ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک برای حل ارور cmos setting wrongو cmos checksum bad

enzo_bouf
02-07-2012, 20:49
سلام دوستان من دارم دیونه میشم با این ارور من باید چیککار کنم؟از جامپر گرفته تا باتری همه رو چک کردم اما نشد که نشد وقتی clear cmosمیکنم و روشن میکنم این ارورهارو میده:cmos setting wrongcmos date/time not setو...ولی اصلا f1وf2نمیاد وقتی هم ریست میکنم ارور cmos checksum bad میده در حالی که بالای تصویر مدل مادربورد و بایوسو نوشته و شناسایی کرده الان دیگه من باید چیکار کنم؟

enzo_bouf
02-07-2012, 20:57
چشم روشن الان که دیگه اصلا ارور cmos هم نمیده فقط ارور chassis intrudedوfatal error...system haltedمیده

EXTREME
02-07-2012, 21:02
ارور داره میگه تاریخ باید درست بشه وارد بایوس بشین و تاریخ رو ست کنید و f10 و تمام درست میشه
اگه درست نشد با یک باتری مین دیگه تست کنید ممکنه باتری مین ولتازش کم شده باشه
درست نشد یا مشکل از ضعیف بودن پاور است یا بایوس مین که باید آپدیت بشه

enzo_bouf
02-07-2012, 21:09
اصلا وارد تنظیمات نمیشه سریع این ارور میاد

EXTREME
02-07-2012, 21:48
موارد دیگرو تست کنید

enzo_bouf
02-07-2012, 22:11
تمام موارد رو تست کردم ولی بازم نشد قبلاf1و f2میومد ولی الان دیگه نمیاد

enzo_bouf
02-07-2012, 22:13
مین رو هم اپ کردم فکنم ورزن0219 بود الان 0214 شده که اصلا هیچ مشکلی نداشتم با هر دوشون

EXTREME
02-07-2012, 22:30
اگه تمام وارد تست شده مین رو باید ببرید بیرون با پروگرمر یک بایوس بریزن براتون و خود مین هم بررسی کنند
قبل اینکار سیستمتون رو از کیس در بیارین و به صورت open air دوباره اسمبل کنید و دوباره تست کنید

enzo_bouf
02-07-2012, 22:55
این کارو قبلا کردم یعنی بایوسش پریده؟

EXTREME
02-07-2012, 23:21
شما با پروگرمر بایوس ریختی براش ؟
open air تست کردی ؟
خود مین رو بررسی کردین ؟

کابل هارد رو بکشین و سیستم رو بکشین ببینید چی میشه

enzo_bouf
02-07-2012, 23:48
نه خودم چند ماه پیش اپ کردم بدون مشکل بله الان open air تست کردم کابل هاردم کشیدم اما فقط ارور cmos

enzo_bouf
02-07-2012, 23:49
دوستان کسی نیست کمک کنه

EXTREME
03-07-2012, 08:40
مین رو باید ببرید بیرون همون کارهایی که گفتم باید انجام بدی

enzo_bouf
03-07-2012, 14:43
سلام اقا مهرداد یعنی بایوس پریده؟

EXTREME
03-07-2012, 15:13
سلام اقا مهرداد یعنی بایوس پریده؟

منم برای همین میگم که ببرید بیرون با پروگرمر براش بایوس بریزن تا معلوم بشه بایوس ایراد داره یا مین ایراد داره یا ایراد از مکان اتصال باتری است
باتری هم که میگین با یک باتری دیگه تست کردین و مشکلی نداشته

enzo_bouf
03-07-2012, 15:32
اره حالا میبرم ببینم چی میشه راستی کل کیسو ببرو یا فقط مینو؟

EXTREME
03-07-2012, 15:34
اره حالا میبرم ببینم چی میشه راستی کل کیسو ببرو یا فقط مینو؟

مین با سی پی یو تون رو ببرین رم هم باشه بهتره

enzo_bouf
03-07-2012, 15:36
باشه.راستی یه راهنمایی.به نظر شما من imac بخرم بهتره یا یه pcجمع کنم؟

m.j.m.a
03-09-2012, 20:48
سلام.
چند روز پیش، کامپیوتر من هنگ کرد و ری استارت شد و بعدش هم دیگه روشن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نشد!من پاور رو عوض کردم ولی فایده ای نداشت.من هم اومدم تموم قطعات رو جدا کردم و مادربرد رو تست کردم ولی روشن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نشد!!من مادر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) asus مدل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) m2a-vm ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دارم !
سی پی یو رو هم در آوردم ولی بازهم فایده ای نداشت.خازن ها هم نشت نکرده!
من کابل سبز سوکت 24 پین رو به زمین اتصال دادم و مادر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) روشن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شد!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
وقتی مانیتور رو وصل کردم توی صفحه ی بعد از معرفی مادر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برد(چی بهش میگن؟؟) نوشته بود:cmos checsum eror-defult loded
​امروز دوباره وقتی که این ارور اومد f1 زدم و ویندوزم بالا اومد.!
وقتی ریست کردم دیگه این ارور رو نشون نداد ولی هنوز باید با اتصال کابل سبز به زمین روشن میشه و با کلید روشن نمیشه!؟
من آماتور هستم و اصطلاحات رو خوب نمیشناسم!لطفا واضح تر حرف بزنید!!!
ماسفت و فت چی هستش و منظور از پل جنوبی و شمالی و ..... چیه؟؟

با تشکر!

EXTREME
03-09-2012, 20:53
سلام.
چند روز پیش، کامپیوتر من هنگ کرد و ری استارت شد و بعدش هم دیگه روشن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نشد!من پاور رو عوض کردم ولی فایده ای نداشت.من هم اومدم تموم قطعات رو جدا کردم و مادربرد رو تست کردم ولی روشن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نشد!!من مادر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])برد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) asus مدل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])m2a-vm ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دارم !
سی پی یو رو هم در آوردم ولی بازهم فایده ای نداشت.خازن ها هم نشت نکرده!
من کابل سبز سوکت 24 پین رو به زمین اتصال دادم و مادر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])برد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])روشن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شد!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
وقتی مانیتور رو وصل کردم توی صفحه ی بعد از معرفی مادر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برد(چی بهش میگن؟؟) نوشته بود:cmos checsum eror-defult loded
​امروز دوباره وقتی که این ارور اومد f1 زدم و ویندوزم بالا اومد.!
وقتی ریست کردم دیگه این ارور رو نشون نداد ولی هنوز باید با اتصال کابل سبز به زمین روشن میشه و با کلید روشن نمیشه!؟
من آماتور هستم و اصطلاحات رو خوب نمیشناسم!لطفا واضح تر حرف بزنید!!!
ماسفت و فت چی هستش و منظور از پل جنوبی و شمالی و ..... چیه؟؟

با تشکر!

شما الان رو مین پاور سوئیچ رو با پیچ گوشتی اتصال میدین مین روشن میشه یا نه ؟

m.j.m.a
03-09-2012, 21:13
نه!
من با اتصال پین سبز سوکت 24 پین به زمین سیتم رو روشن میکنم!
مشکل من همینه که با کلید روشن نمیشه
البته من روشن کردن از طریق پایه ی سبز رو تازه یاد گرفتم!
آیا با این کار ممکنه که آسیبی به مادر برد وارد بشه؟؟

EXTREME
03-09-2012, 22:39
نه!
من با اتصال پین سبز سوکت 24 پین به زمین سیتم رو روشن میکنم!
مشکل من همینه که با کلید روشن نمیشه
البته من روشن کردن از طریق پایه ی سبز رو تازه یاد گرفتم!
آیا با این کار ممکنه که آسیبی به مادر برد وارد بشه؟؟

این روش شما در واقع سوئیچ مستقیم است زیاد اینکار رو نکنید به قسمت های دیگه مین ممکنه آسیب برسه
شما باید اول از همه با یک پاور دیگه سیستم رو تست کنید اگه مشکل از پاور نبود مشکل از مین است
شما پاور رو که به مین زدین از رو مین با پیچ گوشتی پاور سوئیچ رو اتصال بدین اگه روشن نشد پاور رو خاموش کنید کابل برقشو بکشین بعد کابل atx رو جدا کنید و کابل برق رو به پاور بزنید و سوئیچ کنید از رو مین ببینید مین روشن میشه یا نه

m.j.m.a
03-09-2012, 22:48
نه
امتحان کردم جواب نداد!!
الان با همین مادربرد اینجام با روشن کردن با روشی که گفتم
پس من خاموشش می کنم !

