مشاهده نسخه کامل
: افت ولتاژ پاور و خاموش شدن سیستم
black years
02-07-2012, 13:03
سلام خدمت تمامی دوستان.
مشخصات سیستم من بشرح زیره :
MB : Gigabyte EP45T-UD3LR
CPU : Intel E7400
GPU : EVGA GTS450 GDDR5 1gb
Ram : ADATA Gaming Dual Chanel 2*2gb 2000G
Sound Card : Creative Audigy Value 7.1
HDD : Seagate Barracuda 7200.12 - 1TB
ODD : Suzuki 24X*2
PSU : Memonex Silent EX - Low Noise Series 600W Real
Case : Green X3
LED Fan : 12 CM*5 , 20 CM*1
2 روز پیش CPU رو با نرم افزار خود مادربرد Easytune6 از 2.80 تا 3.20 اور کردم و همون لحظه سیستم ریستارت کرد و دوباره که امد بالا بازی Need For Speed The Run رو اجرا کردم که بعد گذشت چند لحظه سیستم خاموش شد،اولش فک کردم سیستم ناپایداره اما همه دماها طبیعی بود و با این حال سیستم رو به حالت قبل برگردوندم و با این حال بازم خاموش یا ریستارت میشد،حتی اگه میخواستم یه عکس باز کنم یا وبگردی کنم بازم ریستارت یا خاموش میشد.
با نرم افزار HW Info ولتاژهای پاور رو بررسی کردم که ولتاژ شاخه 12 روی 11.50 بود و بعضی اوقات تا 10.9 هم پایین میومد،اما با مولتی متر که اندازه میگرفتم 12.20 میزد.
به نظرم که پاور مشکل دار شده،چون صدای جیرجیر مانندی از توی پاور شنیده میشه که از همون روز اول که خریدمش این صدا به گوش میرسید اما الان بیشتر شده و تو بازی خیلی این صدا بالا میره.
سیستم رو با پاور 330 گرین تست گرفتم البته بدون وصل کردن فن ها و بازی Need For Speed The Run رو اجرا کردم که به هیچ عنوان سیستم ریستارت نکرد و با نرم افزار HW Info ولتاژ شاخه 12 رو اندازه گرفتم که در حالت بیکاری روی 12.2 و در بازی 11.9 میشد.
به نظر شما مشکل از پاوره؟؟؟
ArashMiniStar
02-07-2012, 13:05
نرم افزار OCCT تست پاور هم داره گفتم شاید بکارتون بیاد.
black years
02-07-2012, 13:34
نرم افزار OCCT تست پاور هم داره گفتم شاید بکارتون بیاد.
سلام.
نمیشه تست گرفت،سیستم خاموش میشه.
اگه با وصل کردن یک پاور دیگه ریستارت و خاموش شدن سیستم قطع شده و دیگه با اون پاور مشکلی نداشتین 100% پاور ایراد داره اگه گارانتی داره بفرستینش وگرنه باید بره برای تعمیر اگه شاخه های دیگه ولتاژشون خوبه و شاخه زرد افت داره باید یک لحیم سردی برد گرفته بشه نشتی خازن بررسی بشه یعنی قبلش قطعات از نظر ظاهری چک بشه که مشکلی نداشته باشه
با تست بازر میتونید قطعات شاخه زرد رو پیدا کنید و اونهارو تست کنید
فن پاور رو هم بکشین و بزارین پاور روشن بمونه و ببینید بعد از گذشت چند لحظه ولتاژ شاخه 12 ولت چه تغییری میکنه
black years
02-07-2012, 13:55
اگه با وصل کردن یک پاور دیگه ریستارت و خاموش شدن سیستم قطع شده و دیگه با اون پاور مشکلی نداشتین 100% پاور ایراد داره اگه گارانتی داره بفرستینش وگرنه باید بره برای تعمیر اگه شاخه های دیگه ولتاژشون خوبه و شاخه زرد افت داره باید یک لحیم سردی برد گرفته بشه نشتی خازن بررسی بشه یعنی قبلش قطعات از نظر ظاهری چک بشه که مشکلی نداشته باشه
با تست بازر میتونید قطعات شاخه زرد رو پیدا کنید و اونهارو تست کنید
فن پاور رو هم بکشین و بزارین پاور روشن بمونه و ببینید بعد از گذشت چند لحظه ولتاژ شاخه 12 ولت چه تغییری میکنه
سلام.
