ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپ تاپم هیچ کاری انجام نمیده!!!

solo8
01-07-2012, 08:42
سلام دوستان...

این لپ تاپ ما مدت مدیدی هست که ویروس خفنی گرفته و کلا از درون بهم ریخته.

بطوری که Task Manager,run,folderOptionو ... باز نمیشن!

سی دی میذاری گیر میکنه...برنامه باز میکنی Not Respond میده بدون استثنا.اصلا هیچ کاری رو انجام نمیده...حتب موقع خاموش شدن روی Loging Off گیر میکنه و من از برق میکشمش.

البته این لپ تاپ 100 گیگ فایل ریکاوری داره تا الان.خدش هی بکآپ میگرفته.راستی تو safe mode هم همنه.

بنظر شما با ریستور کردن این بکآپ ها حل میشه؟بهتره ویندوز روش نصب کنم یا همینو درست کنم؟

الان ویندوز 7 روشه.

با تشکر...

2lombe
01-07-2012, 10:06
3 راه داری عزیز:

1.احتمال داره یک ترجان باشه برای نابودی اون باید از این نررم افزار استفاده کنی:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2.وینودز را عوض کنی

3.زمان وینودز را به چند روز قبل برگردان و ان وقت یک انتی ویروس قوی نصب

solo8
01-07-2012, 17:56
3 راه داری عزیز:

1.احتمال داره یک ترجان باشه برای نابودی اون باید از این نررم افزار استفاده کنی:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2.وینودز را عوض کنی

3.زمان وینودز را به چند روز قبل برگردان و ان وقت یک انتی ویروس قوی نصب

رو همین ویندوز 7 از داخل ویندوز یه ویندوز 7 دیگه نصب کنم مشکلی پیش نمیاد؟!

Zoroastrian
01-07-2012, 18:08
برای چی می خوای رو همین ویندوز دوباره نصب کنی مگه جا زیادی داری :44: یعنی اجازه نصب رو هم بهت نمیده ؟ :18: به نظرم اگر بتونی هارد رو کلا پاک کنی بد دوباره نصب کنی هم بد نیست ولی من نظرم بیشتر رو ویروس یا تروجانه :11:

Farshid72
01-07-2012, 19:05
ببینم دوسته عزیز لپ تاپ شما 100 گیگ رو خودش هی بک آپ میگرفته ؟؟؟
شما باید اولین بک آپی که گرفته شده رو ریستور کنید یا اینکه از درایو ریکاوری ویندوز روی هارد رو بالا بیارید و اونو ریکاوری کنیدش

2lombe
01-07-2012, 19:15
به نظر من اگر اطلاعات مهمی داری از درایو ویندوز بیرون بیار و اون وقط درایور را فرمت کنم و ویندوز جدید نصب کن به همین راحتی

solo8
02-07-2012, 11:04
برای چی می خوای رو همین ویندوز دوباره نصب کنی مگه جا زیادی داری :44: یعنی اجازه نصب رو هم بهت نمیده ؟ :18: به نظرم اگر بتونی هارد رو کلا پاک کنی بد دوباره نصب کنی هم بد نیست ولی من نظرم بیشتر رو ویروس یا تروجانه :11:

داداش اینقدر اذیت میکنه که نمیشه.همش گیر میکنه.یعنی سیستم انگار مشکلی نداره ولی اینقدر این رم پره که یه برنامه میزنی 15 طول میکشه لود کنه.

ببینم دوسته عزیز لپ تاپ شما 100 گیگ رو خودش هی بک آپ میگرفته ؟؟؟
شما باید اولین بک آپی که گرفته شده رو ریستور کنید یا اینکه از درایو ریکاوری ویندوز روی هارد رو بالا بیارید و اونو ریکاوری کنیدش

آره 100 گیگ هی بک آپ گرفته.2 ساله.

مشکل همینیه که بالا گفتم.خستم کرده.اصلا نمیشه باهاش کاری کرد.

به نظر من اگر اطلاعات مهمی داری از درایو ویندوز بیرون بیار و اون وقط درایور را فرمت کنم و ویندوز جدید نصب کن به همین راحتی

من ویندوزی که دارم بوتش خرابه.یعنی کلا بوت نمیکنه DVDـه.واسه همین میخوام از تو ویندوز نصب کنم.خوب موقع نصب روی همین درایوی ویندوز قبلی نصب میکنم دیگه.یعنی میزنم همینو فرمت کنه بعد رو همین مینصبم.

به زور تموم اطلاعات رو بردم تو یه درایو دیگه.

solo8
06-07-2012, 04:30
آقا این لپ تاپ اینقد داغون شده که حتی نمیشه بوتشو عوض کرد گذاشت روی DVD.همش گیر میکنه!

روشن که میشه F12 یا F2 رو هی میزنم.یا میره تو ویندوز و اهمیت نمیده یا اینکه گیر میکنه تو مرحله لودینگ!!!

چکار کنم؟!

Farshid72
06-07-2012, 16:51
دوسته عزیز شما قبل از همه باید بایوستونو بدید آپدیت کنن براتون
بعد از اون وارد ویندوز بشید و دمای سیستم خودتونو اندازه بگیرید ممکنه خمیر سیلیکون پردازنده تموم شده باشه و نیاز به تعویض اون باشه
هارد رو هم با برنامه hdd regenerator چکش کنید و بد سکتور های اونو از بین ببرید

solo8
06-07-2012, 23:31
دوسته عزیز شما قبل از همه باید بایوستونو بدید آپدیت کنن براتون
بعد از اون وارد ویندوز بشید و دمای سیستم خودتونو اندازه بگیرید ممکنه خمیر سیلیکون پردازنده تموم شده باشه و نیاز به تعویض اون باشه
هارد رو هم با برنامه hdd regenerator چکش کنید و بد سکتور های اونو از بین ببرید
خودم نمیتونم انجام بدم؟ آخه تو لپ تاپ اطلاعات مهمی دارم.خونوادگی و شخصی!

حالا این ویروسا چه ربطی به دمای CPU داره؟! من لپ تاپم گیر نمیکنه که.فقط هر چی یه برنامه رو باز میکنم باز نمیشه! مثلا موقع خاموش Loging Out میمونه.وقتی هم که پروسه ای رو انجام نمیده میشه Ctrl+alt+del رو زد ولی ویروسه تسک منیجز رو از بین برده.

Farshid72
07-07-2012, 10:17
دوسته عزیز این سبک ویروس ها حجم زیادی از پردازنده رو اشغال میکنن و سبب بالا رفتن usage پردازنده میشن
مشکل هارد و همینطور تعویض ویندوز و بعد از اون اندازه گیری دما رو خودتونم میتونید انجام بدید با برنامه های
hwmonitor
cpu-z
ولی برای آپدیت بایوس سیستم بهتره که بدید کسی که این کارو قبلا انجام داده انجام بده