حالا مشکل از چیه؟؟

EXTREME
03-09-2012, 23:06
پس با در آوردن کابل atx سیستم روشن نشد
شما اول از همه برق sb رو تخلیه کنید
برای اینکار برق پاور رو بکنید و کابل atx رو هم بکنید از روی مین و با پیچ گوشتی روی پاور که محل اتصال کابل برق بهش است و 3پایه فلزی داره دوپایه سمت راست و چپ رو به هم اتصال بدین
دکمه پاور هم 1 باشه
بعد کابل برق رو به پاور بزنید atx رو وصل کنید و سوئیچ کنید از روی مین سوئیچ که کردین چیپ های روی مین رو دست بزنید همشون به خصوص i/o و چیپ جنوبی ببینید بیش از حد داغ است یا نه اگه هیچ کدوم از چیپ ها داغ نبود همون سوئیچ مستقیم بکنید و سریع چیپ هارو با دست تست حرارت بگیرید ببینید کدوم چیپ بیش از حد داغ است

m.j.m.a
04-09-2012, 08:45
آقا ما اصلا نفهمیدیم چی شد!!؟؟
من آماتور هستم یکم ساده تر بگو... اگه امکانش هست یه عکس هم بذار!
در ضمن من وقتی سوییچ مستقیم می کنم یه آی سی که روش آرم realtek هستش خیلی داغ میکنه !!
:18:

EXTREME
04-09-2012, 09:34
آقا ما اصلا نفهمیدیم چی شد!!؟؟
من آماتور هستم یکم ساده تر بگو... اگه امکانش هست یه عکس هم بذار!
در ضمن من وقتی سوییچ مستقیم می کنم یه آی سی که روش آرم realtek هستش خیلی داغ میکنه !!
:18:

دوست من شما هیت سینک چیپ جنوبی رو بردار
همون هیت سینک که کنار اسلات هاست
i/o9 هم با نام winbond یا ite یا asus معمولا نام گذاری میشه
سوئیچ مستقیم کردین همه ی این آی سی هارو سریع لمس کنید
منظور از حرارت زیاد یعنی موقعی که سوئیچ کردن و انگشتتون رو روی اون چیپ گذاشتین اونقدر داغ باشه که مجبور باشین دستتون رو بردارین از روش و قابل تحمل نباشه الان چیپ audio هم همینطوریه ؟

m.j.m.a
04-09-2012, 13:35
دوست من شما هیت سینک چیپ جنوبی رو بردار
همون هیت سینک که کنار اسلات هاست
i/o9 هم با نام winbond یا ite یا asus معمولا نام گذاری میشه
سوئیچ مستقیم کردین همه ی این آی سی هارو سریع لمس کنید
منظور از حرارت زیاد یعنی موقعی که سوئیچ کردن و انگشتتون رو روی اون چیپ گذاشتین اونقدر داغ باشه که مجبور باشین دستتون رو بردارین از روش و قابل تحمل نباشه الان چیپ audio هم همینطوریه ؟

آره . چیپ audio اینجوریه
منظورتون از چیپ جنوبی چیه؟؟ اسلات دیگه چیه؟ :24:

m.j.m.a
04-09-2012, 13:36
پس با در آوردن کابل atx سیستم روشن نشد
شما اول از همه برق sb رو تخلیه کنید
برای اینکار برق پاور رو بکنید و کابل atx رو هم بکنید از روی مین و با پیچ گوشتی روی پاور که محل اتصال کابل برق بهش است و 3پایه فلزی داره دوپایه سمت راست و چپ رو به هم اتصال بدین
دکمه پاور هم 1 باشه
بعد کابل برق رو به پاور بزنید atx رو وصل کنید و سوئیچ کنید از روی مین سوئیچ که کردین چیپ های روی مین رو دست بزنید همشون به خصوص i/o و چیپ جنوبی ببینید بیش از حد داغ است یا نه اگه هیچ کدوم از چیپ ها داغ نبود همون سوئیچ مستقیم بکنید و سریع چیپ هارو با دست تست حرارت بگیرید ببینید کدوم چیپ بیش از حد داغ است

