مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد کم و زیاد شدن سرعت اینترنت ADSL و ...
سلام دوستان
من اخیرا یک مودم 8961 سری جدید خریدم و دیروز تازه شروع به استفاده ازش کردم.
سرعت دانلودم در حالت وایرلس، بین 2 تا 200 کیلوبایت متغیره. از بعضی سایتها سریعتر دانلود میکنه و از بعضی ها خیلی کندتر (که نمیدونم طبیعیه یا نه!!). در کل هم سرعت دانلود خیلی متغیره؛ هی بالا پایین میشه، بیشتر حول و حوش 20-30 کیلوبایت
احتمال خیلی زیاد کمو زیاد شدن سرعت از سرویس دهنده ای اینترنتت هستش
شما برنامه ای inssider رو بگیر و باهاش یه سرچ شبکه های وایرلس بده، ببین اگه تو چنلی که شما داری استفاده میکنی، شبکه ای دیگه ای هم هست، کانال شبکه خودتونو عوض کنید، این خیلی تو شبکه های وایرلس مهمه!
Sent from my iPhone using Tapatalk
در طول روز یه مودم 8951 طبقه ی پایین خونمون روشنه که سیگنالشو صد در صد می گیرم (مثل سیگنال خودم)؛ و در طول شب خاموشه. اما این نوسانات در طول روز و شب ادامه داره.
1- دوستانی که از مخابرات اینترنت دارن، سرعتشون چطوریه؟ موقع دانلود کم و زیاد میشه یا تقریبا حول و حوش یه عدد ثابته؟
2- و اگه کسی ADSL 256 مخابرات داره سرعت دانلودش تقریبا باید چند باشه؟
3- برنامه ای که گفتین فقط شبکه های وایرلسو پیدا میکنه و نشون میده؟ یا کار دیگه ای هم میکنه؟
4- طریقه ی تغییر channel رو میفرمایید؟
5- آیا با تغییر channel مشکلی در اتصال ما به سرویس دهنده (در مورد من مخابرات) پیش نمیاد؟ یا اونا هم باید چیزی رو تغییر بدن؟
صباکاربر
03-07-2012, 15:09
من خودم تخصصی در این زمینه ندارم ولی می توانم این مژده را به شما بدم که شرکتی که من در ان کار می کنم واحد مشاوره تلفنی را راه اندازی کرده که می توانید مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری وشبکه خود را به صورت تلفنی بر طرف کنید یرای اطلاعات بیشتر به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید
من خودم تخصصی در این زمینه ندارم ولی می توانم این مژده را به شما بدم که شرکتی که من در ان کار می کنم واحد مشاوره تلفنی را راه اندازی کرده که می توانید مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری وشبکه خود را به صورت تلفنی بر طرف کنید یرای اطلاعات بیشتر به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید
اما من که مشترک شرکت شما نیستم!! مشاوره تلفنی اش برای عموم آزاده؟
برای بار آخر تذکر میدم اینجا جای تبلیغ نیست
صحبتی با هم دارین در پ.خ
راستی یه نکته ی دیگه
همونطور که میدونین مودم 8961 دو آنتنه است و سرعت 300 Mbps داره، اما من وقتی به از طریق وایرلس وصل میشم و Status کانکشنو نگاه میکنم جلود Speed: نوشته شده 150.0 Mbps.
دلیل این قضیه چیه؟
برای بار آخر تذکر میدم اینجا جای تبلیغ نیست
صحبتی با هم دارین در پ.خ
آقا من بی تقصیرم!!!:46::31:
Hamed DC
03-07-2012, 19:10
راستی یه نکته ی دیگه
همونطور که میدونین مودم 8961 دو آنتنه است و سرعت 300 Mbps داره، اما من وقتی به از طریق وایرلس وصل میشم و Status کانکشنو نگاه میکنم جلود Speed: نوشته شده 150.0 Mbps.
دلیل این قضیه چیه؟
شما از چه مسافتی این تست رو انجام میدین؟؟؟
شما از چه مسافتی این تست رو انجام میدین؟؟؟
خیلی نزدیک، حداکثر 2 متر
کیفیت سیگنالم روی 100% هست، اما تو Status نوشته 150 Mbps
ممکنه یکی از آنتنها مشکل داشته باشه یا خوب نصب نباشه؟ چطور میتونم چکشون کنم؟
Hamed DC
03-07-2012, 19:24
خیلی نزدیک، حداکثر 2 متر
کیفیت سیگنالم روی 100% هست، اما تو Status نوشته 150 Mbps
ممکنه یکی از آنتنها مشکل داشته باشه یا خوب نصب نباشه؟ چطور میتونم چکشون کنم؟
مدل لب تاب؟؟؟؟
من خودم این مدل رو دارم.
