PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : غیر فعال شدن موس

Ali-ss
03-07-2012, 09:22
سلام ویندوز من سون هست و موس از طریق پورت یو اس بی به کام وصل هست
بعضی مواقع ناگهان موس غیر فعال می شود و در چند ثانیه حذف شده و مجددا نصب می شود و گاهی که غیر فعال می شود چراغ موس هم خاموش می شود و با خارج کردن موس از کام و وارد کردن آن مجددا درست می شود( بدون ریسیت کردن کام)
چندت ا پورت دیگه کام رو هم امتحان کردم لی باز این مشکل وجود دارد
مشکل از کجاست؟

EXTREME
03-07-2012, 11:46
موس رو روی یه سیستم دیگه تست کنید و خبرشو بدین

Ali-ss
05-07-2012, 09:34
متاسفانه در حال حاضر سیتمی که بتونم امتحان کنم در دسترس ندارم اگر راه حل های نرم افزاری می دونید بهم بگید چون الا زیادتر شده و هر از 20 مین مرتب موس از کار می افته و با خارج کردن و وارد کردن دوباره راه می افته بعضی وقتها ارور زیر هم
می ده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
05-07-2012, 09:49
ویندوز رو عوض کنید درایور های سیستم رو آپدیت کنید چک کنید ببینید یو اس بی های عقب از بایوس فعالند یا نه
از دیوایس مینیجر یو اس بی هارو یک دور پاک کنید و دوباره نصب کنید
بایوس مین رو آپدیت کنید
یو اس بی های جلو رو سیمشو بکنید و تمیز کنید اگه خاکی چیزی داشته باشه و روی یک پورت دیگه نصب کنیدش روی مین
میتونه این مشکل از خود پورت باشه حالا یا ولتاژ کافی بهش نمیرسه که این میتونه از پاور باشه که سیستم باید با یک پاور دیگه تست بشه یا خود پورت خرابه یا خط ولتاژش مشکل داره یا خط دیتا و کلاکش که اینا مباحث مربوط به تعمیرات مین است
حالت بعدی هم اینه که خود فلش مشکل داشته باشه که اگه اون مشکل داشته باشه اونم مشکلش سخت افزاری است یا خط ولتا|ژ یا کلاک یا دیتا که با تست فلش روی یه سیستم دیگه کارتون خیلی راحت تر میشه

ARAM44
25-07-2012, 16:31
سلام

بنده یک سیستمی دارم که الان 3 روزه همین مشکل رو داره . مادربرد سیستم foxconn p31a-s هست cpu intel e5200 dual core و ram kyngeston 2g ddr 800 و هارد هم hdd

maxtor sata 320gb هست سیستم عاملش xp sp3 و ماوسش نوری هست . این ماوس از 3 روز پیش دیگه روی این سیستم کار نمیکه قبلا به ps2 وصل شده بود که به پورت usb

وصلش کردم هیچ فرقی نکرد با ری استارت و بدون ری استارت سیستم اصلا دیگه کار نمیکه .به درایو d که خالی بود یه ویندوز xp sp2 نصب کردم و تو اون ویندوز هم امتهان کردم اما باز

هم کار نکرد اما همون ماوس رو به سیستم دیگه ای که هم xp و هم سون روش نصبه زدم بدون هیچ مشکلی کار میکنه . اومدم یک ماوس نو از مارک دیگه به سیستم اولی وصل کردم

کار کرد اما یه دفعه علامت فلش روی صفحه ثابت شد و در واقع ماوس هنگ کرد و دوباره که ری استارت کردم ماوس دوباره بعد از مدتی از کار افتاد (این حالت برای ماوس جدید رو هم در

ویندوز قبلی هم دز ویندوز جدید النصب امتهان کردم هیچ تفاوتی نکرد ) لازمه خدمتتون عرض کنم این سیستمی که ماوس روش کار نمیکنه به نوع ویروس autorun .inf و یک ویروس

دیگه الوده هست . فقط ماوس از کار میوفته و کیبرد کاملا فعال هست و میشه با کیبرد باهاش کار کرد و اصلا سیستم هنگ نمیکنه روی همه پورتهای usb اش هم امتهان کردم تا از این

لحاظ که ممکنه یک پورت خراب باشه مطمئن بشم . به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه ؟ تمام کارهایی رو که مهرداد جان در بالا فرمودند انجام دادم به غیر از اپدیت بایوس که فکر

نکنم از اون باشه . خودم شخصا با توجه به اینکه همین ماوس روی سیستم دیگه به خوبی کار میکنه به مشکل ولتاژ شک دارم مثل اینکه ماوس با کمبود ولتاژ مواجه میشه . سیستم

هم 2 سال پیش خریداری شده

مرصی :20: