ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سایتی که خود به خود باز می شه(خیلی اورژانسی)

saeid_evil
30-06-2012, 23:44
چند وقته هر 1 دقیقه سایتی تبلیغاتی به نام هزار کالا باز میشه و وقتی سیستم ام در حال دانلوده این روند اونقدر ادامه داره که سیستم هنگ میکنه.وسط فیلم یهو این سایت وا میشه.وسط کار با نرم افزار وا میشه.پدرم رو در آورده.

ویروس کش ام هم نمیشناست اش.از پلاگین های فایر فاکس هم استفاده کردم اما فایده نداره.سایت رو بلوک میکنه ولی صفحه مرورگر وا میشه و همون آش همون کاسه.
لطفا یه راهی پیش روم بذارین.دیوونه ام کرده.

reza7434
01-07-2012, 00:40
برای اینکه این سایت که بصورت پاپ آپ هستش و یک ترفند واسه بالا بردن رنکینگ بازدید کننده سایتشون و تبلیغات اجناس شون. وارد بخش تنظیمات انتی ویروس سیستمت شو سپس قسمت آنتی وب (یا امثال این) بعد وارد بخش تنظیمات این قسمت بشو و حالا میتونی آدرس سایت مذکور رو توی بخشی به جهت شناسایی اون سایت به عنوان سایت مخرب به آنتی ویروس از باز شدن گاه و بیگاه اون خلاص بشی (همه ی آنتی ویروس های جدید این بخش رو دارن حال با اندکی تغییر)

saeid_evil
01-07-2012, 04:54
ممنون دوست عزیز این روش رو با نود 32 تست کردم.ولی جواب نمیده.مثل همن پلاگین بلوک سایت فایر فاکسه.صفحه خود به خود باز میشه فقط سایت رو باز نمیکنه.پس فرقی نداره بازم هر 1 دقیقه یه صفحه فایر فاکس باز میشه!

یه راهی باید باشه که فایرفاکس به صورت اتو ران صفحه ای باز نکنه.

A M ! N
01-07-2012, 12:41
ممنون دوست عزیز این روش رو با نود 32 تست کردم.ولی جواب نمیده.مثل همن پلاگین بلوک سایت فایر فاکسه.صفحه خود به خود باز میشه فقط سایت رو باز نمیکنه.پس فرقی نداره بازم هر 1 دقیقه یه صفحه فایر فاکس باز میشه!

یه راهی باید باشه که فایرفاکس به صورت اتو ران صفحه ای باز نکنه.

سلام.

دوست من. فقط یک چیزی رو درست متوجه نشدم ، فایرفاکس هنگامی که کاملا بسته هست، و مثلا مشغول دیدن فیلم هستین خودبخود باز میشه و میره به اون صفحه

یا اینکه نه..

وقتی فایرفاکس باز هست یک تب جدید باز میشه و اون سایت میاد ؟

دقیقا کدوم حالت..

با آرزوی بهترینها..

saeid_evil
01-07-2012, 17:38
فایرفاکس کاملا بسته است.خود به خود صفحه فایر فاکس باز میشه.هر 1 دقیقه.

واقعا نمیدونم سایت تبلیغاتی چه فکری کرده؟ این نوع تبلیغات کاملا تاثیر عکس داره.کل اجناس سایت رو مفتی هم بدن بهم نمی گیرم انقدر که رو اعصابه.

کی می خوان یاد بگیرن تبلیغات درست یعنی چی؟تمام ایمیل ها پر شده از این تبلیغات های بی خود که همش تاثیر منفی رو فروش داره.جدیدا هم این صفحه های تبلیغاتی به درد نخور.

A M ! N
01-07-2012, 18:10
فکر میکنم مشکل از کوکی های اون سایت باشه که هنوز به جا مونده،

اول با برنامه ی CCleaner یکبار کوکیهای فایرفاکس رو پاک کنید.

بعد برنامه ی پایین رو بگیرین و آپدیتش کنید و سیستم رو اسکن کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فکر کنم سایت 1000kala.net باید باشه.

اگه احیانا باز مشکل داشتین ، به تاپیک اول همین انجمن " آنالیز سیستمهای آلوده " برین

و پست اول اون تاپیک رو انجام بدین و نتیجه رو اونجا بزارین.

ولی حدس میزنم مشکلت حل میشه با همین.

موفق باشی.

saeid_evil
02-07-2012, 10:55
فکر میکنم مشکل از کوکی های اون سایت باشه که هنوز به جا مونده،

اول با برنامه ی CCleaner یکبار کوکیهای فایرفاکس رو پاک کنید.

بعد برنامه ی پایین رو بگیرین و آپدیتش کنید و سیستم رو اسکن کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فکر کنم سایت 1000kala.net باید باشه.

اگه احیانا باز مشکل داشتین ، به تاپیک اول همین انجمن " آنالیز سیستمهای آلوده " برین

و پست اول اون تاپیک رو انجام بدین و نتیجه رو اونجا بزارین.

ولی حدس میزنم مشکلت حل میشه با همین.

موفق باشی.

با تشکر فراوان از شما دوست عزیز.مشکل با روش اول حل شد.

سیدمهدی هاشمی
24-12-2012, 16:58
سلام ممنون:n05: