مشاهده نسخه کامل
: خرید لپ تاپ مناسب
سلام. یه لپ تاپ میخوام برای فیلم و اینترنت و کارهای روزانه دیگه و البته بازی در حد متوسط نه خیلی قوی.کیفیت صفحه نمایش و بلندگوها هم در حد خوب به بالا باشه بودجه هم تا 12000000 تومان هست.اگر پردازنده شم از نسل جدید Ivy Bridge یا Sandy Bridge باشه که دیگه عالیه. به نظر دوستان با توجه به انتظارات من از لپ تاپ چی خوبه بگیرم؟
اگر بتونی 100 تومن بیشتر هزینه کنی این مدل Asus A53SV خیلی خوبه گرافیک 2 گیگ 540 داره و corei7 هست
300E5A-S04 هم هست . گرافیک 1 گیگ 520 و corei5
اگر بتونی 100 تومن بیشتر هزینه کنی این مدل Asus A53SV خیلی خوبه گرافیک 2 گیگ 540 داره و corei7 هست
300E5A-S04 هم هست . گرافیک 1 گیگ 520 و corei5
قیمت Asus A53SV روی 1600000 هست دوست عزیز.سامسونگ هم نمیخوام.
Acer Aspire 5755 با پردازنده i5 و گرافیک 540m یا 630m .هر دو گرافیک قدرتشون در یک سطحه ولی با 630 بگیری بهتره
Acer Aspire V3-571 پردازنده i5 و گرافیک 630m این یکی از بودجه شما کمی بالاتره حدود یک و سیصده. ظاهر و صفحه کلید بهتری داره و مدل جدیدتری هم هست.
کیفیت صفحه نمایش و صدای هر دوتا معمولیه زاویه دید صفحه نمایش هم کمه ولی تا این قیمت دیگه بهتر از اینها از نظر قدرت سختافزار گیر نمیاد!
Acer Aspire 5755 با پردازنده i5 و گرافیک 540m یا 630m .هر دو گرافیک قدرتشون در یک سطحه ولی با 630 بگیری بهتره
Acer Aspire V3-571 پردازنده i5 و گرافیک 630m این یکی از بودجه شما کمی بالاتره حدود یک و سیصده. ظاهر و صفحه کلید بهتری داره و مدل جدیدتری هم هست.
کیفیت صفحه نمایش و صدای هر دوتا معمولیه زاویه دید صفحه نمایش هم کمه ولی تا این قیمت دیگه بهتر از اینها از نظر قدرت سختافزار گیر نمیاد!
برند Acer قابل اطمینان هست؟ از Asus مدلی به درد من نمی خوره؟ اگه بودجه رو تا 1400000 بالا ببرم اون وقت چی؟من بیشتر واسه فیلم دیدن و اینترنت میخوام.
Mr.Mazmamfi
02-07-2012, 23:53
قیمت Asus A53SV روی 1600000 هست دوست عزیز.سامسونگ هم نمیخوام.
شما باید مدل A53 SV رو با کانفیگ core i5 خریداری کنید که به بودجتون بخوره . ( تازه بازم از 1200 حدود 150 بالاتره )
بودجتون رو باید افزایش بدید ، وگرنه مدل مناسبی نمیشه خریداری کرد .
این مدل سامسونگی هم که معرفی کردن ، مدل پرفروش و خوبی بوده .
برند Acer قابل اطمینان هست؟
بله قابل اعتماده .
من خودم ایسر 5742 دارم ، و حدود 2 ساله شبانه روز در حال استفاده است ولی خب تو بدنه و صفحه نمایش یه مقداری ضعف داره که تو سریه های جدید مثل 5755 و V3 بهتر شده ولی باز کیفیت بدنشون پایین تر محسوب میشه . ( V3 رو هنوز ندیدم از نزدیک )
از Asus مدلی به درد من نمی خوره؟ اگه بودجه رو تا 1400000 بالا ببرم اون وقت چی؟
از ایسوس K53 SV و A53 SM هست .
از لنوو هم Z570 .
لنوو رو به ایسوس ترجیح میدم ، چون رو این مدل فوق العاده کار کرده .
موفق باشید.
acer5755
asusk53 البته با افزایش بودجه
اگه بودجه تا 1600000،1700000 باشه ، برای فیلم دیدن و کلا از نظر مالتی مدیا و کیفیت نمایشگر و بلندگوها در حد عالی چی پیشنهاد میدین؟سونی و اچ پی چطوره؟
QUOTE=sht1987;7084030]اگه بودجه تا 1600000،1700000 باشه ، برای فیلم دیدن و کلا از نظر مالتی مدیا و کیفیت نمایشگر و بلندگوها در حد عالی چی پیشنهاد میدین؟سونی و اچ پی چطوره؟[/QUOTE]
HP Pavilion DV6 - 6C50 سونی رو بیخیال شو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرونه!
از لنوو هم Z570 .
این مدل لنوو هم جوابگوی نیازهای شما هست و کیفیتش خیلی خوبه.
به نظر دوستان سری مالتی مدیا کدوم برند از همه بهتره و البته کیفیت صفحه نمایش؟خودم سونی رو بیشتر از همه می پسندم.بعد از سونی کدوم برند بهتره؟
به نظر دوستان سری مالتی مدیا کدوم برند از همه بهتره و البته کیفیت صفحه نمایش؟خودم سونی رو بیشتر از همه می پسندم.بعد از سونی کدوم برند بهتره؟
سونی میپسندی خب سونی بخر ولی نسبت به قیمتش خرید چندان خوبی نیست همون اچپیها که گفتم همه چیشون خوبه.کیفیت صفحه نمایش خوبی دارند و صدای Beats که عالیه
ایسوس هم سری N کیفیت بالایی داره.لنوو حتی ارزون قیمتهاش هم کیفیت ساخت خیلی خوبی دارند.