با چند مدل لب تاب تستش کردم.
و در هر کدوم یک عدد داشتم.
از54 تا300!!!!!
فکر میکنم از چیپ لب تاب باشه که سقف رو نشون میده!!!
مثل پروتهای Lanکه بعضی روی 100 و بعضی روی 1000هستن.
این عددهارو هم لطفا چک کنید
اگه اشتباه نکنم بایر مربوط به نسبت سیگنال به نویز مودم باشه.
Downstream
Upstream
SNR Margin
6.5
1.2
db
Line Attenuation
37.7
24.2
db
رنجشون طبیعیه یا زیادی کمه؟
مدل لب تاب؟؟؟؟
من خودم این مدل رو دارم.
با چند مدل لب تاب تستش کردم.
و در هر کدوم یک عدد داشتم.
از54 تا300!!!!!
فکر میکنم از چیپ لب تاب باشه که سقف رو نشون میده!!!
مثل پروتهای Lanکه بعضی روی 100 و بعضی روی 1000هستن.
راستی سلام آقا حامد
لپتاپم ASUS K52-JK هستش، دوسال پیش گرفتمش
یعنی الان خیالم از مودم راحت باشه؟ خودش یا تنظیماتش مشکلی ندارن؟
Hamed DC
03-07-2012, 19:37
این عددهارو هم لطفا چک کنید
اگه اشتباه نکنم بایر مربوط به نسبت سیگنال به نویز مودم باشه.
Downstream
Upstream
SNR Margin
6.5
1.2
db
Line Attenuation
37.7
24.2
db
رنجشون طبیعیه یا زیادی کمه؟
اوه اوه.
خیلی خیلی خیلی بده.
SNR خط شما نباید زیر 20 باشه این در بدترین حالت ممکنه.
Line A هم 35 یا زیر 35!!!!!!!!!!!!!!
قطعی زیاد دارین؟؟؟؟
شرکت ISP؟؟؟؟
راستی در مورد سرعت اینترنت هم اینطور که از تاپیک بچه های مازندران فهمیدم مشکل عمومیه تو مازندران!!!
خدا به این سازمان ها برکت بده با این خدماتشون!
Hamed DC
03-07-2012, 19:40
راستی سلام آقا حامد
سلام عزیزدل.
خوبی داداشی.
پیشاپیش عیدت مبارک.
نه مشکل خاصی نیست.
اگه شما میتونید با پهنای 300تستش کنید میشه سقف مودم رو دید.
که متاسفانه برای من این امکان فراهم نشد. خیالتون راحت عزیزجان.
اوه اوه.
خیلی خیلی خیلی بده.
SNR خط شما نباید زیر 20 باشه این در بدترین حالت ممکنه.
Line A هم 35 یا زیر 35!!!!!!!!!!!!!!
قطعی زیاد دارین؟؟؟؟
شرکت ISP؟؟؟؟
داداش من تا سه چهارتا سکته رو زدم:18::18:
قطعی اینکه دی سی بشم دوباره بخوام کانکت بشم نه، اما یه موقعهایی یه خورده اذیت میکنه، کند میشه خیلی
ضمنا اسپلیتر همراه مودمو وصل کردم، با اینحال هم گوشی ای که به اون یکی سوکت اسپلیتر وصله و هم گوشی اون یکی اتاق خش خش خیلی زیادی گرفتن!
سلام عزیزدل.
خوبی داداشی.
پیشاپیش عیدت مبارک.
نه مشکل خاصی نیست.
مرسی داش حامد
عید شما هم مبارک پیشاپیش
ای، میگذرونیم خداروشکر
پهنای باند 300 !! اونم تو ایران! :39:
مرسی داداش
Hamed DC
03-07-2012, 19:47
راستی سلام آقا حامد
سلام عزیزدل.
خوبی داداشی.
پیشاپیش عیدت مبارک.
نه مشکل خاصی نیست.
Hamed DC
03-07-2012, 19:48
داداش من تا سه چهارتا سکته رو زدم:18::18:
قطعی اینکه دی سی بشم دوباره بخوام کانکت بشم نه، اما یه موقعهایی یه خورده اذیت میکنه، کند میشه خیلی
ضمنا اسپلیتر همراه مودمو وصل کردم، با اینحال هم گوشی ای که به اون یکی سوکت اسپلیتر وصله و هم گوشی اون یکی اتاق خش خش خیلی زیادی گرفتن!
تلفن بی سیم دارین؟؟؟
سیم کشی از کنار کابل برق انجام شده؟؟؟
تلفن بی سیم دارین؟؟؟
سیم کشی از کنار کابل برق انجام شده؟؟؟
تلفن بیسیم نه، اما شاید طبقه پایین داشته باشن
سیم کشی هم از کنار کابل انجام شده! البته فکر کنم مسیرهاشون جداست، اما مطمئن نیستم، حالا اگه کنار هم باشن راه حلی داره؟
راستی طبقه پایین از مودم 8951 برای اتصال استفاده می کنن که من سیگنالشو صدردصد دارم. اونم ممکنه رو SNR تاثیر گذاشته باشه؟
Hamed DC
03-07-2012, 20:04
تلفن بیسیم نه، اما شاید طبقه پایین داشته باشن
سیم کشی هم از کنار کابل انجام شده! البته فکر کنم مسیرهاشون جداست، اما مطمئن نیستم، حالا اگه کنار هم باشن راه حلی داره؟
راستی طبقه پایین از مودم 8951 برای اتصال استفاده می کنن که من سیگنالشو صدردصد دارم. اونم ممکنه رو SNR تاثیر گذاشته باشه؟
کابل تلفن باید حداقل 50سانت از کابل برق آمپراژ معمولی و حدود 1.5 متر از کابل برق آپراژ بالا فاصله داشه باشه.
شما یه کاری کن، برو سر ترمینال تلفن. همونی که توی کوچس. سیم تلفن خودتو پیدا کن. دو تا سیم بهش وصل
کن. اون رو به مودم وصل کن(همون سوکت تلفن). بعدش با وایرلس به مودم وصل شو. ببین SNR و Line A چقدره.
یه شات ازش بگیر تا نتیجه نهایی رو بهت بگم.
نه مودم باعث این مشکل نمیشه.
کابل تلفن باید حداقل 50سانت از کابل برق آمپراژ معمولی و حدود 1.5 متر از کابل برق آپراژ بالا فاصله داشه باشه.
شما یه کاری کن، برو سر ترمینال تلفن. همونی که توی کوچس. سیم تلفن خودتو پیدا کن. دو تا سیم بهش وصل
کن. اون رو به مودم وصل کن(همون سوکت تلفن). بعدش با وایرلس به مودم وصل شو. ببین SNR و Line A چقدره.
بروی چشم داداش
مرسی :11:
راستی آقا حامد
این که میفرمایین کابل تلفن حداقل 50 سانتی متر از کابل برق فاصله داشته باشه که تو خیلی از خونه ها برعکسه
یعنی همه ی اونا مشکل SNR پایینو خواهند داشت؟
Hamed DC
03-07-2012, 23:55
راستی آقا حامد
این که میفرمایین کابل تلفن حداقل 50 سانتی متر از کابل برق فاصله داشته باشه که تو خیلی از خونه ها برعکسه
یعنی همه ی اونا مشکل SNR پایینو خواهند داشت؟
این مورد بستگی به نوع کابلی که برای کابل کشی،استفاده شده داره.
من قبلا SNR خطم 9بود، کل کابل رو از سر خط تا دم پریز از این کابلهای
مشکی با رکش دولایه آلمینیومی و کلاف دار، زدم و به شدت نویز
خطم کم شد. در اکثر موارد از سیمهای بی کیفیت و ارزون! برای کابل
کشی استفاده میکنن و باعث ایجاد نویز میشن. طوریکه وقتی مودم
روشن میشه، صدای فش فش کاملا مشهوده.
نویز داشتن خط باید از سر خط چک بشه. چون اگه سر خط هم نویز
داشته باشی، اون مشکل از اسپلیتر مرکزی خطط هست که توی
مرکز مخابراتی شما هستش. باید برین و درخواست بدین اونو عوضش
کنن(همون مشکلی که خودمم داشتم!!!).
پس با استفاده از کابلهای باکیفیت، میشه از نوسان سیمهای برق
بر روی کایب تلفن، تا حدود زیادی کاست.
