مشاهده نسخه کامل
: سيستم صوتي براي خونه ي كوچك
دورود
دوستان من دنبال يك سيستم صوتي براي خونه ي 80 متري مي گردم. مي خوام بيس خوبي داشته باشه و شفافيت صداي خوبي هم داشته باشه. حداكثر پولي كه مي خوام بدم 200 تومن هستن. يكم بالا و پايين ايرادي نداره. ميدونم صدايي كه مي خوام در اين محدوده قيمت زياد عقلاني نيست، ولي خونه چندان بزرگ نيست. براي همين سيستم 2 تا بلندگو و آمپلي جدا داشته باشه كافيه. نيازي به پخش كننده يا دي وي دي پلير ندارم. چون يدونه WD HD Media player دارم. فقط اگه سيستم صوتي كابل اپتيكال داشته باشه خيلي عالي هست. راهنمايي مي كنيد چه مدل هايي هست؟ پايونيير در اين حد هست؟
سپاس
mr_rayan
04-07-2012, 01:30
با این قیمت البته کمی بیشتر ولی زیر 300 تومن می تونی سیستم زیر رو بگیری.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دورود
دوستان من دنبال يك سيستم صوتي براي خونه ي 80 متري مي گردم. مي خوام بيس خوبي داشته باشه و شفافيت صداي خوبي هم داشته باشه. حداكثر پولي كه مي خوام بدم 200 تومن هستن. يكم بالا و پايين ايرادي نداره. ميدونم صدايي كه مي خوام در اين محدوده قيمت زياد عقلاني نيست، ولي خونه چندان بزرگ نيست. براي همين سيستم 2 تا بلندگو و آمپلي جدا داشته باشه كافيه. نيازي به پخش كننده يا دي وي دي پلير ندارم. چون يدونه WD HD Media player دارم. فقط اگه سيستم صوتي كابل اپتيكال داشته باشه خيلي عالي هست. راهنمايي مي كنيد چه مدل هايي هست؟ پايونيير در اين حد هست؟
سپاس
پیشنهاد من اسپیکر لاجیتک یا ادیفایر است منتها قیمتها بالاست مثلا logitech z623 2.1 کاناله بدون دیجیتال وریموت 310 هزار تومان اون جایی که میخوای ازش استفاده کنی چند متره
و این که میخوای چند کاناله باشه
من خودم این مدل ها رو داشتم و دارم هر کدوم رو خواستی بگو برات توضیح بدم
logitech z506 5.1ch 161000 toman
edifier s730 2.1ch digital 530000 toman
edifier c3 2.1ch 240000 toman
پیشنهاد من اسپیکر لاجیتک یا ادیفایر است منتها قیمتها بالاست مثلا logitech z623 2.1 کاناله بدون دیجیتال وریموت 310 هزار تومان اون جایی که میخوای ازش استفاده کنی چند متره
و این که میخوای چند کاناله باشه
من خودم این مدل ها رو داشتم و دارم هر کدوم رو خواستی بگو برات توضیح بدم
logitech z506 5.1ch 161000 toman
edifier s730 2.1ch digital 530000 toman
edifier c3 2.1ch 240000 toman
دورود
سپاس دوست عزيز و همينطور سپاس از mr_rayan
اول صحبت هام گفتم كه خونه 80 متره و من مي خوام در كنار تلوزيون ازش استفاده كنم.اين سيستم ها بيشتر براي PC هستن(تو گوگل جستجو كردم و ديدم). و دوستمون آقاي رايان هم ضبطصوت پيشنهاد دادن. منظور من يه سينماي خانگي بود ولي با اين تفاوت كه پلير نداشته باشه.يعني دوتا يا بيشتر بلندگو هاي بزرگ ايستاده داشته باشه.خودشون بصورت ساب باشن يا ساب جدا باشه.يا مثل بلندگوهاي بوك شلف كه چيزي جز بلندگو نيستن.من فقط حداقل دوتا بلندگو خوب كه بيس و صداي خوبي داشته باشه مي خوام.بدون مخلفات.اين وسطا اگه ورودي اپتيكال هم داشته باشه كه بهتره.من اينجور سيستم مي خوام. نميدونم با اين بودجه اي كه گفتم چيزي پيدا ميشه يا نه! ولي اگه سيستمي به اين صورت با كمترين قيمت معرفي كنيد ممنون ميشم. صرف نظر از بودجه اي كه معرفي كردم.اگه از كمترين قيمت به بالا بگين ممنون ميشم. قيمت اگه يكم بالا رفت ايرادي نداره.