من اینو نفهمیدنم چطور استارت کنم مادر برد رو؟؟

EXTREME
04-09-2012, 20:12
آره . چیپ audio اینجوریه
منظورتون از چیپ جنوبی چیه؟؟ اسلات دیگه چیه؟ :24:

اسلات گرافیک که کارت گرافیک میزارین یا اسلات های pci یک چیپ است که روش هیت سینک است اون چیپ جنوبی است

اگه چیپ audio اینطوریه با هیتر از مدار باید خارج بشه و دوباره سوئیچ کنید

EXTREME
04-09-2012, 20:12
من اینو نفهمیدنم چطور استارت کنم مادر برد رو؟؟

کجای حرفم نامفهوم بود ؟

m.j.m.a
04-09-2012, 22:04
کجای حرفم نامفهوم بود ؟

شما منظورتون اینکه من جایی که کابل برق پاور وصل میشه ، پایه های چپ و راست رو به هم متصل کنم؟!بعدش چجوری کابل برق رو بزنم؟؟؟:18:

m.j.m.a
04-09-2012, 22:04
یه سوال دیگه داشتم.آیا چیپ صدا باعث روشن نشدن مادر برد میشه؟؟

EXTREME
04-09-2012, 22:31
یه سوال دیگه داشتم.آیا چیپ صدا باعث روشن نشدن مادر برد میشه؟؟

مهم نیست چه چیپی باشه هر چیپی رو مین سوخته باشه میشه یک قطع سوخته قطعه سوخته یعنی اتصال کوتاه و کشیدن جریان این باعث افت ولتاژ در قمست های دیگه میشه و در نتیجه مین روشن نمیشه

EXTREME
04-09-2012, 22:33
شما منظورتون اینکه من جایی که کابل برق پاور وصل میشه ، پایه های چپ و راست رو به هم متصل کنم؟!بعدش چجوری کابل برق رو بزنم؟؟؟:18:

من نگفتم که اون پایه ها دائم متصل باشه
گفتم یک لحظه با پیچ گوشتی اون دوتا پایرو اتصال بدین بعد کابل برق رو بزنید به پاور

m.j.m.a
04-09-2012, 22:52
من نگفتم که اون پایه ها دائم متصل باشه
گفتم یک لحظه با پیچ گوشتی اون دوتا پایرو اتصال بدین بعد کابل برق رو بزنید به پاور

وقتی که برق نباشه این اتصال چه فایده ای داره؟؟

EXTREME
04-09-2012, 23:58
وقتی که برق نباشه این اتصال چه فایده ای داره؟؟

دوست من من اینو گفتم برای اینکه برق sb تخلیه بشه برق چیپ جنوبی گفتم اینکارو تست کنید ببینید بعدش با سوئیج رو مین مین روشن میشه یا نه

m.j.m.a
08-09-2012, 23:03
سلام
من چیپ realtec رو در آوردم ولی روشن نشد؟؟
باید چه کار کنم!

EXTREME
09-09-2012, 00:07
سلام
من چیپ realtec رو در آوردم ولی روشن نشد؟؟
باید چه کار کنم!

باید ولتاژ گیری کنید
با مولتی متر سوئیچ پاور روی مین رو ولتاژ بگیرین ببینید چقدره

m.j.m.a
09-09-2012, 21:32
سلام

5 ولت بیده!

EXTREME
09-09-2012, 22:03
سلام

5 ولت بیده!

