‌ی گذشته سه تا پروژه به ارزش هر کدوم 2 الی 2.5 میلیون که حدود یه ماه کار داشتن بهم پیشنهاد شد که کار کنم ولی وقتش نبود و پروژه های مهم تر و بهتر تو لیست بود... پیشنهاد میکنم که ویژوال سی پلاس رو یاد بگیرید و بعد هم کمی سی شارپ ویژوال.... بعد هم تمام وقتتون رو برای برنامه نویسی ویندوزی روی wpf و یادگیری اون بذارین.... من به تازگی(دو هفته‌ی پیش!) یه کار به ارزش 5 میلیون گرفتم که قراره توش از تکنولوژی wcf استفاده بشه!بر خلاف تصور خیلی ها بسیار اسونه.... پیشنهاد میکنم هردوی اینها رو تمرین کنی که یاد بگیری..... انجمن های زبان های c و تحت دات نت ها در خدمت شماست....هر سوالی یا بحثی بود، من یا سایر دوستان و اساتید بنده، به طور قطع خوشحال میشیم که به شما کمک کنیم.....................در مورد کتاب هم تو اولین فرصت، شروع میکنم به گذاشتن کتاب های برنامه نویسی با استفاده از تکنولوژی های روز دنیا..... برا یادگیری سی شارپ هم میتونین از کتاب c# for programmers 2010 از اورایلی استفاده کنین که کتاب بسیار عالیی میباشه!

saeidperak1
09-07-2012, 14:17
واقعا وقتی شما دوستان را می بینم کیف میکن و خوشحال میشم که تنها نیستم(البته من چیزی نیستم تا خوشحال بشم:11:) من عاشق برنامه نویسی هستم و لی من تو اردبیلم متاسفانه و هم سن های من دارن گل کوچیک بازی میکنن هرچا میرم کلاس عمومی برنامه نویسی به سختی پیدا میشه البته عمومی و خصوصی تدریس میکنند که پولش زیاده من یه عمومی پیدا کردم که 20 جلسه 70.000 هزار تومان و ثبت نام کردم ولی بدلیل کم بودن محصل فعلا شروع نشده من خوشحال میشم از حضورتان استفاده کنم چون قطعا برای من برنامه نویسی که هنوز وارد دنیای برنامه نویسی نشده مشکل زیاد پیش میاد و لی کاش ما توی یه جایی بودیم که امکاناتش زیاد بود من ناشکری نمیکنم هنوز توی شهر های مثل تهران برنامه نویسی عرف نشده وبه یه شغل گسترده تبدیل نشده چه بسا توی شهرستان ها (بخصوص اردبیل) که هنوز 10....20نفر برنامه نویسی بلد باشند من توپست های بالایی گفتم مگه ایران چه چیزی از برنامه نویسی های اروپا داره چه استعداد های کثیر جوانان که در صورت نبود امکان پامال میشه حیف حیف حیف... صد تا حیف