ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ادامه یادگیری php ؟ چگونه ؟

rajer
02-07-2012, 15:14
سلام

من توی دانشگاه c++ رو کمی یاد گرفتم و به شی گرائی تا حدودی آشنا هستم و php /mysql هم کار کردم یعنی از روی کتاب و اینترنت یاد گرفتم اما برای مباحث حرفه ی تر و پیشرفته با مشکل مواجهم و یادگیری از طریق اینترنت و کتاب زمان بره با html /css و همین طور کمی جاوا اسکریپت هم آشنایی دارم حالا با این مطالبی که گفتم
به نظر دوستان آیا کلاس های آموزش برنامه نویسی می تونه برای من مفید باشه و کدام آموزشگاه

من می خوام برای یادگیری php/mysql آموزشگاه برم
حالا واقعا توی این کلاس ها خوب آموزش میدن ؟ آیا واقعا بدرد بخوره ؟

ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

m.m.m5651
02-07-2012, 16:28
من که خودم از هیچ کتابی و کلاسی کمک نگرفتم و فقط با فیلم های آموزشی این وبسایت ها یادگرفتم همه ی اینا رو:
phpacademy.org
thenewboston.com
mybringback.com
البته آخریه نمیدونم پی اچ پی و اینا هم داشته باشه

dracula_killer
02-07-2012, 17:23
آره می تونه مفید باشه اما مبلغشون اکثرا بالا هست
من خودم طرفدار کلاسای آموزشی هستم اما میگم به شرط اینکه انقدر گرون نباشن

ahmadreza.rstm
02-07-2012, 17:42
به نظر كلاسهاي آموزشي ميتونه فقط راه و روش را ياد بده و نمي تونه از شما يه برنامه نويس حرفه اي بسازه، برنامه نويسي اول علاقه مي خواد و بعد هم كمي دانش از نحوه حل مسائل و الگوريتم ها، بهتره بيشتر توي سايت هاي آموزشي بگردي و از مقالات و فيلم هاي آموزشي استفاده كني، ياد باشه فقط فقط با تمرين مي توني برنامه نويس خوبي بشي

rajer
02-07-2012, 18:10
من که خودم از هیچ کتابی و کلاسی کمک نگرفتم و فقط با فیلم های آموزشی این وبسایت ها یادگرفتم همه ی اینا رو:
phpacademy.org
thenewboston.com
mybringback.com
البته آخریه نمیدونم پی اچ پی و اینا هم داشته باشه
ممنون دوست من

آره می تونه مفید باشه اما مبلغشون اکثرا بالا هست
من خودم طرفدار کلاسای آموزشی هستم اما میگم به شرط اینکه انقدر گرون نباشن
آره حدودا بالاست الان همین تحلیل داده ها 300 تومن هر دورش

به نظر كلاسهاي آموزشي ميتونه فقط راه و روش را ياد بده و نمي تونه از شما يه برنامه نويس حرفه اي بسازه، برنامه نويسي اول علاقه مي خواد و بعد هم كمي دانش از نحوه حل مسائل و الگوريتم ها، بهتره بيشتر توي سايت هاي آموزشي بگردي و از مقالات و فيلم هاي آموزشي استفاده كني، ياد باشه فقط فقط با تمرين مي توني برنامه نويس خوبي بشي

کاملا با شما موافقم که برای برنامه نویس شدن باید برنامه نوشت و کار کرد تا بشه نتیجه گرفت ولی خوب یه جا های آدم احتیاج داره که توسط کسی که این راه رفته راهنمایی بشه تا کار کی میتونه تو 1 هفته یاد بگیره رو تو 1 روز یاد بگیر بخاطر همین شاید کلاس بتونه مفید باشه

waliprs
09-07-2012, 23:19
اره کلاس رفتن تاثیر داره اما بستگی به استادی داره که اموزش میده داره من تقریبا شرایطم مثل شما بود که با وجود استاد کاربلد ما رو تقریبا با تمام بخش های برنامه نویسی به صورت عملی اشنا کرد والان شرایط کار با تمام قسمت های برنامه نویسی دارم

rajer
10-07-2012, 13:21
تهران هستم اگه کلاس خوبی میشناسید دوستان اگه کلاس خوبی میشناسند معرفی کنن

مرسی

tasnim68
11-07-2012, 17:57
توصیه اول و آخر بنده:
آموزشای php سایت w3schools رو از اول تا آخر دنبال کنید و تواما از ترکیب دو نرم افزار easyphp و dremweaver برای تمرین استفاده کنید.
وقتی بیشتر کار کنید به تدریج متوجه میشید که نیاز دارید نحوه کار با عبارات با قاعده و ای جکس و کوئری ها و ... هم یاد بگیرید.
بعد یه مدتی هم خود به خود php.net میشه پاتوقتون!
به نظر من این بهترین روشه یاد گیریه و کلاس ممکنه تمام مباحث رو پوشش نده.