اگه speed شما روی 150 ثابته مشکل از channel نیست.ولی اگه متغیره با تغییر channel درست میشه.channel رو بذارید رو ایران عدد کنارشم که فک کنم به صورت پیش فرض صفره به یه چیز دیگه تغییر بدید.همین.اینطوری امواج میره رو یه کانال دیگه.
سلام آقا حامد
هنوز فرصت نکردم برم سراغ ترمینال تلفن.
وقتی سیم خونمو پیدا کردم باید سیمی که به طرف خونه میادو قطع کنم بعد مودمو بهش وصل کنم یا نیازی به قطع کردن نیست؟
راستی ما و طبقه ی پایینمون از یک ترمینال مشترک خط تلفن می گیریم
اینم وضعیت نویز و سرعت مودمش (البته مشترک پارس آنلاین هستش)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سرعتش
اوضاع نویز خط من از هم این قراره:
میبینید SNR خط ایشون چقدر بالاست! میشه از این مقایسه نتیجه ای گرفت؟ :question::23:
Hamed DC
04-07-2012, 17:44
تنظیمات مودم دوست شما متفاوت هستش!!!
از بخش Advance setupe وارد تب ADSL بشین.
Modulation رو روی حالت Ato قرار بدین. همون گزینه اول.
Anex mode رو هم روی گزینه آخر.
.
.
.
دوست شما Modulation رو روی G.DMT قرار داده که نویز رو کم میکنه اما سرعت داناستریم رو به شدن محدود میکنه!!!
راستی مودم شما از این 8961هایی هست که جلوش سیاس؟؟؟
Hamed DC
04-07-2012, 17:45
سلام آقا حامد
هنوز فرصت نکردم برم سراغ ترمینال تلفن.
وقتی سیم خونمو پیدا کردم باید سیمی که به طرف خونه میادو قطع کنم بعد مودمو بهش وصل کنم یا نیازی به قطع کردن نیست؟
سلام داداش.
اگه قطع کنی خیلی بهتره. قطع هم نکنی میشه. ولی قطع بشه نویز داخلی روش تاثیر نمیزاره.
تنظیمات مودم دوست شما متفاوت هستش!!!
از بخش Advance setupe وارد تب ADSL بشین.
Modulation رو روی حالت Ato قرار بدین. همون گزینه اول.
Anex mode رو هم روی گزینه آخر.
.
.
.
دوست شما Modulation رو روی G.DMT قرار داده که نویز رو کم میکنه اما سرعت داناستریم رو به شدن محدود میکنه!!!
راستی مودم شما از این 8961هایی هست که جلوش سیاس؟؟؟
سلام داش حامد
خوب یعنی اگه تنظیمات رو روی این قرار بدم سرعت دانلود اینترنتم محدود میشه و پایین میاد؟
نه حامدجان، مودم من از این 8961 های سری جدید (نمای بیضی کاملا سفید) هستش و مودم دوستم 8951 سری قدیمی ( نمای مستطیل جلو مشکی)
یه چیزی که شاید مفید باشه
طول سیم تلفن از ترمینال تا کنار مودم همسایه ی طبقه پایینمون حدود 10 متره که البته از کنار سیم برق رد میشه
طول سیم تلفن از ترمینال تا کنار مودم من حداقل حداقل 35 مت باید باشه، که البته حداقل نصفش از مستقیما از کنار کابل برق رد میشه و نصف دیگشم احتمالا توی دوتا کانال کنار هم رد میشن (اگه اشتباه نکنم)
درصورت لزوم میتونم سیم تلفنو از پنجره ی اتاقم وارد کنم که فاصله رو تا مودمم به 10 متر میرسونه
Hamed DC
05-07-2012, 11:23
سلام داش حامد
خوب یعنی اگه تنظیمات رو روی این قرار بدم سرعت دانلود اینترنتم محدود میشه و پایین میاد؟
نه حامدجان، مودم من از این 8961 های سری جدید (نمای بیضی کاملا سفید) هستش و مودم دوستم 8951 سری قدیمی ( نمای مستطیل جلو مشکی)
سلام.مخلصم عزیز دل.
رسما دیگه امروز عیده. عیدت مبارک.
آره داداش. این پروتوکل به خاطر زیر بار بردن خروجی مودم و کم کردن نویزش به شدت سرعت رو محدود میکنه!!!
البته CRC رو کلا صفر میکنه. ولی به نظر من ارزش محدود شدن رو نداره. شما همون تنظیمات رو اعمال کنید.
خود مودم متناسب با نویز تنظیمات رو ست میکنه.
آهان. باشه داداش.ممنون.