پس تا اونجا مشکلی نداره
حالا ولتاژ اطرف چیپ جنوبی و i/o رو بگیرید برای گرفتن ولتاژ اونها ولتاژ قطعات smd اطرافشو بگیرید یا باید 3.3 ولت باشه یا 5 ولت
معمولا یک رگولاتور هم کنار چیپ جنوبی است که 5 ولت از سیم بنفش پاور میگیره و 3.3 ولت میده به چیپ جنوبی اون رو هم تست کنید تا اینجا اینکارارو انجام بدین

m.j.m.a
15-09-2012, 23:32
سلام!
من چند تا سوال دیگه دارم!
این چیپی که گفتی در بیارش،وجودش توی مادربرد ضروریه؟؟(real tech)

من یه مادربرد خریدم که وقتی ویندوز میخواد لود بشه صفحه آبی میاد و ریست میشه.کلا ویندوز رو بالا نمیاره! رم و گرافیکم هم سالمه !مادربرد هم مدل asrock 775 twins -hdtv هست
اشکالش کجاست؟

EXTREME
15-09-2012, 23:41
سلام!
من چند تا سوال دیگه دارم!
این چیپی که گفتی در بیارش،وجودش توی مادربرد ضروریه؟؟(real tech)

من یه مادربرد خریدم که وقتی ویندوز میخواد لود بشه صفحه آبی میاد و ریست میشه.کلا ویندوز رو بالا نمیاره! رم و گرافیکم هم سالمه !مادربرد هم مدل asrock 775 twins -hdtv هست
اشکالش کجاست؟

بله وجودش ضروری است اون رو برای این در آوردیم که ببینیم مشکل برطرف میشه یا نه چون شما گفتین دماش بیش از حد بالاست
اون مورد دوم هم علتهای زیادی داره یکی از خود ویندوز ویروس درایورها میتونه باشه
یکی هارد رم و پاور در آخر خود مین

m.j.m.a
15-09-2012, 23:57
سلام
من اون آی سی صدا رو وقتی داشتم با هیتر می بستم
اشتباهی تموم پایه های یه طرف آی سی به هم وصل شد!!!!:37:

در مورد اون مادربرد!هارد که روی یه سیستم دیگه کار میکنه!رم هم از یه سیستم دیگه گذاشتم باز هم همونجور بود!پاور هم عوض کردم!باز هم خوب نشد!
مین هم سالم بوده!فقط دو سه سال استفاده نشده بوده!
یه سوال
ویندوز من 32 بیتی هست و سی پی یو 64 بیتی هست . میتونه این مشکل ایجاد کنه؟؟
در ضمن من وقتی خواستم ویندوز عوض کنم در حین نصب ویندوز همین صفحه ی آبی میاد!
نمیشه با ساتا ویندوز نصب کنیم ! ینی دی وی دی رام ساتا رو نمیشناسه!ولی قبلا که استفاده میکردیم توی محیط ویندوز کار می کرد ولی نمی تونستیم بوت کنیم!

EXTREME
16-09-2012, 07:21
نه به 32 بیتی اینا مربوط نمیشه
وسط نصب ویندوز بلو اسکرین اومده اگه سی دی نصب ویندوز ودرایو اپتیک سالم باشه مشکل سخت افزاری است
باید هارد دیگه ای رو سیستم خودتون بزارین
اگه موارد چک شده فقط میمونه مین بایوس مین رو دیفالت کنید درست نشد مین مشکل داره

m.j.m.a
19-09-2012, 16:31
سلام
مشکل مادربردی که صفحه ی آبی میومد رو فهمیدم! اشکال از هارد هست!من یه هارد آی دی گذاشتم کار کرد ولی هارد ساتا کار نمیکنه؟!!؟
حتی دی وی دی ساتا هم نمیشناسه؟!
اشکال از کجاست!؟؟
آیا با تبدیل گذاشتن امکان داره که به هارد صدمه بخوره؟

راهنماییم کنید!:42:

m.j.m.a
22-09-2012, 21:04
سلام
کسی ما رو دید؟
آقایEXTREME ، من توی یکی از تایپک های شما درمورد هارد ساتا جوابم رو گرفتم!من گزینه ی ata cocombination mode رو انیبل کردم و درست شد! ولی یه ساتا بیشتر ساپورت نمیکنه!
باید چه کار کنم که ساتا های دیگه هم قابل استفاده بشن؟؟
ممنووننن

EXTREME
22-09-2012, 21:09
سلام
کسی ما رو دید؟
آقایEXTREME ، من توی یکی از تایپک های شما درمورد هارد ساتا جوابم رو گرفتم!من گزینه ی ata cocombination mode رو انیبل کردم و درست شد! ولی یه ساتا بیشتر ساپورت نمیکنه!
باید چه کار کنم که ساتا های دیگه هم قابل استفاده بشن؟؟
ممنووننن

مین شما چندتا پورت ساتا داره ؟
مدل دقیق مین هم بگین

m.j.m.a
22-09-2012, 23:16
salam
4 تا
asrock 775twins-hdtv!

