ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : داغ کردن بیش ازحد ATI HD 5830 و هنگ کردن سیستم

i.lover3000
02-07-2012, 00:46
سلام به همه دوستان
من مشکل داغ شدن GPU تو بازی و کار با موتور گرافیکی CryEngine دارم

CPU : Core i7 960
Ram : 6GB
GPU : XFX HD 5830
Monitor : 23" Full HD

تصویر زیر رو ببینین دمایGPU به بالای 90 درجه میرسه (هنگام بازی Alan Wake و اگه اشتباه نکنم رزولیشن 1280 در 720)
من بازی کرایسی 2 رو با رزولیشن 1920 در 1080 با حداکثر کیفیت تا آخر بردم و 1 بار هم کامپیوتر هنگ نکرد.
و الان در بازی مکس پین 3 بعد ازچپتر 4 اصلا نمیتونم بازی کنم چون همش هنگ میکنه
خمیرGPU رو هم عوض کردم ولی تغییری نکرده.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چه راه حلی پیشنهاد میکنید؟ دما به 90 درجه رسیده ولی دور فن فقط 50 درصد!!! به نظر شما نباید دور فن بیشتر بشه؟؟

EXTREME
02-07-2012, 07:37
شما وقتی gpu خنک تر شد یک تست پایداری با نرم افزار furmark بگیرید و با نرم افزار gpu-z حین تست ببینید speed fan زیاد میشه یا نه ؟
فن گرافیکتون با توجه به دمای gpu دورش تغییر میکرد ؟ یا دور ثابت بود ؟
ببینید با نرم افزار msi after burner l میتونید speed fan رو زیاد کنید یا نه

1376MAXIMUM
02-07-2012, 12:51
منم همین مشکلات را دارم دمای کارت گرافیکم میره بالا ولی در حد هنگ در این حد که افت فریم شدید داره با نرم افزاری که گفتید تست گرفتم البته تازه سیستمم را روشن کرده بودم دما از 50 شروع شد تا 91 هم رفت بالا ولی یه بار دیگه هم تست گرفتم حدودا یک ساعتی میشد سیستمم روشن بود دما از 68 تا 98 بالا رفت
مدل کارتمم NVIDIA GEFORCE 9400 GTهست

EXTREME
02-07-2012, 13:33
منم همین مشکلات را دارم دمای کارت گرافیکم میره بالا ولی در حد هنگ در این حد که افت فریم شدید داره با نرم افزاری که گفتید تست گرفتم البته تازه سیستمم را روشن کرده بودم دما از 50 شروع شد تا 91 هم رفت بالا ولی یه بار دیگه هم تست گرفتم حدودا یک ساعتی میشد سیستمم روشن بود دما از 68 تا 98 بالا رفت
مدل کارتمم NVIDIA GEFORCE 9400 GTهست

تهویه کیس رو بهتر کنید دمای محیط رو کم کنید و گرافیک رو خاک گیری کنید speed fan اگه دورش ثابت است دورش رو بالا ببرید خمیر سیلیکون به gpu بزنید

1376MAXIMUM
02-07-2012, 13:39
در کیسم بازه تازه خکیری هم کردم و اصلا فن نداره گرافیکم یه صفحه ی فلزی مشکی رنگ تقریبا اندازه ی کل کارت زیرش وصله 4تا فن هم توی کیس داره کار میکه

EXTREME
02-07-2012, 14:22
میتونی فن بزاری برای گرافیک دماش میاد پایین تر

i.lover3000
02-07-2012, 15:48
شما وقتی gpu خنک تر شد یک تست پایداری با نرم افزار furmark بگیرید و با نرم افزار gpu-z حین تست ببینید speed fan زیاد میشه یا نه ؟
فن گرافیکتون با توجه به دمای gpu دورش تغییر میکرد ؟ یا دور ثابت بود ؟
ببینید با نرم افزار msi after burner l میتونید speed fan رو زیاد کنید یا نه

سلام
آره دور فن هنگام بازی یا کارهای گرافیکی کم و زیاد میشه
توی تست furmark تا وقتی که دما به بالای 90 نرسیده دور فن 50 درصد هست. وقتی که دما مثلا 91 درجه شد دور فن هم 53 میشه
من دور فن رو با نرم افزار Catalyst می تونم کم و زیاد کنم.

