ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک فوری برای خرید مانیتور

hosft
03-07-2012, 19:05
سلام دوستان اگه میشه من رو یه راهنمایی فوری بکنید چون الان لنگ مانیتور هستم و همین فردا هم باید بخرمش.
من میخواستم یه مانیتور ال-ای-دی با قیمت خوب و ۲۲ اینچ پیدا کنم که این سه تا مدل رو با راهنمایی های همینجا پیدا کردم:
LG 2260v
Aoc e2236Vwa
LG ips226v
کدوم یکی از این سه تا رو میشه زیر ۳۰۰ تومن تو تهران گیر اورد؟
کاربرد من بازی و فیلم و کارهای گرافیکی هستش فقط این چند تا نکته هم برام مهمه که 1920x1080 باشه و ضرری برای چشم نداشته باشه و بتونه روزی ۱۶ ساعت روشن بمونه.
راستی یادم رفت بگم که کارت گرافیکم هم ۵۷۷۰ هستش و ایا به اینا میخوره؟
خیلی خیلی ممنون

hosft
03-07-2012, 23:02
ممنون میشم یه نظری درمورد اون سه تا بدید.

nima2040
04-07-2012, 00:23
سلام ،
به نظر من مانیتور IPS رو انتخاب کن . چون کار گرافیکی هم میکنی بیشتر به دردت میخوره.از اونای دیگه بهتره

Hamed DC
04-07-2012, 08:20
سلام دوستان اگه میشه من رو یه راهنمایی فوری بکنید چون الان لنگ مانیتور هستم و همین فردا هم باید بخرمش.
من میخواستم یه مانیتور ال-ای-دی با قیمت خوب و ۲۲ اینچ پیدا کنم که این سه تا مدل رو با راهنمایی های همینجا پیدا کردم:
LG 2260v
Aoc e2236Vwa
LG ips226v
کدوم یکی از این سه تا رو میشه زیر ۳۰۰ تومن تو تهران گیر اورد؟
کاربرد من بازی و فیلم و کارهای گرافیکی هستش فقط این چند تا نکته هم برام مهمه که 1920x1080 باشه و ضرری برای چشم نداشته باشه و بتونه روزی ۱۶ ساعت روشن بمونه.
راستی یادم رفت بگم که کارت گرافیکم هم ۵۷۷۰ هستش و ایا به اینا میخوره؟
خیلی خیلی ممنون

سلام.
برای کاربرد شما پنلهای IPS بهترین انتخاب هستن.
فقط هنگام خرید برند ال جی به گارانتی تعویض اون دقت کنید تا به مشکل نخورین!

persiantoolsbaz
04-07-2012, 12:35
مانیتور IPS226V با توجه به کاربردی که میخوای بهترین انتخابه چون یکی از مانیتورهای حرفه ای برای گرافیستهاست و رنگها رو طبیعی و واقعی نشون میده و زاویه دید وسیعی داره و ...
من محدوده قیمت مانیتورهایی که خواستی رو برات اینجا میذارم تا از رنج قیمتشون توی بازار باخبر باشی .
مانیتور IPS226V رو توی بازار بین 300 تا 320 تومن میتونی پیدا کنی .
مانیتور E2260V بین 280 تا 300 تومنه .
مانیتور e2236Vwa بین 240 تا 260 تومن هست .

hosft
04-07-2012, 19:22
سلام و ممنون از نظراتتون
من امروز همون ips226 رو گرفتم با قیمت 295 تومان با گارانتی.
کلا مانیتور خیلی خوبیه اما مثلا وقتی یه تصویر مشکی و حتی تیره رو باز میکنم وقتی از زوایای مختلف دیگر بهش نگاه میکنم یه حالت بنفش مانند در تصویر با تغییر زاویه دید در کل تصویر موج میزند و همین طور وقتی یه تصویر کاملا مشکی رو باز میکنم هر چهار گوش تصویر یه کمی از سیاه بودن به روشنایی میزند که ان هم در گوشه سمت چپ بالای مانیتور خیلی کم از بقیه سه گوش بیشتر است .
حالا این هایی که گفتم مشکل مانیتور من است یا اینکه برای همه اینطوری است؟ و اینکه چطوری بفهمیم همه پیکسل های مانیتور سالم هستند برای اطمینان؟
بازم ممنون

hosft
04-07-2012, 23:19
به نظرتون به گارانتی زنگ بزنم؟

alex_boobo
04-07-2012, 23:59
مانیتور من هم همین طوره البته زیاد دقت نکرده بودم توی 4 گوش تصویر یه ذره سیاهیش کم میشه گویا...
واسه پیکسل سوخته هم یکی بهم گفت باید از لبه بالایی مانیتور نگاه کنی اگه پیکسل سوخته باشه باید نقاط سفید ببینی..!

hosft
05-07-2012, 16:50
اخه برای من سمت چپ گوشه بالا یکمی روشن تر بودنش واضح تره و همین طور دوستانی که این مانیتور رو دارن میتونن بگن که در تصاویر تیره و سیاه رنگ مشکی در زوایای مختلف به بنفش میزنه یا نه؟
ممنون

nima2040
05-07-2012, 18:08
اخه برای من سمت چپ گوشه بالا یکمی روشن تر بودنش واضح تره و همین طور دوستانی که این مانیتور رو دارن میتونن بگن که در تصاویر تیره و سیاه رنگ مشکی در زوایای مختلف به بنفش میزنه یا نه؟
ممنون
بله دوست عزیز برا همه همینطوره ، کلا پنل IPS اینطوریه . ولی این اصلا مشکل خاصی نیست . من که مشکلی ندارم با این موضوع. ولی برای روشنتر بودن سمت چپ بگم که شاید میزون جلو سورتت نیست و زاویه داره . صافش کن از روبرو نگاه کن ببین بازم اینجوریه؟ مثلا من یک مقدار زاویه مانیتور رو تغییر دادم ، همیشه گوشه های پایین صفحه بنفشتر از بالا هست.