اينم ذكر كنم كه خيلي بيس دوست دارم. اين كه احساسش كني:-دي
سپاس
مننظور شما اینه پذبرایی 80 متر اگه اینجوریه که شما باید یک اسپیکر پرقدرت انتخاب کنید مثل z906 یا s730 که دو تای اینا ورودی دیجیتال دارند و یک فضای 40 متری رو براحتی پر از صدا میکنند قیمت اولی 790 و دومی 530 تومانه
اگر هم منظور شما بلندگوهای ایستاده است که قیمت اونا خیلی بالاست و نیاز به امپ هم دارند اگرهم منظور شما این استاده های چینی هست که باید عرض کنم پول هدر دادنه و پس شما باید با توجه به بودجتون یکی رو انتخاب کنید
در ضمن اون دو تا اسپیکر بالا از سینماهای ارزان قیمت کیفیت و قدرت بسیار بالاتری دارند
مننظور شما اینه پذبرایی 80 متر اگه اینجوریه که شما باید یک اسپیکر پرقدرت انتخاب کنید مثل z906 یا s730 که دو تای اینا ورودی دیجیتال دارند و یک فضای 40 متری رو براحتی پر از صدا میکنند قیمت اولی 790 و دومی 530 تومانه
اگر هم منظور شما بلندگوهای ایستاده است که قیمت اونا خیلی بالاست و نیاز به امپ هم دارند اگرهم منظور شما این استاده های چینی هست که باید عرض کنم پول هدر دادنه و پس شما باید با توجه به بودجتون یکی رو انتخاب کنید
در ضمن اون دو تا اسپیکر بالا از سینماهای ارزان قیمت کیفیت و قدرت بسیار بالاتری دارند
دوست عزيز كل خونه 80 متر هست.من به اين ميزان نمي خوام هزينه كنم. البته بد شانسي ما اينه كه دلار گرون شده و همه چيز گرون.
سينما خانگي سامسونگ و پاناسونيك هست كه حدود 500 هست ولي نميدونم خوب باشه يا نه
من يه پلير WD TV HD دارم كه خروجي اپتيكال داره.اگه بخوام چيزي شبيه اونايي كه گفتين رو بگيرم، ارزون تر هم پيدا ميشه؟ كه يك ساب خوب داشته باشه با دوتا باند كوچيك؟كه ورودي اپتيكال هم ساپرت كنه؟
سپاس
mr_rayan
04-07-2012, 16:25
خب دوست عزیز من خدمتت عرض کنم که اولا بودجه شما محدوده و انتظاراتتون نسبت به بودجه بیشتره.اولا که با قیمت پایین اصلا آمپ و بلندگو گیرتون نمیاد به غیر از جنس های چینی آشغال.دوما که سینماها هم قیمت خودش رو داره و قیمتشون معمولا از 400 به بالاست که اونا هم هر مدلی کیفیت لازم رو نداره.
یا باید بری دنبال اسپیکر کامپیوتر که دوستمون زحمت کشیده و معرفی کرده و یا اون سیستمی که من معرفی کردم و یا افزایش بودجه به مقدار قابل توچهی.
من یه سیستم دیگه هم تو نظرم هست که شفافیت صدای خوبی داره.قیمتش هم فکر کنم زیر 300 تومن هستش.البته به همراه خودش دی وی دی پلیر داره ولی متاسفانه ورودی اپتیکال نداره ولی خوشبختانه ورودی آنالوگ صدارو داره و شما می تونید HD پلیرتون رو بهش وصل کنید.مدل 111 پایونیر هستش.