پاور گارانتی داره،آخه پاور رو روی سیستم یکی از بچه ها تست گرفتم سیستمش خاموش نمیکرد،سیستم اون از سیستم من بالاتر بود CPU I5 و گرافیک GTS 250 , ...
یه صدای وزوز از داخل پاور میاد،البته از همون روز اول که خریدمش این صدا به گوش میرسید و توی بازی این صدا چندین برابر میشه،جالب اینجاست که با 330 گرین سیستم راحت کار میکنه.
سلام.
پاور گارانتی داره،آخه پاور رو روی سیستم یکی از بچه ها تست گرفتم سیستمش خاموش نمیکرد،سیستم اون از سیستم من بالاتر بود CPU I5 و گرافیک GTS 250 , ...
یه صدای وزوز از داخل پاور میاد،البته از همون روز اول که خریدمش این صدا به گوش میرسید و توی بازی این صدا چندین برابر میشه،جالب اینجاست که با 330 گرین سیستم راحت کار میکنه.
بهتره پاور رو بفرستین برای گارانتی براشون توضیح بدین در این که پاور ایراد داره شکی نیست چون با اون پاور سیستمتون بدون مشکل داره کار میکنه
black years
02-07-2012, 16:42
بهتره پاور رو بفرستین برای گارانتی براشون توضیح بدین در این که پاور ایراد داره شکی نیست چون با اون پاور سیستمتون بدون مشکل داره کار میکنه
فک میکنم مشکل از پاور باشه،
منی که شهرستانم چطور براشون توضیح بدم و مشکلم رو بگم؟باید فقط بفرستم گارانتی که امکان داره برگشت بزنند و بگن سالمه.
الان ولتاژ روی مین رو با مولتی متر اندازه گرفتم 11.3 زد و با گرین 11.9 الی 12.2 میزنه.
11.3 خیلی کمه بفرست گارانتی اونا هم ولتاز ها رو میگیرن و تست میکنن خراب باشه عوض میکنن
black years
03-07-2012, 15:41
11.3 خیلی کمه بفرست گارانتی اونا هم ولتاز ها رو میگیرن و تست میکنن خراب باشه عوض میکنن
سلام.
پاور رو از توی کیس در آوردم و بیرون با 9 تا فن تست گرفتم،قبل تست ولتاژ شاخه 12 روی 12.17 و بعد وصل کردن فن ها به 11.79 افت پیدا کرد.
یه سوال،،،پاور رو بفرستم گارانتی ولتاژهارو در حالتی که بار روی پاوره اندازه میگیرند؟چون در غیر اینصورت در حالت بی باری ولتاژ شاخه ها درسته.
اینم عکس؛که ولت متر نشان دهنده ی ولتاژ 11.79 ولت هست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
پاور رو از توی کیس در آوردم و بیرون با 9 تا فن تست گرفتم،قبل تست ولتاژ شاخه 12 روی 12.17 و بعد وصل کردن فن ها به 11.79 افت پیدا کرد.
یه سوال،،،پاور رو بفرستم گارانتی ولتاژهارو در حالتی که بار روی پاوره اندازه میگیرند؟چون در غیر اینصورت در حالت بی باری ولتاژ شاخه ها درسته.
اینم عکس؛که ولت متر نشان دهنده ی ولتاژ 11.79 ولت هست.
نه منظور من این بود که فن خود پاور رو بکنی و تست کنی ببینی شاخه 12 ولت افت پیدا میکنه یا نه نگفتم فن بهش بزن یا ازش جدا کن فن خود پاور منظورم بود
پاور رو باز کن سیم فنش رو بکش و رو شاخه 12 ولت ببین افت داری یا نه چون فن پاور از شاخه 12 ولت استفاده میکنه دیگه
که چون پاور گارانتی داره بازش کنی گارانتیش میپره اینو در نظر داشته باش
black years
03-07-2012, 15:56
نه منظور من این بود که فن خود پاور رو بکنی و تست کنی ببینی شاخه 12 ولت افت پیدا میکنه یا نه نگفتم فن بهش بزن یا ازش جدا کن فن خود پاور منظورم بود
پاور رو باز کن سیم فنش رو بکش و رو شاخه 12 ولت ببین افت داری یا نه چون فن پاور از شاخه 12 ولت استفاده میکنه دیگه
که چون پاور گارانتی داره بازش کنی گارانتیش میپره اینو در نظر داشته باش
من منظور شما رو متوجه شدم،اما خواستم بیرون کیس و زیر بار تست بگیرم.
