ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هارد اكسترنال براي ضبط كردن برنامه

Ali_D777
30-06-2012, 23:25
سلام ، كدام مارك هارد رو براي ضبط از رسيور پيشنهاد ميكنيد؟ آيا اگه هارد يو اس بي 3 باشه اشكالي پيدا ميشه يا خير؟
به من گفته شده كه رسيور ، وسترن ديجيتال رو نميخونه . نميدونم تا چه حد درسته ولي بقيه ماركها مثل اي ديتا و سيلكون پاور مشكلي نداره.
پيشاپيش از راهنماييتون تشكر ميكنم

ata.royalfalcon
01-07-2012, 07:53
سلام ، كدام مارك هارد رو براي ضبط از رسيور پيشنهاد ميكنيد؟ آيا اگه هارد يو اس بي 3 باشه اشكالي پيدا ميشه يا خير؟
به من گفته شده كه رسيور ، وسترن ديجيتال رو نميخونه . نميدونم تا چه حد درسته ولي بقيه ماركها مثل اي ديتا و سيلكون پاور مشكلي نداره.
پيشاپيش از راهنماييتون تشكر ميكنم

سلام
قبل از هرچيزي لطفاً دفترچه راهنماي رسيورتان رو مطالعه كنيد مخصوصاً قسمت مربوط به اتصال دستگاههاي ذخيره سازي جانبي جهت ضبط . موارد مهمی مثل حداکثر حجم قابل شناسایی هارد یا پارتیشن ، نوع فرمت FAT يا NTFS ، نوع اینترفیس ، تعداد پارتیشنها و ...

اساساً پورت usb3 كاملاً سازگار با usb2 هست . اما گاهي اوقات ديده شده كه دستگاه قادر به شناسايي هارد usb3 نيست پس از آنجايي كه رسيور شما usb2 هست (مطمئناً) توصيه ميكنم براي جلوگيري از مشكلات آتي حتماً هارد usb2 بخريد .

هاردهايي كه قابليت قفل كردن رو دارند و همچنين هاردهايي كه VCD دارند ناسازگاري بيشتري با چنين دستگاههايي دارند چون نياز به درايور دارند . مثل وسترن مدل elite و هاردهايي كه نيازي به نصب نرم افزار ندارند شانس بيشتري براي شناسايي توسط اين دستگاهها دارند . بطور مثال seagate goflex ultra portable يا seagate expansion با اينترفيس usb2

Ali_D777
01-07-2012, 13:52
ممنون از پاسخ كامل شما. توي دفترچه رسيور كه چيزي درين خصوص نبود ولي خب رسيور كاملا جديده. مدلي كه اشاره كردين در بازار هست ولي با اينترفيس usb3 .
تنها مدلهايي كه با اينترفيس usb2 در بازار هست Silicon Power A10 هست و pqi . البته يك فروشنده كه ضمنا نماينده ايديتا هم بود(آونگ) با اطمينان گفت كه ايديتا هم با رسيور مشكلي نداره . حالا نميدونم كدوم رو بايد بگيرم. ميخام تا قيمتا بالاتر نرفته بخرم هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ata.royalfalcon
01-07-2012, 17:39
ممنون از پاسخ كامل شما. توي دفترچه رسيور كه چيزي درين خصوص نبود ولي خب رسيور كاملا جديده. مدلي كه اشاره كردين در بازار هست ولي با اينترفيس usb3 .
تنها مدلهايي كه با اينترفيس usb2 در بازار هست Silicon Power A10 هست و pqi . البته يك فروشنده كه ضمنا نماينده ايديتا هم بود(آونگ) با اطمينان گفت كه ايديتا هم با رسيور مشكلي نداره . حالا نميدونم كدوم رو بايد بگيرم. ميخام تا قيمتا بالاتر نرفته بخرم هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از نماینده adata بپرسیدید که آیا usb3 ساپورت میکنه یا خیر ؟؟ اگر جواب قطعی نداد که بهتره روی سیلیکون پاور که usb2 هستند فکر کنید (با گارانتی معتبر) .
ولی اگر usb3 رو ساپورت میکنه من همون مدل seagate goflex ultra portable رو توصیه میکنم .

Ali_D777
01-07-2012, 23:17
از نماینده adata نپرسیدید که آیا usb3 ساپورت میکنه یا خیر ؟؟ اگر جواب قطعی نداد که بهتره روی سیلیکون پاور که usb2 هستند فکر کنید (با گارانتی معتبر) .
ولی اگر usb3 رو ساپورت میکنه من همون مدل seagate goflex ultra portable رو توصیه میکنم .