مدل 101 هم هستش که بجای 2 بلندگوی بوکشلف تعداد 5 عدد بوکشلف داره.که البته قیمت بالاتری هم داره.فکر کنم 100 تومن تفاوت قیمت با مدل 111 داشته باشه.
دوست عزيز كل خونه 80 متر هست.من به اين ميزان نمي خوام هزينه كنم. البته بد شانسي ما اينه كه دلار گرون شده و همه چيز گرون.
سينما خانگي سامسونگ و پاناسونيك هست كه حدود 500 هست ولي نميدونم خوب باشه يا نه
من يه پلير WD TV HD دارم كه خروجي اپتيكال داره.اگه بخوام چيزي شبيه اونايي كه گفتين رو بگيرم، ارزون تر هم پيدا ميشه؟ كه يك ساب خوب داشته باشه با دوتا باند كوچيك؟كه ورودي اپتيكال هم ساپرت كنه؟
سپاس
بالاخره ما نفهمیدیم که شما این اسپیکر رو برای چند متر جا میخوای من به اشپزخانه و جاهای دیگه کار ندارم فقط اون جایی که میخوای بزاریش
اون سینماها هم کیفیت زیادی ندارند و بیشتر جنبه زیبایی دارند اگه شما میخوای همون 500 هزینه کنی پیشنهاد من edifier s730 2.1ch digital هست که صداش رو خودم برات تضمین میکنم هم از لحاظ کیفیت و هم از لحاظ بلندی چون خودم دارمش edifier s530 2.1ch digital هم هست و منتها یکم صداش ضعیفتره ولی بازم خونه شما رو جواب میده قیمت الان موجود ندارن ولی اگه باشه حدود 400 تومانه و پیشنهاد دیگر logitech z623 2.1ch thx که ورودی دیجیتال نداره ولی صدای خوبی داره و از پس یه پذیرایی 20 تا 30 متری برمیاد قیمت هم 310 تومانه و در اخر هم logitech z506 5.1ch هست که ورودی دیجیتال نداره و برای استفاده در یک اتاق 10 تا نهایت 20 متری خوب جواب میده و قیمتش هم 161 تومانه
منم همچین سولوشنی میخوام مثلا اگر همچین اسپیکری بگیرم چه امپی میخواد که ورودی اپتیکال داشته باشه صداش نهایتا خوب میشه ؟ یا برم سمت همون سولوشن لاجیتک ؟ رو pc که خیلی از صداش راضیم
mr_rayan
04-07-2012, 17:25
منم همچین سولوشنی میخوام مثلا اگر همچین اسپیکری بگیرم چه امپی میخواد که ورودی اپتیکال داشته باشه صداش نهایتا خوب میشه ؟ یا برم سمت همون سولوشن لاجیتک ؟ رو pc که خیلی از صداش راضیم
اینکه بلندگوی سنتر هستش و یه کانال بیشتر نیستش.حداقل آمپلی فایری هم که نیاز هستش 400 تومنه.
اها اره درسته مرسی من 2.1 میخوام
a/v receiver دنون 1312 خوبه ؟ اسپیکر چی هست تو بازار ؟ سر جمع چقد برام اب میخوره ؟
خب دوست عزیز من خدمتت عرض کنم که اولا بودجه شما محدوده و انتظاراتتون نسبت به بودجه بیشتره.اولا که با قیمت پایین اصلا آمپ و بلندگو گیرتون نمیاد به غیر از جنس های چینی آشغال.دوما که سینماها هم قیمت خودش رو داره و قیمتشون معمولا از 400 به بالاست که اونا هم هر مدلی کیفیت لازم رو نداره.
یا باید بری دنبال اسپیکر کامپیوتر که دوستمون زحمت کشیده و معرفی کرده و یا اون سیستمی که من معرفی کردم و یا افزایش بودجه به مقدار قابل توچهی.
من یه سیستم دیگه هم تو نظرم هست که شفافیت صدای خوبی داره.قیمتش هم فکر کنم زیر 300 تومن هستش.البته به همراه خودش دی وی دی پلیر داره ولی متاسفانه ورودی اپتیکال نداره ولی خوشبختانه ورودی آنالوگ صدارو داره و شما می تونید HD پلیرتون رو بهش وصل کنید.مدل 111 پایونیر هستش.