Hamed DC
05-07-2012, 11:28
یه چیزی که شاید مفید باشه
طول سیم تلفن از ترمینال تا کنار مودم همسایه ی طبقه پایینمون حدود 10 متره که البته از کنار سیم برق رد میشه
طول سیم تلفن از ترمینال تا کنار مودم من حداقل حداقل 35 مت باید باشه، که البته حداقل نصفش از مستقیما از کنار کابل برق رد میشه و نصف دیگشم احتمالا توی دوتا کانال کنار هم رد میشن (اگه اشتباه نکنم)
درصورت لزوم میتونم سیم تلفنو از پنجره ی اتاقم وارد کنم که فاصله رو تا مودمم به 10 متر میرسونه
آره داداش. خیلی کمک کرد.
این از کنار خط برق رد شدن زیاد جالب نیست.
ولی نمیشه نظر نهایی رو داد. اگه من بگم شما این کارو بکن و مشکل اصلی از سیم کشی
نباشه و مربوط به اسپلیتر مرکزی باشه، اونوقت من شرمندت میشم که راهنمایی غلط دادم.
شما یه کابل برق ببر توی حایط. یه سیم هم(ترجیحا سیم تلفن) به سر خط وصل کن. اون سیم
رو مستقیم به مودم وصل کن. اگه SNR خطط زیر 15 بود، یقین حاصل کن که مشکل اصلی از
اسپلیتر مرکزی هست که روی خطط سوار شده و جاش توی مرکز مخابراتی منطقتون هست.
اگه SNRبالای 20بود، مطمئن باش که مشکل اصلی از کابل کشی هست. پس برای نتیجه
مراحل بالا رو اعمال کن تا مشکل اصلی مشخص بشه.
سلام.مخلصم عزیز دل.
رسما دیگه امروز عیده. عیدت مبارک.
آره داداش. این پروتوکل به خاطر زیر بار بردن خروجی مودم و کم کردن نویزش به شدت سرعت رو محدود میکنه!!!
البته CRC رو کلا صفر میکنه. ولی به نظر من ارزش محدود شدن رو نداره. شما همون تنظیمات رو اعمال کنید.
خود مودم متناسب با نویز تنظیمات رو ست میکنه.
آهان. باشه داداش.ممنون.
عید شما هم مبارک عزیز
لطف داری، ارادتمندم
حالا من کدوم تنظیماتو اعمال کنم؟! نفهمیدم، چیزایی که گفتیدو بالاخره اعمال کنم یا نه؟
آره داداش. خیلی کمک کرد.
این از کنار خط برق رد شدن زیاد جالب نیست.
ولی نمیشه نظر نهایی رو داد. اگه من بگم شما این کارو بکن و مشکل اصلی از سیم کشی
نباشه و مربوط به اسپلیتر مرکزی باشه، اونوقت من شرمندت میشم که راهنمایی غلط دادم.
شما یه کابل برق ببر توی حایط. یه سیم هم(ترجیحا سیم تلفن) به سر خط وصل کن. اون سیم
رو مستقیم به مودم وصل کن. اگه SNR خطط زیر 15 بود، یقین حاصل کن که مشکل اصلی از
اسپلیتر مرکزی هست که روی خطط سوار شده و جاش توی مرکز مخابراتی منطقتون هست.
اگه SNRبالای 20بود، مطمئن باش که مشکل اصلی از کابل کشی هست. پس برای نتیجه
مراحل بالا رو اعمال کن تا مشکل اصلی مشخص بشه.
شما کارت درسته داداش، مرسی
شرمنده، فقط این تیکه رو خوب نفهمیدم:
رو مستقیم به مودم وصل کن.
چیکار کنم یعنی؟ منظورتون همون امتحان کردن مودم پای ترمیناله؟ کابل برق ببرم توی حیاط؟!
Hamed DC
05-07-2012, 14:00
عید شما هم مبارک عزیز
لطف داری، ارادتمندم
حالا من کدوم تنظیماتو اعمال کنم؟! نفهمیدم، چیزایی که گفتیدو بالاخره اعمال کنم یا نه؟
همون تنظیماتی که قبلا در مورد SNR گفتم رو اعمال کن.
شما کارت درسته داداش، مرسی
شرمنده، فقط این تیکه رو خوب نفهمیدم:
چیکار کنم یعنی؟ منظورتون همون امتحان کردن مودم پای ترمیناله؟ کابل برق ببرم توی حیاط؟!