پاور گارانتی داره و اگه بازش کنم که از گارانتی ساقط میشه.
پاور بره گارانتی زیر بار ولتاژ شاخه هارو میگیرن؟؟؟؟
حتما یک جوری تست میکنن اونجا که معلوم بشه مشکل است یا نه 11.7 هم کمه برای این شاخه حداقل باید 11.8 باشه اونم در بار و در لود نه در حالت معمولی
black years
14-07-2012, 12:28
سلام.
پاور رو بردم گارانتی و مشکلاتش رو توضیح دادم،هر کاری کردم تعویض نکردن و تعمیر کردن.اما بعد نصب پاور بازم مشکل پابرجاست و سیستم ریست میکنه یا خاموش میشه،در صورتی که سیستم با گرین 330 دو هفته هست که داره بدون مشکل سیستم کار میکنه.
سلام.
پاور رو بردم گارانتی و مشکلاتش رو توضیح دادم،هر کاری کردم تعویض نکردن و تعمیر کردن.اما بعد نصب پاور بازم مشکل پابرجاست و سیستم ریست میکنه یا خاموش میشه،در صورتی که سیستم با گرین 330 دو هفته هست که داره بدون مشکل سیستم کار میکنه.
مشکل از پاورتونه
برید یک پاور دیگه به نظر من بگیرین این پاور به قطعاتتون هم ممکنه آسیب برسونه
ولتاژ شاخه 12 ولت هم یادمه خیلی کم بود به گرافیک و هارد آسیب میرسه
black years
14-07-2012, 21:16
مشکل از پاورتونه
برید یک پاور دیگه به نظر من بگیرین این پاور به قطعاتتون هم ممکنه آسیب برسونه
ولتاژ شاخه 12 ولت هم یادمه خیلی کم بود به گرافیک و هارد آسیب میرسه
بابت تمام راهنمایی هایی که تابحال کردید تشکر میکنم.
اگر ممکنه در تاپیک زیر بنده را برای خرید پاور جدید راهنمایی فرمایید.
mostafajannnn
16-09-2012, 16:30
عوض کن پاورو تا همش نسوجته من از اون فن دوتاییه که تو پست 9 هست عکسش میحوام پی ام بدید بم
سلام ، من یه پاور ACBEL 800W دارم که چند روز پیش با نرم افزارهای occt و hw monitor دیدم که دوتا از ولتاژ ها ، +12 دارای مقدار 5.02 و ولتاژ +5 دارای مقدار 3.8 هستند یعنی از مقدار اصلیشون کمتر هستند..البته دوتا ولتاژ +12 و +5 هست که یه جفتشون درست و جفت دیگه دارای افت است.(که این جفت دارای افت تو بایوس اصلاً نیستند و فقط تو نرم افزارها نشونش میده)
پاور رو برا تست بردم چندتا تعمیر کار اولی با تستر گفت که خرابه و باس تعمیر شه. بردم یه جا دیگه اونم با تستر البته یه خورده شکلش فرق میکرد،3بار تست کرد و گفت سالمه ،
برا اینکه مطمئن شم بردم باز یه جا دیگه تو همون پاساژ ، که طرف هم با تستر هم یه دستگاه داشت که حرفه ای تر بود و تست گرفت گفت سالمه ،
تو کارایی سیستم هم تاحالا مشکلی پیش نیومده، حتی من تو این مدت گیم های خیلی سنگین مثل call of ghost و needfor speed rivals رو با ماکزیمم گرافیک ساعت ها بازی میکنم و مشکلی نداره ، با نرم افزار occt هم یه تست 10 دقیقه ای گرفتم مشکلی نشون نداد.. اما چون قطعات سیستم من خیلی گرون و کمیابن رو این حساب میخوام بدونم که این کمبود ولتاژ برا چی هست و مشکل درست میکنه یا نه ؟
در ضمن 2 ماه پیشم پاور روشن نمیشد بردم تعمیر کردن ،، ممنون میشم دوستان راهنماییم کنن
مشخصات سیستم :
motherboard : intel d5400xs
cpu : intel xeon E5405 2GHZ x2
ram : ddr2 fullybuffer 2gig 667 x2
gpu : asus 560ti dc top II
hdd1 : western caviar black 1TB
hdd2 : segeat 500Gig
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.