ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل اساسی با کارت گرافیک ( فوری )

camry
03-07-2012, 10:43
سلام به همه دوستای گلم

من چند روز پیش سیستم رو ارتقا دادم و یه همچین سیستمی خریدم :

mb = p75 d3
ram = 4 gig
vga = gt 440 2 gig
cpu = core i3 2100

اما یه سری مشکل با اجرای بازی ها دارم که از این قراره :

داخل اکثر یا می تونم بگم همه بازیا برخی صدا ها از قبیل صدای موتور ماسین یا صدای شخصیت های دیگه شنیده نمیشه که عده ای می گفتن مشکل از directx هست که متاسفانه من نسخه 11 رو ندیدم و به علاوه برنامه realtek hd رو هم نصب کردم
مشکل دیگه ای که دارم اینه که بعد از مدتی بازی کردن یا پرش تصویر دارم و خود به خود از بازی میاد بیرون یا اینکه کارکتر های بازی درست نشون داده نمیشن نمیدونم چه طوری براتون توضیح بدم انگار یه چیزی از کارکتر ها میزنه بیرون و تا آخر بازی باقی میمونه البته بعضی موقع عا خود به خود خوب میشه

واقعا موندم چکار کنم
ممنون میشم کمکم کنین که این مشکلم رفع بشه

EXTREME
03-07-2012, 11:45
درایور گرافیک رو آپدیت کنید و directx برای بازی و نرم افزار های مخصوص بازی رو هم نصب کنید و درایور های سیستم رو به روز کنید
اون پریدن از بازی همون کرش کردن علت های زیادی داره علت اصلی از خود بازی و کرک بازی است
اگه کرش کردن زیاد باشه باید پاور و مین و رم سیستم بررسی بشه
برای پرش در بازی علاوه بر آپدیت درایور گرافیک و نصب نرم افزار های مخصوص بازی تنظیمات بازی رو چک کنید تنظیمات ریزولیشن و رفرش ریت در بازی همچنین v-sync رو هم فعال کنید و با بازی های دیگه هم تست کنید بکنید ببینید بازی های دیگه هم مشکل داره یا نه
نشنیدن صدا در بازی علت اصلیش میتونه از درست نصب نشدن درایور ها باشه که در مورد اول هم گفتم درایور ها رو آپدیت کنید تنظیمات صدای بازی رو چک کنید ببیند رو حالت dolby اگه باشه به حالت sterio یا mono تغییر بدین علت بعدیش هم درایور گرافیک است که باید آپدیت بشه علت بعدیش هم باز ایراد از خود بازی هم میتونه باشه

در آخر گرافیک روی یه سیستم دیگه تست بشه

setra
04-07-2012, 16:58
سلام دوستان روی کامپیوتر من هر چند وقت یک بار صفحه خراب می شه (رنگ رنگ می شه و بهم می ریزه) هنگ می کنه ریستارت می شه ویندوز هم عوض کردم فایده نداشت اما بعضی موقع ها درست می شه و یه بالون باز می شه این ارور میاد

Display driver stoped responding and has recovered
Display NVIDIA Windows Kernal Mode Driver, Version 296.10 stoped responding an has successfully recovered.

گرافیکم مشکل داره یا چیز دیگست؟

EXTREME
04-07-2012, 17:28
سلام دوستان روی کامپیوتر من هر چند وقت یک بار صفحه خراب می شه (رنگ رنگ می شه و بهم می ریزه) هنگ می کنه ریستارت می شه ویندوز هم عوض کردم فایده نداشت اما بعضی موقع ها درست می شه و یه بالون باز می شه این ارور میاد

Display driver stoped responding and has recovered
Display NVIDIA Windows Kernal Mode Driver, Version 296.10 stoped responding an has successfully recovered.

گرافیکم مشکل داره یا چیز دیگست؟

لطفا تاپیک بزنید از این به بعد
اون پست قبلی هم جوابتون رو دادم لطفا تکراری تاپیک نزنید

setra
04-07-2012, 20:34
ببخشید اشتباه شد