اوخ اوخ. اون کابل برق رو چرا نوشتم اونجا:31:
یه کابل تلفن رو به سرخط ترمینال ورودی وصل کن. یه کابل برق هم ببر برای مودم.
سوکت کابل تلفن رو به مودم وصل کن. مودم رو به برق بزن و روشن کن. با وایرلس
لب تاب SNR رو چک کن و یه شات ازش بزار توی تاپیک.
همون تنظیماتی که قبلا در مورد SNR گفتم رو اعمال کن.
اوخ اوخ. اون کابل برق رو چرا نوشتم اونجا:31:
یه کابل تلفن رو به سرخط ترمینال ورودی وصل کن. یه کابل برق هم ببر برای مودم.
سوکت کابل تلفن رو به مودم وصل کن. مودم رو به برق بزن و روشن کن. با وایرلس
لب تاب SNR رو چک کن و یه شات ازش بزار توی تاپیک.
قسمت دوم اوکی داداش، انجام میدم حتما
مرسی
اما همچنان نمیدونم کدوم تنظیماتو درمورد SNR میفرمایین!! شما که میگفتین باعث کند شدن سرعت دانلود میشه و ارزش نداره! من گیج شدم :24:، شرمنده
Hamed DC
05-07-2012, 14:16
قسمت دوم اوکی داداش، انجام میدم حتما
مرسی
اما همچنان نمیدونم کدوم تنظیماتو درمورد SNR میفرمایین!! شما که میگفتین باعث کند شدن سرعت دانلود میشه و ارزش نداره! من گیج شدم :24:، شرمنده
باشه داداش. منتظرم.
مقصر من هستم که خوب توضیح ندادم.
باشه داداش. منتظرم.
مقصر من هستم که خوب توضیح ندادم.
نه عزیز، شما عالی گفتی، الانم حسابی زحمتت زیاد شد:11:
فقط من فکر کردم بعدش گفتین این تنظیمات سرعت دانلودو کند میکنه!:blush::blush: ، پس کدوم تنظیمات بود که میگفتین سرعتو کم میکنه؟
Hamed DC
05-07-2012, 14:37
نه عزیز، شما عالی گفتی، الانم حسابی زحمتت زیاد شد:11:
فقط من فکر کردم بعدش گفتین این تنظیمات سرعت دانلودو کند میکنه!:blush::blush: ، پس کدوم تنظیمات بود که میگفتین سرعتو کم میکنه؟
خواهش میکنم داداش.
اون تنظیماتی که دوست شما در طبقه پایین روی مودم خودش(فکر کنم 8951بودش!) انجام داده بودش.
شما اگه از گزینه های G.lite و G.DTM استفاده کنید پهنای باند داون استریم میاد پایین. چون نویزش رو
بشدت کنترل میکنه. اگر هم روی ADSL و یا +ADSL2 باشه، چراغ ADSLمودم دیر روشن میشه.
همه این موارد مربوط به قسمت ADSL Mode بودن. قسمت ADSL Type هم بهتره که روی حالت اتو
باشه. البته میشه روی Anex A هم باشه ولی شاید کمی در مودم اختلال ایجاد کنه. اگر روی بقیه
حالتها باشه یا چراغ ADSL روشن نمیشه یا چند ده دقیقه طول میکشه تا روشن بشه. پس روی حالت
اتو باشه بهتر هستش.
sahandganji
25-01-2015, 13:42
سلام خسته نباشید من یه مشکل دارم ISP پارس آنلاین هستش________از بعضی سایت ها که دانلود میذارم سرعت دانلودم خیلی خیلی متغیره از 20 تا 140 متغیره از بعضی سایت ها هم خیلی خوب میگیره ها 140 ثابت میگیره مثلا از سایت Poldownload.com که مال خود پارس آنلاین هستش خوب میگیره ولی از سایت Microsoft که هم من میدونم هم شما که هیچ مشکلی روی سرور های این شرکت نیست خیلی نوسان سرعت دارم همون از 20 تا 140 سرعت دانلودم متغیره مودم رو بردم گذاشتم سر خط و میزان SNR Margin و Line A رو چک کردم با وقتی که مودم تو خونه بودش هیچ فرقی نمیکرد اینم لینکش:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید ببینید میخوام ببینم الان باید چاکار کنم که این مشکل نوسانات سرعت دانلود حل بشه؟ مشکل چی میتونه باشه؟ کابل کشی یا اسپیلیتر مرکزی؟ ممنون میشم جواب بدید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.