مشاهده نسخه کامل
: میشه ASUS - P8Z68-V LE رو اورکلاک کرد؟
سلام دوستان
آیا ASUS - P8Z68-V LE میتونه در اورکلاک جواب بده یا خیر؟
saeed_136915
03-07-2012, 21:30
سلام اصولا بردهای Light Edition زیاد توی اورکلاک خوب نیستن. میشه ولی خیلی محدود چون توان مورد نیاز پردازنده رو نمیتونه تامین کنه
سلام این مادر برد 2700k 2600kرو چقدر اور میکنه؟
خودتون باید به اون فرکانسی که مورد نظر است برسین که با اورکلاک میتونید بهش پی ببرید تا هرجا که بتونید کلاک رو در حد سیف بالا ببرید
animsprite
04-07-2012, 12:07
خودتون باید به اون فرکانسی که مورد نظر است برسین که با اورکلاک میتونید بهش پی ببرید تا هرجا که بتونید کلاک رو در حد سیف بالا ببرید
خوب با اون کاری که من کردم اگه شما هم انجام بدید باید قید مین رو بزنید من تا 4.9 اور کردم ولی خواستم برای سر گرمی به 5 بزنم که با یه بار ریست سیستم ظاهرا مین تاب نیورد و بایوسش پرید الان هم گارانتیه کاملا محتاط عمل کنید واینکه اگر لزومی نیست از فرکانس های بالا وولتاژ های بالا پرهیز کنید کاریکه مهرداد عزیز به من توصیه میکردن ولی با بی توجهی کاری که نباید میشد شد:12:
خوب با اون کاری که من کردم اگه شما هم انجام بدید باید قید مین رو بزنید من تا 4.9 اور کردم ولی خواستم برای سر گرمی به 5 بزنم که با یه بار ریست سیستم ظاهرا مین تاب نیورد و بایوسش پرید الان هم گارانتیه کاملا محتاط عمل کنید واینکه اگر لزومی نیست از فرکانس های بالا وولتاژ های بالا پرهیز کنید کاریکه مهرداد عزیز به من توصیه میکردن ولی با بی توجهی کاری که نباید میشد شد:12:
بله منم به ایشون گفتم در حد سیف اورکلاک کنند
دوستان ممنون خیلی کمک کردید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.