ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Samsung Galaxy Pro B7510,Galaxy Gio,Galaxy Fit ؟؟؟

keet
30-06-2012, 23:26
من از بین این گوشیها کدوم رو انتخاب کنم؟ Samsung Galaxy Pro B7510,Galaxy Gio,Galaxy Fit البته به غیر از اینا هم اگه پیشنهادی دارید لطفا بگید.
من قبلا یه گلکسی اس داشتم که به رحمت ایزدی پیوست. با اون گوشی فایلهای پی دی اف میخوندم، فیلم میدیدم ، و باهاش مدام تو اینترنت بودم.
حالا باز خواسته هام همین هاست با این تفاوت که بودجه ام کمه و نهایت تا 300- 350 میتونم هزینه کنم و دوربینشم میخوام که خوب یعنی در حد معمولی هم کفایت میکنه. و دیگه اینکه بتونم تا حدود زیادی بازی و نرم افزارهای موجود روش نصب بشه.
در ضمن قیمتGalaxy Pro B7510 تو gsm زده 280 هزار تومان، واقعا گارانتی اصلی این گوشی این قیمته؟
-------------------------------------------------------------------------------------------
این سوالات هم برام مطرحه که اگه کسی جواب بده من سپاسگذارشم:)

گوشی های که بعضی فرمت های تصویری رو ساپورت نمیکنند آیا با نصب پلیر خاصی قادر به پخش اون فایها هستند؟ مثلا فایل divx در گلکسی ACE
و سوال دیگه اینکه آیا گوشی هایی که دوربین دوم دارند امکان اینکه بتونی چت تصویری داشته باشی و به دیگران وبکم بدیم وجود داره؟
یه سوال دیگه هم داشتم آیا گوشی هایی که فایلهای فلش رو ساپورت نمیکنند امکانش هست که با نصب فلش پلیر این قابلیت بهشون اضافه بشه؟

من پیشاپیش متشکرم.

maziarzar
01-07-2012, 00:29
فکر کنم برنامه چت داشته باشیم برا اینکار
گوشی های بهتری هم هست
سوني اريکسون Xperia ray
سوني اريکسون Live with Walkman
هردوی اینا سی پی یو1گیگاهرتز دارن که خیلی سرتر از اون سامسونگ هاست امکاناتشونم بهتره یکیش دوربینش8اون یکی هم5
کلا گوشی های بسیار خوبی هستند حتما بین اینا یکی رو انتخاب کن اون سامسونگ ها دیگه قدیمی شدن

h!tman
01-07-2012, 00:31
من از بین این گوشیها کدوم رو انتخاب کنم؟ Samsung Galaxy Pro B7510,Galaxy Gio,Galaxy Fit البته به غیر از اینا هم اگه پیشنهادی دارید لطفا بگید.
من قبلا یه گلکسی اس داشتم که به رحمت ایزدی پیوست. با اون گوشی فایلهای پی دی اف میخوندم، فیلم میدیدم ، و باهاش مدام تو اینترنت بودم.
حالا باز خواسته هام همین هاست با این تفاوت که بودجه ام کمه و نهایت تا 300- 350 میتونم هزینه کنم و دوربینشم میخوام که خوب یعنی در حد معمولی هم کفایت میکنه. و دیگه اینکه بتونم تا حدود زیادی بازی و نرم افزارهای موجود روش نصب بشه.
در ضمن قیمتGalaxy Pro B7510 تو gsm زده 280 هزار تومان، واقعا گارانتی اصلی این گوشی این قیمته؟
-------------------------------------------------------------------------------------------
این سوالات هم برام مطرحه که اگه کسی جواب بده من سپاسگذارشم:)

گوشی های که بعضی فرمت های تصویری رو ساپورت نمیکنند آیا با نصب پلیر خاصی قادر به پخش اون فایها هستند؟ مثلا فایل divx در گلکسی ACE
و سوال دیگه اینکه آیا گوشی هایی که دوربین دوم دارند امکان اینکه بتونی چت تصویری داشته باشی و به دیگران وبکم بدیم وجود داره؟
یه سوال دیگه هم داشتم آیا گوشی هایی که فایلهای فلش رو ساپورت نمیکنند امکانش هست که با نصب فلش پلیر این قابلیت بهشون اضافه بشه؟

من پیشاپیش متشکرم.

چرا به رحمت ایزدی پیوست ؟

والا آندرویدی هایی که توی این رنج هستن تا هفته پیش .ray پیشنهاد میشد الان میتونم بهتون Xperia mini یا Xperia mini pro یا live with walkman رو پیشنهاد بدم
متاسفانه بازار ایران خراب تر از اون چیزیه که تصور میشه

keet
01-07-2012, 10:16
چندین بار از دستم افتاد و بعدش دیگه روشن نشد :( تازه گارانتی هم نداشت حتی گارانتی بین المللی هم نداشت. حسابی بهم انداخته بودند.
مرسی از راهنمایی تون دوستان.
میدونید من ذهنیت خوبی نسبت به سونی اریکسون ندرام. چون دو تا از دوستام داشتند یکیشون رفت شمال و برگشت گوشیش روشن نشد میگفت واسه آب و هوا اونجا اینطوری شده!!!!!!!!!!!!! اون یکیشون هم گفت که گوشیش بعد مدتی یهو خودش روشن نشده. حالا چقدر اینا صحت داره نمیدونم!
یه چیز دیگه سونی اینترفیس خوشگلی نداره :-/

h!tman
01-07-2012, 10:18
بله سونی و سامی اینترفیس های چرندی دارن :دی ولی مشکلات دیگه ای که گفتید رو ندارن. به نظرم توی رنج پایین رقیب خاصی نداره سونی
متاسفانه به خاطر قیمت گذاری احمقانه و وضع بازار! با دلار 1000تومنی با این پول میشد Ace2 خرید ولی ایرانه دیگه.

mey 2009
01-07-2012, 11:33
سلام به دوستان عزیز
من هم میخواستم توی همین رنج تا 300 تومن یه گوشی باسه یکی از دوستام بخرم. به نظر شما کدم رو بگیرم؟ live یا Gio یا Fit یا mini ؟

h!tman
01-07-2012, 11:34
live و Xperia Mini
بهترین گزینه ها هستند