ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مدیریت محتوا برای وب سایت دولتی

Ahad
01-07-2012, 20:38
با سلام خدمت دوستان
برای یه بخش دولتی تصمیم داریم وب سایتی ارائه بشه
3 گزینه مطرح کردن
استفاده از جوملا
وردپرس
برنامه نویسی اختصاصی

می خاستم در مورد امنیت این ها یه اطلاعاتی بدین
خیلی سرچ کردم ، مطرح شده برنامه نویسی اختصاصی بهتره ، اما واقعا جوملا و وردپرس با این عظمت و تیم های پشتیبانی و هسته قوی نمیتونه به اندازه وب سایتی که توسط یه نفر نوشته شده امنیت داشته باشه ؟
از نظر امنیتی بین جوملا و ورد پرس کدوم رو پیشنهاد می کنین ؟

Gigawarn
01-07-2012, 21:48
هر کدوم از اون یکی بدتر
اسکریپت های آماده کلا مشکل دارن
پیشنهاد بهتر خواستیم پ.خ بدین

New-P30world
01-07-2012, 21:59
| چون دولتی هست

خب مطمئناً باید اختصاصی و البته توسط اهل فن و گروه هایی که تجربه های بسیار و پروژه های بزرگی داشتن، انجام بشه.. :5:

|

m.m.m5651
02-07-2012, 00:18
در آخر هم می تونید از تیم های امنیت وب مثل آشیانه کمک بگیرید برای تست و بالابردن امنیت وب.

mohrd
02-07-2012, 00:50
هر کدوم از اون یکی بدتر
اسکریپت های آماده کلا مشکل دارن
پیشنهاد بهتر خواستیم پ.خ بدین
دوست عزیز..
روی چه حساب و مدرک و لینک و دلیل و اکسپلویت و باگ و ... این حرف رو می‌زنید؟
تا به حال به صورت حرفه‌ای با یکی از این سیستم‌ها (+دروپال البته) کار کرده‌اید؟
این CMS ها (به عبارتی فریم ورک ها) هر کدومشون غولی هست برای خودش.. همون Joomla (یا دروپال) اگر به درستی استفاده بشه می‌تونه به راحتی بر سیستم‌های دست‌نویس (!) غلبه کنه..
اگر یک یوزری اومده از این سیستم‌ها بد استفاده کرده (و شاید حتی سرورش رو پکوندن!) دلیل نمیشه سیستم مشکل داشته باشه. (البته باید آپدیت بشه)
+برای فروش بیشتر لطفاً اقدام به تخریب دیگر محصولات نکنید.. امکانات برنامه خودتون رو برشمارید..

@استارتر:
شما اگر می‌تونید هزینه بالا بگیرید، بهتره بدید بنویسن. البته به قول دوستمون اهل فن و حرفه‌ای... که اصولی بنویسه (نه اینکه یک خط کد بزنه بگه بیا اینم سایت)
اگر هم می‌خواهید کمتر هزینه کنید، باز هم می‌تونید بگید (بدید!) بنویسن.. البته اینبار بر پایه یک CMS (یا فریم ورک)

من به شخصه کار کردن روی فریم ورک ها (الزماً سیستم‌های مثل Joomla یا دروپال یا وردپرس منظورم نیست. چیزی مثل CakePHP یا CodeIgniter و امثالهم!) رو ترجیح می‌دم.
حداقل خیلی از مشکلاتی که موقع از بین نوشتن پیش میاد رو نداره! (چون بیس کار استاندارد، امن و روش‌مند هست.)

اگر خواستید سفارش بدید سعی کنید برید دفتر شرکت و حضوری ببینید کارشون (اگر ممکن بود). البته + نمونه کارهایی که انجام داده‌اند.. و قرارداد درست درمون امضا کنید (پشتیبانی مهمه)

موفق باشید ./.

در آخر هم می تونید از تیم های امنیت وب مثل آشیانه کمک بگیرید برای تست و بالابردن امنیت وب.
بله.. البته امنیت سرور هم خیلی مهمه. مخصوصاً که سرور سایت‌های دولتی تا اونجایی که اطلاع دارم باید توی ایران باشه.

aya
02-07-2012, 09:26
آفرین
از جواب منطقیت ممنونم
استفاده بردیم.

