مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید پرینتر 3 کاره خانگی
dany_3p4u
02-07-2012, 11:16
سلام
یه مدل 3 کاره برای مصارف خونگی می حوام
مدلی که به من پیشنهاد کردن HP c4683 بود، اما توی بازاد دیگه نیستش
جالب اینجاست که می گفتن این مدل رو دیگه اچ پی تولید نمی کنه و مدل هایی که الآن داره به پای کیفیت این قدیمیه نمی رسن !
چند جور مدل بود مثله Photo Smart و ... هر کس هم از این فروشنده ها یه چیزی می گفت !
مدلی که دنبالشم می خوام شارژش رو خودم بتونم انجام بدم، زیاد کار قرار نیست ازش کشیده بشه اما روش بشه حساب کرد ! شرکت سازنده هم تعصب ندارم !
سلام دوست من
من Canon Mx-320 دارم که 4 کاره است و خیلی ازش راضی ام.
بارها به راحتی شارژ میشه به شما توضیه می کنم مدلی مشابه این بخرید، جون این دیگه تولید نمی شه.
موفق باشید
dany_3p4u
02-07-2012, 15:35
یعنی فکس هم داره؟ اونطوری ابعادش بزرگتر می شه و فکس هم به کاره ما نمی یاد
بله فکس هم داره اما داشتن فکس به معنی یه برد کوچیکه و اصلا تاثیری در ابعاد نداره.
بالاخره این مدلی هست که من دارم و اتفاقا گاهی فکسش هم به دردم می خوره.
مدل های دیگه ای هم داره که فکس ندارن.
موفق باشید
dany_3p4u
03-07-2012, 09:30
کسی پرینتر دیگه ای نمی شناسه ؟! در مورد همین فُتو اسمارت اچ پی کسی اطلاعاتی نداره ؟!
majidgolizadeh
09-07-2012, 23:30
Hp PhotoSmart Peremium C310a قیمت در خیابان ایرانشهر 280000 تومان خریدم ولی یکی دیگر از مغازه ها 295000 تومان هم میگفت. همه این دستگاه رو ندارند و زیاد تو بازار نیست!!!!!!!!!
سه کاره رنگی 5 کارتریج شارژ اسان بدون خریدکارتریج قابل شارژ(البته کارتریج قابل شارژ 564 این پرینترهم بدون چیپ هر عدد 5000 تومان هم در بازار موجود است)وایرلس/48 بیت اسکن رنگی/ماکزیمم 2400*9600 پرینت رزولشن(البته باید عکس 1200 dpiباشه)/قابلیت چاپ دوروduplex
سرعت چاپ عالی/تاچ اسکرین4.3 اینچی با گجت های قابل اتصال به اینترنت بدون استفاده از کامپیوترمانند یاهو-ام اس ان و .................. در ضمن میتونیین این اپلیکیشنها رو به تاچ اسکرین از طریق اینترنت اضافه کنید کل اپ ها 54تا در زمینه نقشه و کارت تبریک وعکس و تقویم و .......میباشد وبدون استفاده از کامپیوتر و فقط با ارتباط با اینترنت شما باهاشون کار و قابلیت پرینت خواهید داشت این هم سایت اپلیکیشنها و توضیحات اچ پی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
/eprint(معرفی ایمیل به پرینتر و چاپ هر ایمیل وارده به inboxبصورت اتوماتیک که البته میتونید برای پرینتر تعریف ایمیلهای قابل چاپ رو بکنید)/کسانی که ایفون دارند با یک نرم افزار مستقیم به پرینتر وصل و عکس یا هر چه رو گوشی دارن چاپ میکنند/چاپ مستقیم عکس بدون استفاده کامپیوتر از روی SD ,... مموری کارت با ادیت از صفحه تاچ اسکرین خود دستگاه و اطلاعات بیشتر در پایین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من در حال استفاده هستم و راضی هستم
جوهر photo black هم با نوع day baseتو بازار بخر
من قبلش Epson Sx425 w داشتم نو در حد اک با بدبختی ردش کردم و این دستگاه رو خریدم خیلی کند بود و مشکلات فروان
با سلام
من يك پرينت اچ پي فتو اسمارت ب209 خريدم حواسم نبود بعدا متوجه شدم 4 رنگه البته تو بازارهم 5 رنگش نبود حالا آمدم مخزن خريدم هر جوهري داخلش ميريم يك مشكلي داره يكي رنگها رو خوب تركيب نميكنه و يكي ......
حالا موندم چه رنگي بخرم كه كيفيت پرينت عكس هام پايين نياد بهم پيشنهاد كنيد
البته كيفيت اين پرينتر با كاتريج فابريك خداي خوب بو د و از پرينترهاي 6 رنگ اپسون كم نمي آورد ولي الان با جوهر وكس اصلي 50 درصد كيفيت قبلشم نداره جوهر اسكاي و چند جوهر ديگه ريختم
تازگيها يكي بهم جوهر استرانگ و يك ديگه جوهر گاما رو پيشنهاد كرد شما هم يك جوهر ديگه نوشتيد
حالا يك جوهر خوب اگه فتو باشه فتو و اگه معمولي بهتر باشه معموليش رو نيز ذكر كنيد
من فقط با پرينترم عكس چاپ ميكنم
با تشكر و سپاس فراوان
با سلام
من يك پرينت اچ پي فتو اسمارت ب209 خريدم حواسم نبود بعدا متوجه شدم 4 رنگه البته تو بازارهم 5 رنگش نبود حالا آمدم مخزن خريدم هر جوهري داخلش ميريم يك مشكلي داره يكي رنگها رو خوب تركيب نميكنه و يكي ......
حالا موندم چه رنگي بخرم كه كيفيت پرينت عكس هام پايين نياد بهم پيشنهاد كنيد
البته كيفيت اين پرينتر با كاتريج فابريك خداي خوب بو د و از پرينترهاي 6 رنگ اپسون كم نمي آورد ولي الان با جوهر وكس اصلي 50 درصد كيفيت قبلشم نداره جوهر اسكاي و چند جوهر ديگه ريختم
تازگيها يكي بهم جوهر استرانگ و يك ديگه جوهر گاما رو پيشنهاد كرد شما هم يك جوهر ديگه نوشتيد
حالا يك جوهر خوب اگه فتو باشه فتو و اگه معمولي بهتر باشه معموليش رو نيز ذكر كنيد
من فقط با پرينترم عكس چاپ ميكنم
با تشكر و سپاس فراوان
سلام دوست عزیز
البته هیچ رنگی به پای رنگ های اصلی شرکت ها که در کارتریج های اصلی وجود داره، نمی رسه.
اما من بعد از امتحان چندین جوهر از جمله دبلیو دبلیو ام، وکس، گاما و پارت تکنیک، به این نتیجه رسیدم که پارت تکنیک از همه بهتر بود، چه از لحاظ کیفیت و ترکیب رنگ ها و چه از لحاظ اثراتی که بر هد و دستگاه میذاره.
خصوصا استفاده از جوهر مشکی پیگمنت گاما به من خسارات زیادی وارد کرد و اصلا پیشنهاد نمی کنم.
موفق باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.