اگه بخوام بهش فن اضافه کنم ، چه نوع فنی خوبه؟ آیا واتر کولر هم میشه روی گرافیک گذاشت؟
اگه Crossfire کنم وضعیتم بهتر نمیشه؟

عکس هنگام بیکاری سیستم

هنگام تست با furmark

EXTREME
02-07-2012, 21:07
نه نیازی به cross fire نیست
دور فن رو زیاد میکنی دما به چه صورت است ؟

i.lover3000
02-07-2012, 21:56
نه نیازی به cross fire نیست
دور فن رو زیاد میکنی دما به چه صورت است ؟

واقعا ممنون هستم
دور فن رو روی 80 درصد گذاشتم ، دما به 80 درجه رسید

راستی من این رو هم بگم که توی خوزستان هستم و توی حیاط که دما سنج میزاریم تا 54 درجه میره !!! :24:
توی اتاق با کولر اسپلیت به زور میتونیم دما رو به 35 درجه برسونیم.

EXTREME
02-07-2012, 22:32
بله دمای محیط و تهویه کیس خیلی تاثیر داره شاید 10 درجه تاثیر داشته باشه

i.lover3000
03-07-2012, 00:12
مهندس به نظر شما اگه یه water cooling به سیستم اضافه کنم ، خوب نیست؟میتونید چند مدل بهم معرفی بکنید و بگین قیمتشون چه حد هست؟ توی شهر خودمون هیچی پیدا نکردم همچنین توی سایت های ایرانی

EXTREME
03-07-2012, 08:34
مهندس به نظر شما اگه یه water cooling به سیستم اضافه کنم ، خوب نیست؟میتونید چند مدل بهم معرفی بکنید و بگین قیمتشون چه حد هست؟ توی شهر خودمون هیچی پیدا نکردم همچنین توی سایت های ایرانی

water cooling خوبه ولی گرونه بالای 200 است کیستون هم باید ساپورت کنه واترکولینگ رو دای 80 در لود خوبه مشکلی نداره برای گرافیک

i.lover3000
03-07-2012, 14:30
water cooling خوبه ولی گرونه بالای 200 است کیستون هم باید ساپورت کنه واترکولینگ رو دای 80 در لود خوبه مشکلی نداره برای گرافیک

بازم ممنون
فکر میکنم Water cooling نیازم باشه چون وقتی دست به لوله های مادربورد هم میزنم میبینم خیلی گرمه
کیسم Green Falcon هست. ساپورت میکنه. مادربورد هم Asus P6X58D Premium

می تونید همینجا چند مدل خوب بهم معرفی بکنید؟ یا یه تاپیک جدا واسه این موضوع بزنم؟

EXTREME
03-07-2012, 14:39
بازم ممنون
فکر میکنم Water cooling نیازم باشه چون وقتی دست به لوله های مادربورد هم میزنم میبینم خیلی گرمه
کیسم Green Falcon هست. ساپورت میکنه. مادربورد هم Asus P6X58D Premium

می تونید همینجا چند مدل خوب بهم معرفی بکنید؟ یا یه تاپیک جدا واسه این موضوع بزنم؟

بایوس مینتون رو آپدیت کردین ؟
مدل های دقیقشو نمیدونم والا ولی تو سایت کولر مستر و زالمان مدل های زیادی است corsair کولینگ های خوبی داره

i.lover3000
03-07-2012, 17:59
بایوس مینتون رو آپدیت کردین ؟
مدل های دقیقشو نمیدونم والا ولی تو سایت کولر مستر و زالمان مدل های زیادی است corsair کولینگ های خوبی داره

متاسفانه بایوسم آپدیت نبود. ولی الان آپدیت کردم
ممنون واسه راهنماییهاتون