New-P30world
02-07-2012, 22:03
آفرین
از جواب منطقیت ممنونم
استفاده بردیم.

|
البته همیشه هم نیاز نیست واسه همه و هر کی! شرح بدیم که چی خوب و چی بد و.... :13:

یعنی حال داری یااا.... :19:
|

m.m.m5651
03-07-2012, 00:53
اتفاقا توضیحات mohrd خیلی هم خوب بودن. همیشه نیازی نیست به رفتار و پست های همه و هر کی گیر بدیم و یه بهونه برای راه انداختن پستای اسپم درست کنیم.
بگذریم...
من تو سایت خود جوملا البته سایت فارسیش خوندم که سایت برج ایفل (فک کنم) از جوملا ساخته شده، و همین نشون میده که پس ازش بر میاد که برای کارای مهم که ممکنه هر لحظه هکر ها حمله کنن استفاده بشه. البته تا وقتی که
1. خود سرور ضعف امنیتی نداشته باشه
2. کسی جو گیر نشه برداره ویرایشش کنه و باگ توش درست کنه :دی
3. ممکنه کامپیوتر خود کسی که سایت رو مدیریت می کنه ویروسی شده باشه (از اونجایی که کار یکم مهم به نظر میاد ممکنه هکرا دست به چنین کاری بزنن مثلا از keylogger استفاده کنن) و من خودم اگه جای طرف بودم از لینوکس استفاده می کردم که یک ذره هم خطری تحدیدم نکنه. (البته اگه بازم از لحاظ سخت افزاری کامپیوتر طرف مشکل نداشته باشه و ...)

دلیل اینکه بیشتر سایتای دولتی سی ام اس اختصاصی استفاده می کنن به نظر من اینه که هر چیزی که برای کار مخصوصی درست شده باشه مسلما توش حرفه ای تره.

A.H.P design
06-07-2012, 08:24
جوملا.زيرا كار با اون براي مسئولين بسيار سادس

A-L PC
06-07-2012, 08:41
اگه امنیت براتون مهمه Drupal بهترین گزینه است ، دروپال تنها CMS است توانایی رقابت با سیستم های تجاری داره ، سایت بزرگی مثل کاخ سفید هم از دروپال استفاده می کنند!
سایت پلیس فتای خودمون هم با دروپاله.
این هم یک مقایسه ساده اکسپلویت های دروپال ، جوملا و وردپرس
دروپال [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جوملا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وردپرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

raminramz
01-08-2012, 17:16
معمولا برای این جور سایت ها از زبان برنامه نویسی asp.net استفاده میشه که هاست ویندوز میخواد مثل تبیان

teddy.team
03-08-2012, 05:48
من نمیدونم چرا چشم بسته همون چیزی رو که خودمون بلدیم یا کارکردیمو پیشنهاد میدیم...!

اگه به انتخاب زبان باشه که نظر شخصی من سایتی که با جاوا نوشته شده باشه... در اینصورت هزینه پیاده سازی و پشتیبانی و هاست بالاتره...

اما درهرصورت جدای از زبان مهم تیم اجرا کننده سایت هست... اگر تحلیل درستی هم استفاده نشه واقعا همه چی بی فایده ست...

اگه قراره که هزینه چندانی نشه من توصیه میکنم سایت با یه سی ام اس ساخته بشه... نوعشم خیلی مهم نیست...

البته به کارکرد سایت هم باید دقت کرد... برای اکثر سی ام اس ها هم بسته های امنیتی وجود داره.. جدای از اون هم باید به مسائل امنیتی مدیریت سایت هم در نظر داشت.. همینطور امنیت هاست...
درضمن امنیت همیشه میگن هیچوقت 100٪ نیست...

قضیه رو اینقدر سختش نکنه.. کاملا ج واضحه
ببین چقدر میخوای هزینه کنی...
با توجه به اون هزینه چقدر میشه توی هرکدوم از روشا مانور داد

موفق باشی