سونی میپسندی خب سونی بخر ولی نسبت به قیمتش خرید چندان خوبی نیست همون اچپیها که گفتم همه چیشون خوبه.کیفیت صفحه نمایش خوبی دارند و صدای Beats که عالیه
ایسوس هم سری N کیفیت بالایی داره.لنوو حتی ارزون قیمتهاش هم کیفیت ساخت خیلی خوبی دارند.
اچ پی گارانتی داره؟اگه نداره آیا گارانتی مهمه؟
اچ پی گارانتی داره؟اگه نداره آیا گارانتی مهمه؟
اچپی با گارانتی فالنیک و مای اچپی هست که گرونترن با گارانتی سریر هم گیر میاد که قیمت بهتری داره.
گارانتی اچپی زیاده ولی همینها بدردبخورن! یا با یکی از این گارانتیها بگیر یا بدون گارانتی!
از ایسوس K53 SV و A53 SM هست .
از لنوو هم Z570 .
قبلا مدلهای خوبی بهت پیشنهاد شده اینها هم میتونی با گارانتی سازگار ارقام بگیری که در حال حاضر یکی از بهترین گارانتیهای ایرانه.
با بودجه تا ۱۷۰۰ میتونی n53sv برداری و مدل چهارده اینچ n45sf
شما اینقدر بودجه رو هی میبری بالا که انتخاب کردن برات مشکل میشه! :31: همون Z570 جوابگوی کلیه نیازهای شماست تنها نکته اینه که یواسبی۳ نداره که اینم از نظر من مشکلی نیست. کیفیت ساخت بسیار خوبی هم داره.
دوستان از بین اینها کدوم رو پیشنهاد میدین:
Asus: N53sv
HP : Pavilion DV6-6c50
لطفا راهنمایی نمایید.امروز میخوام سفارش بدم.
دوستان از بین اینها کدوم رو پیشنهاد میدین:
Asus: N53sv
HP : Pavilion DV6-6c50
صد در صد 6c50 بهتره
حالا اگه قرار باشه بین Asus N55SF/SL و HP 6c65 یکیو انتخاب کنم کدوم رو پیشنهاد میدین؟چون تا 2200000 تومان مشکلی ندارم.
حالا اگه قرار باشه بین Asus N55SF/SL و HP 6c65 یکیو انتخاب کنم کدوم رو پیشنهاد میدین؟چون تا 2200000 تومان مشکلی ندارم.
بازم 6c65
چون این مدل دارای widi است
از یبین n53 , hp گرافیک Hp به مراتب قویتره
از یبین n53 , hp گرافیک Hp به مراتب قویتره
از نظر کیفیت صفحه نمایش چطور؟
بازم 6c65
چون این مدل دارای widi است
widi چیست؟
میخوام لپ تاپو به تلویزیون Full HD وصل کنم و گاهی وقتها فیلم ببینم.به نظر شما مهمه که لپ تاپ Full HD بگیرم؟آیا لپ تاپی که Full HD نیست میتونه فیلم با کیفیت Full HD پخش کنه؟
میخوام لپ تاپو به تلویزیون Full HD وصل کنم و گاهی وقتها فیلم ببینم.به نظر شما مهمه که لپ تاپ Full HD بگیرم؟آیا لپ تاپی که Full HD نیست میتونه فیلم با کیفیت Full HD پخش کنه؟
نه مشکلی نیست.در این صورت کیفیت روی تلویزیون بیشتر از لپتاپ میشه چون رزولوشن بیشتری داره.
در ضمن WIDI مخفف Wireless display هست که میتونی اگه HDTV هم وایرلس داشته باشه بدونه استفاده از کابل HDMI لپتاپو به تلویزیون وصل کنی.
بالاخره 6c65 رو سفارش دادم.احتمالا تا پس فردا بدستم میرسه.فقط بهم قیمت 2240000 تومان داده با گارانتی پویش که تو یزد هست(1 سال تمام قطعات)آیا منطقیه؟
Mr.Mazmamfi
15-07-2012, 22:50
بالاخره 6c65 رو سفارش دادم.احتمالا تا پس فردا بدستم میرسه.فقط بهم قیمت 2240000 تومان داده با گارانتی پویش که تو یزد هست(1 سال تمام قطعات)آیا منطقیه؟
سلام
من پست های قبلی رو نخوندم ولی چرا N56 رو سفارش ندادی ؟
در ضمن برای استفاده از تکنولوژیه Widi باید TV هم قابلیت Widi رو داشته باشه ، پس اگر TV تون این قابلیت رو نداره ، نمیتونه جزء ملاک های برتری 6c65 محسوب بشه .
موفق باشید.
سلام
من پست های قبلی رو نخوندم ولی چرا N56 رو سفارش ندادی ؟
در ضمن برای استفاده از تکنولوژیه Widi باید TV هم قابلیت Widi رو داشته باشه ، پس اگر TV تون این قابلیت رو نداره ، نمیتونه جزء ملاک های برتری 6c65 محسوب بشه .
موفق باشید.
N56 دیگه خیلی بالا بود.همین برای نیاز من زیاد هم هست:31:درمورد قیمتش نظری ندارید؟
N56 دیگه خیلی بالا بود.همین برای نیاز من زیاد هم هست:31:درمورد قیمتش نظری ندارید؟
2240000???
قیمتش بالا نیست؟تو سایتا که با گارانتی نهایتش 2.100 قیمت دادن.
با این قیمت به نظرم DV6 T7000 میتونی بگیری !!
بالاخره 6c65 خریدم.:8::31: خیلی عالیه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.