EXTREME
23-09-2012, 08:21
یعنی شما هارد ساتا اول رو میزنید میشناسه ولی هارد ساتا دوم رو نمیشناسه ؟
این مشکل یا از بایوس است یا پاور سیستم

m.j.m.a
23-09-2012, 14:21
پاور رو که تازه عوض کردم
بایوس رو هم ریست کردم
البته یه چیز رو باید بگم!من که اون گزینه رو انیبل کردم ، سمت راست توضیحات نوشته شده بود که شما فقط می تونید از یه ساتا استفاده کنید؟!فکر کنم باید تو ستاپ تنظیمات رو تغیر بدم ولی نمیدونم کدومش رو باید تغیر بدم؟

من وقتی یه دی وی دی رام ساتا وصل می کنم(به همراه هارد!) روشن که میکنم همون اول مینویسه که شما نمیتونید از ساتا2 و 3 و 4 استفاده کنید و فقط مجاز به استفاده از ساتا1 هستید!باید رایانه تون رو خاموش کنید و ساتا 2 رو جدا کنید!!

EXTREME
23-09-2012, 14:36
پاور رو که تازه عوض کردم
بایوس رو هم ریست کردم
البته یه چیز رو باید بگم!من که اون گزینه رو انیبل کردم ، سمت راست توضیحات نوشته شده بود که شما فقط می تونید از یه ساتا استفاده کنید؟!فکر کنم باید تو ستاپ تنظیمات رو تغیر بدم ولی نمیدونم کدومش رو باید تغیر بدم؟

من وقتی یه دی وی دی رام ساتا وصل می کنم(به همراه هارد!) روشن که میکنم همون اول مینویسه که شما نمیتونید از ساتا2 و 3 و 4 استفاده کنید و فقط مجاز به استفاده از ساتا1 هستید!باید رایانه تون رو خاموش کنید و ساتا 2 رو جدا کنید!!

بله مشکل یا از تنظیمات بایوس است یا از خود بایوس پیشنهاد میکنم اول از همه بایوس رو اپدیت کنید بعد با تنظیمات بایوس ور برین
پاور هم که مشکلی نداره

m.j.m.a
24-09-2012, 22:12
سلام
من بایوس را آپدیت کردم
ولی باز هم خوب نشد؟
تنظیمات رو باید تغیر بدم..... ولی نمدونم کدومش رو ... هر چی تنظیمات رو تغیر میدم خوب نمیشه؟ تنظیمات هم زیاده نمیدونم کدومش رو تغیر بدم؟!

EXTREME
24-09-2012, 22:26
والا باید بایوس رو ببینم اینطوری که نمیتونم نظر بدم

m.j.m.a
28-09-2012, 23:21
سلام
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين فايل هاپي دا اف مادر بوردم هست
من كه هيچي سر در نياوردم!!!!!!!!!!!
خوب حالا بايد چيكار كنم؟

EXTREME
29-09-2012, 12:50
در تب advance گزینه های ata combined و ide controller و sata mode و class رو چه حالت هایی است

m.j.m.a
29-09-2012, 23:06
سلام
ata combined =enable
اين گزينه كه اينيبل بباشه گزينه هاي بعديش ميرن ولي اگه ديسيبل باشه همونطور كه قبلا گفتم صفحه آبي مياد!اگر ديسيبل باشه:
ide controller=both
onboard sata=enable
sata class code=raid

EXTREME
30-09-2012, 08:20
سلام
ata combined =enable
اين گزينه كه اينيبل بباشه گزينه هاي بعديش ميرن ولي اگه ديسيبل باشه همونطور كه قبلا گفتم صفحه آبي مياد!اگر ديسيبل باشه:
ide controller=both
onboard sata=enable
sata class code=raid

sata class code چرا رید ؟
بزارین رو ide اگه xp است اگه ویندوز سون است بزارید رو ahci

m.j.m.a
30-09-2012, 15:13
سلام
ساتا كلس كد دو تا گزينه بيشتر نداره!
يكي ريد و ديگريahciاست
هر كدوم از گزينه ها رو كه ميزارم صفحه ي آبي مياد!