مدل 101 هم هستش که بجای 2 بلندگوی بوکشلف تعداد 5 عدد بوکشلف داره.که البته قیمت بالاتری هم داره.فکر کنم 100 تومن تفاوت قیمت با مدل 111 داشته باشه.
دورود
سپاس دوست عزيز. من دقيقا دنبال همچين سيستمي ميگردم. تعداد بلندگو هم دوتا با يك ساب كافيه. البته بنده دنبال بلندگوهاي ايستاده بودم كه همونطور كه گفتين هم گرونه و ارزوناشم خوب نيست. نصف قيمت اين سيستم بنظرم بخاطر پلير باشه. اطلاع دارين بلندگوهارو بدون پلير براي فروش ميدن يا نه؟
شرمنده از دوست عزيزم mmf66 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
متوجه سوالتون نشدم. پذيرايي حداكثر 30 متر هست.
مارك ديگه يا طرح ديگه اي مد نظر دارين كه يكم ارزون تر و كيفيت خوب (نه زياد عالي) داشته باشه؟ دوتا بلندگو با ساب هم باشه خوب هست.
دوستان اگه بخوام سيستم دست دو بگيرم چي؟ شما سراغ دارين جايي؟سايتي؟
سپاس
mr_rayan
05-07-2012, 02:16
اها اره درسته مرسی من 2.1 میخوام a/v receiver دنون 1312 خوبه ؟ اسپیکر چی هست تو بازار ؟ سر جمع چقد برام اب میخوره ؟آمپ دنون 1312 در حدود 600 قیمت داره.سیستم 2.1 زیاده منتها اگر حتما بلندگو و آمپلی فایر بخواید باید نزدیک به یک تومن بهش فکر کنید.
mr_rayan
05-07-2012, 02:19
دورودسپاس دوست عزيز. من دقيقا دنبال همچين سيستمي ميگردم. تعداد بلندگو هم دوتا با يك ساب كافيه. البته بنده دنبال بلندگوهاي ايستاده بودم كه همونطور كه گفتين هم گرونه و ارزوناشم خوب نيست. نصف قيمت اين سيستم بنظرم بخاطر پلير باشه. اطلاع دارين بلندگوهارو بدون پلير براي فروش ميدن يا نه؟دوستان اگه بخوام سيستم دست دو بگيرم چي؟ شما سراغ دارين جايي؟سايتي؟سپاسپلیری که شما می فرمایید دارای آمپلی هستش و اون بلندگوها بدون اون پلیر به درد نمی خوره.دست دوم سراغ ندارم ولی باید برید پرس و جو کنید تا پیدا کنید.
دورود
سپاس دوست عزيز. من دقيقا دنبال همچين سيستمي ميگردم. تعداد بلندگو هم دوتا با يك ساب كافيه. البته بنده دنبال بلندگوهاي ايستاده بودم كه همونطور كه گفتين هم گرونه و ارزوناشم خوب نيست. نصف قيمت اين سيستم بنظرم بخاطر پلير باشه. اطلاع دارين بلندگوهارو بدون پلير براي فروش ميدن يا نه؟
شرمنده از دوست عزيزم mmf66 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
متوجه سوالتون نشدم. پذيرايي حداكثر 30 متر هست.
مارك ديگه يا طرح ديگه اي مد نظر دارين كه يكم ارزون تر و كيفيت خوب (نه زياد عالي) داشته باشه؟ دوتا بلندگو با ساب هم باشه خوب هست.
دوستان اگه بخوام سيستم دست دو بگيرم چي؟ شما سراغ دارين جايي؟سايتي؟
سپاس
پیشنهاد بنده با توجه به بودجه کم شما logitech z623 2.1ch thx با قیمت 310 هزار تومان که تا حدود زیادی از پس پذیرایی شما بر میاد اگر هم افزایش بودجه بدید edifier s730 2.1ch digital که پذیرایی شما رو در حد انفجار غرق در صدا میکنه با قیمت 530 هزار تومان
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.