اون فروشگاه فقط ايديتا و سيليكون داشت و گفت كه با اينكه ايديتا با اينترفيس usb3 هست ولي با رسيور مشكلي نداره.
راستي نوشته بودين كه كه هاردي كه VCD داشته باشه نگيرم. مگه هاردها با سي دي راهندازي فروخت نميشن؟ پس اگه هاردي سي دي همراهش بود نگيرم؟

ata.royalfalcon
02-07-2012, 07:13
اون فروشگاه فقط ايديتا و سيليكون داشت و گفت كه با اينكه ايديتا با اينترفيس usb3 هست ولي با رسيور مشكلي نداره.
راستي نوشته بودين كه كه هاردي كه VCD داشته باشه نگيرم. مگه هاردها با سي دي راهندازي فروخت نميشن؟ پس اگه هاردي سي دي همراهش بود نگيرم؟

بعضي از هاردهاي اكسترنال هستند كه در واقع دو پارتيشن دارند كه پارتيشن اول به شكل CD/DVD درايو مجازي در my computer ديده ميشه كه حاوي برنامه هايي مثل قفل گذاري يا بكاپ گيري هست بطوريكه حذف كردن اين پارتيشن به سادگي امكان پذير نيست . اينجور هاردها احتمال كمي دارند كه توسط رسيور يا TV و دستگاههاي مشابه شناسايي بشوند ، نمونه اين مدل WD elite يا بعضي از هاردهاي بوفالو هست .

Ali_D777
25-07-2012, 22:35
سلام
امروز من يك هارد لپ تاپي مدل وسترن 320 گيگ گرفتم و فروشنده با باكس بهم داد تا براي رسيور امتحان كنم ولي رسيور اون رو نشناخت . البته پارتيشن بندي نداره. آيا بايد هارد اكسترنال پارتيشن بندي بشه يا خير و ضمنا فرمتش بايد چي باشه . خود فروشنده گفت كه اين فرمتش NTFS هست و با FAT32 نميشه چون حجمش براي رسيور خيلي محدود ميشه. نظر شما رو ميخواستم بدونم . ممنونم

ata.royalfalcon
26-07-2012, 12:05
سلام
امروز من يك هارد لپ تاپي مدل وسترن 320 گيگ گرفتم و فروشنده با باكس بهم داد تا براي رسيور امتحان كنم ولي رسيور اون رو نشناخت . البته پارتيشن بندي نداره. آيا بايد هارد اكسترنال پارتيشن بندي بشه يا خير و ضمنا فرمتش بايد چي باشه . خود فروشنده گفت كه اين فرمتش NTFS هست و با FAT32 نميشه چون حجمش براي رسيور خيلي محدود ميشه. نظر شما رو ميخواستم بدونم . ممنونم

سلام
قبل از هر چیزی برای استفاده ، هارد باید پارتیشن بندی بشه .
دو تا پارتیشن 160 گیگ با فرمت NTFS بسازید و تست کنید آیا شناسایی میشود یا خیر . اگر شناسایی نشد پارتیشنها رو حذف کنید و دوباره دو تا پارتیشن 160 گیگ با فرمت fat32 بسازید .
البته در فرمتهای fat32 حداکثر حجم قابل ذخیره سازی فایلها 4 گیگ خواهد بود که احتمالا ----- شما باید این امکان رو داشته باشه به محض رسیدن به سقف 4 گیگ ، ادامه ضبط برنامه رو روی فایل جدید ادامه بده .

Ali_D777
26-07-2012, 13:39
امروز هارد رو بردم كه مشكل رو حل كنند. هارد رو پارتيشن بندي كردن و پارتيشن اول با Fat32 بقيه هم در 4 تا درايو با NTFS . حالا كه به رسيور زدم .شناسايي كرد ولي كل حجم هارد رو در قسمت اطالاعات هارد رسيور زده 29 گيگ!!! . حالا نميدونم اگه اين 29 تا پر بشه بقيه رو ميتونه ادامه بده يا خير.

شايدم بهتر باشه از خير اين 320 گيگ بگزرم و يه هارد 500 سيليكون بخرم شايد اون رو بشناسه . حداقلش 3 سال گارانتي داره ضد ضربه هم هست.

ata.royalfalcon
26-07-2012, 16:00
امروز هارد رو بردم كه مشكل رو حل كنند. هارد رو پارتيشن بندي كردن و پارتيشن اول با Fat32 بقيه هم در 4 تا درايو با NTFS . حالا كه به رسيور زدم .شناسايي كرد ولي كل حجم هارد رو در قسمت اطالاعات هارد رسيور زده 29 گيگ!!! . حالا نميدونم اگه اين 29 تا پر بشه بقيه رو ميتونه ادامه بده يا خير.

شايدم بهتر باشه از خير اين 320 گيگ بگزرم و يه هارد 500 سيليكون بخرم شايد اون رو بشناسه . حداقلش 3 سال گارانتي داره ضد ضربه هم هست.

حجم هر پارتیشن چند گیگ هست ؟؟ شاید 29 گیگ حجم پارتیشن اول باشه نه حجم کل هارد . پیشنهاد میدم کلیه پارتیشنها رو حذف کنید و دو پارتیشن 160 گیگی به فرمت FAT32 بسازید (اگر لازم هست برای شما نحوه پارتیشن بندی رو توضیح بدم - نوع سیستم عامل رو هم بگید).

اگر واقعاً حجم کل هارد (نه حجم پارتیشن) رو 29 گیگ شناسایی کرده بعید میدونم با خرید هارد دیگری این مشکل درست بشه احتمالاً ----- شما محدودیت شناسایی در حجم هارد داره .