EXTREME
30-09-2012, 15:16
سلام
ساتا كلس كد دو تا گزينه بيشتر نداره!
يكي ريد و ديگريahciاست
هر كدوم از گزينه ها رو كه ميزارم صفحه ي آبي مياد!

تاپیک یکم گذشته من یا دم رفته ویندوزتون چی بود ؟

m.j.m.a
30-09-2012, 16:45
ويندوزم xp هست
البته امروز كه ويندوزم رو عوض كردم،ديگه صفحه آبي نيومد بجاش يه ارور آومد.ولي سيستم بالا نيومد؟

EXTREME
30-09-2012, 16:57
ويندوزم xp هست
البته امروز كه ويندوزم رو عوض كردم،ديگه صفحه آبي نيومد بجاش يه ارور آومد.ولي سيستم بالا نيومد؟

ویندوز xp با ahci اون مشکل پیش میاد چون xp درایور ahci رو ساپورت نمیکنه
به نظر من برید یک xp ورژن sata and raid edition تهیه کنید که این درایور رو ساپورت کنه و بتونید رو ahci بدون مشکل ویندوز نصب کنید

m.j.m.a
05-10-2012, 17:01
سلام
من ویندوزم رو سون کردم
باز هم فایده ای نداشت!هم raid و هم ahci امتحان کردم اما فایده ای نداشت!

m.j.m.a
06-10-2012, 15:23
سلام
مشکل ما چیه؟
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EXTREME
06-10-2012, 15:41
سلام خیلی از این تاپیک گذشته من اصلا یادم نیست چی بود !
قبل از اینکه پارتیشن ها تو بوت کردن سی دی ویندوز دیده میشه بلو اسکرین میومد ؟
ظاهرا بایوس تنظیماتشو چک کردین و آپدیت کردین
پاور هم مثل اینکه چک کرده بدین
رم و هارد رو هم چک کرده بودین ؟

m.j.m.a
07-10-2012, 15:31
بله..بله!
شما گفتین که علت بلو اسکرین از ویندوز هست .ویندوز xp درایور رید رو نداره
من هم ویندوز سون (با فلش ) نصب کردم!ولی بازهم فایده ای نداشت
اینبار دیگه بلو اسکرین نمیاد فقط وقت بالا اومدن ویندوز ریست میشه!
خوب حالا مشکل از چیه؟

EXTREME
07-10-2012, 15:45
وقت بالا اومدن ویندوز وقتی ریست میشه اگه از ویندوز نباشه هم میتونه از پاور باشه هم هارد و اتصالاتش و رم و هم دما آخر سر مین
کابل هارد رو بکشین ببینید موقع بالا آمدن ریست میشه سیستم یا نه

m.j.m.a
08-10-2012, 21:15
سلام
همونطور که تو تایپک های قبلی گفتم...هارد آی دی ای به خوبی کار میکنه
هارد ساتا هم درست کار میکنه
فقط اشکال اینکه تنظیمات مادربورد جوریه که اگه روی تنظیمات اصلیش باشه همین مشکل پیش میاد ولی اگه مد ata combination رو اینیبل کنم،فقط یه ساتا ساپورت میکنه(جلوش هم نوشته که یه دونه بیشتر ساپورت نمیکنه)ولی من به پورت های دیگه نیاز دارم(دی وی دی رایتر)
شما گفتین که این مشکل از ویندوزه و ویندوزتون درایور های raid و ahci رو نداره.باید ویندوز تون رو عوض کنید.منم ویندوز سون رو نصب کردم

این بود کل داستان!!!!!
خوب حالا مشکل از چی میتونه باشه.دمای سی پی یو معمولیه.پاور هم سالمه.

c12au6
12-10-2012, 20:48
motherboard haye asus mo6kel chasis ro daran dota jumper be name cahsis ro mother hast ke age ja6o avaz koni 6ayad dorost be6e