Ali_D777
26-07-2012, 17:05
الان من هارد رو به سيستم زدم . حجم داريو اولش 29 گيگ هست و بقيش هر كدام حدود 68 گيگ كه ظاهرا رسيور اولي رو شناخته . حالا نميدونم آيا اگه 29 تا پر بشه بقيه رو شناسايي ميكنه يا نه. اگه پارتيشن بندي رو توضيح بديد كه عاليه .

براي اين گفتم هارد ديگه چون توي همين فروم بود يا جاي ديگه . دقيق يادم نيست شخصي هارد 750 سيليكون رو به رسيور ضد بوده و شناخته بود با ايكه USB3 هم بوده.

راه آخر هم اين هست كه از اين كار منصرف بشم و با فلش ضبظ كنم و به همن هارد يا هارد ديگه اي منتقل كنم .

ata.royalfalcon
26-07-2012, 19:02
الان من هارد رو به سيستم زدم . حجم داريو اولش 29 گيگ هست و بقيش هر كدام حدود 68 گيگ كه ظاهرا رسيور اولي رو شناخته . حالا نميدونم آيا اگه 29 تا پر بشه بقيه رو شناسايي ميكنه يا نه. اگه پارتيشن بندي رو توضيح بديد كه عاليه .

براي اين گفتم هارد ديگه چون توي همين فروم بود يا جاي ديگه . دقيق يادم نيست شخصي هارد 750 سيليكون رو به رسيور ضد بوده و شناخته بود با ايكه USB3 هم بوده.

راه آخر هم اين هست كه از اين كار منصرف بشم و با فلش ضبظ كنم و به همن هارد يا هارد ديگه اي منتقل كنم .

خب به این نتیجه میرسیم که ----- شما فقط فرمت fat32 رو میشناسه (همون پارتیشن اول) . احتمالاً چون بقیه پارتیشنها NTFS بوده شناسایی نشده . همانطوریکه گفتم شما دوتا پارتیشن 160 گیگ به فرمت fat32 بسازید . اگر هر دو رو بصورت صحیح و با ظرفیت درست شناسایی کرد که مشکلی نیست حتی میتوان تک پارتیشن 320 گیگ با فرمت fat32 ساخت . در غیر اینصورت احتمالاً باید حجم هر پارتیشن رو کمتر درنظر گرفت .

برنامه کم حجم و مناسب برای پارتیشن بندی MiniTool Partition Wizard Home Edition پیشنهاد میشه (لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .

در عکس پایین هارد و فلش مموری رو میبینید (مربوط به سیستم خودم) .

53702

ابتدا کلیه پارتیشنهای مربوط به هارد اکسترنال رو با راست کلیک کردن و انتخاب گزینه delete حذف کنید (با هارد اینترنال اشتباه نکنید) و برای اعمال تغییرات گزینه apply رو بزنید .

53701

پس از حذف کلیه پارتیشنها یک فضای unallocated ایجاد میشود . بر روی این راست کلیک کنید و گزینه create رو انتخاب کنید .

53700

در عکس زیر نوع پارتیشن رو primary درنظر بگیرید . فرمت هم fat32 باشه .اندازه کلاستر هم بذارید روی پیشفرض باشه . اجازه بدید خود برنامه letter رو تعیین کنه . همانطوریکه در عکس پایین با فلش مشخص کردم با کشیدن آن به سمت راست یا چپ حجم مورد نظرتان رو انتخاب کنید .

53703

در نهایت برای اعمال تغییرات دکمه apply رو بزنید (عکس زیر).

53698

برای ساخت پارتیشن دوم هم به همان روش بالا عمل کنید .

Ali_D777
26-07-2012, 20:46
يه دنيا ممنون . ببينم چي ميشه...

hbm_7052
22-06-2013, 09:08
منم یه ریسیور مدل استار مکس 5100 دارم
هارد با آداپتور باید بگیرم با بدون آداپتور؟

ata.royalfalcon
22-06-2013, 09:55
منم یه ریسیور مدل استار مکس 5100 دارم
هارد با آداپتور باید بگیرم با بدون آداپتور؟

سلام .
اگر حجمهاي پايين ميخواهيد مثلاً 500GB كه اجباراً بايد پرتابل را بخريد . چون هاردهاي اكسترنال آداپتوردار حجم پايين در بازار پيدا نميشه . بيشتر از 1TB پيشنهاد ميشه آداپتوري را بخريد .

hbm_7052
30-06-2013, 13:29
یعنی اگه بصورت مدام به ریسیور وصل باشه مشکلی ایجاد نمیشه؟

ata.royalfalcon
30-06-2013, 14:25
یعنی اگه بصورت مدام به ریسیور وصل باشه مشکلی ایجاد نمیشه؟

قاعدتاً نبايد مشكلي پيش بياد ولي حتماً دماي هارد كنترل بشه (از فن استفاده كنيد) و در زمانيكه در حال كار و ضبط (read/write) هست جابجا و تكان داده نشه و كابل آن از دستگاه جدا نشه .
در هر حال توصيه ميشه در زمانهايي كه نيازي به هارد نداريد از دستگاه جدا بشه .