ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تفاوت Access Point ، Wireless Router و Wireless Modem ADSL ... لطفا راهنمایی کنید .

H@di Soft
30-06-2012, 22:23
سلام دوستان ...

راستش من در این باره یه سرچ توی سایتای مختلف زدم ... ولی گیج شدم یکم :9:

این گشت و گذارم واسه شناخت این تجهیزات به دنبال یه چیز ایجاد شد => خرید یه مودم ADSL که بتونه سه تا کامپیوتر (توی سه طبقه!) رو به صورت کابلی به اینترنت متصل کنه و هم زمان بتونم با گوشی و لپ تاپ ، به صورت وایرلس ، بهش وصل شم (واسه وصل شدن با گوشی و لپ تاپ نیاز به روشن شدن کامپیوتر نداشته باشه ... یوزر و پسورد رو تو خودش ذخیره کنه ... چی بهش میگن ؟! ... آهاا ... کانفیگ!)

حالا اگه اساتید محترم به صورت ساده و روون توضیح بدن که تفاوت اینا (Access Point ، Wireless Router ، Wireless Modem ADSL) چیه و هر کدومشون چه کاری انجام میده و چی کار منو راه میندازه ، ممنون میشم ...

ضمنا چیزی که به کار من میاد باید این قابلیت ها رو داشته باشه :
1- داغ نکنه و خراب نشه (با توجه به اینکه شبانه روز روشنه)
2- برد نسبتا خوبی داشته باشه (حدودا 100 متر)
3- در وضعیت وایرلس کاهش سرعت نداشته باشه (در مقایسه با ارتباط کابلی)

با تشکر و سپاس و تقدیر :11:

H@di Soft
02-07-2012, 12:36
در این دیار مردان کسی نیست تا مرا یاری رساند ... ؟!

mahla_EEL
02-07-2012, 15:15
مودم wireless نقش router wireless , access point رو نیز ایفا می کند

اکثر مودم ها یک طبقه بالا یک طبفه پایین رو جواب میده - شما هم مودمتو طبفه وسط بزار - با لپ تاپ مشکل نداری ولی موبایل وایرلسش ضعیفه
مودم d-link , smc , zyxel ,... بگیر خوبه
آنتش حداقل 5dB باشه

mohsenmas
02-07-2012, 16:30
یک مودم وایرلس روتر دار مثل dlink 2640U یا سریهایه دیگش بگیر بستگی به هزینت کیفیت سیگنال وایرلس بهتر میشه.
واسه pc هاهم کارت وایرلس بگیر که دیگه کابل لن نخوای .چون هزینه کابل از کارت بیشتر مبشه.
دیگه فقط میمونه راه انداختن که فقط لازمه مودمو کانفینگ کنی از هر سیستم هم وصل بشی به وایرلس مودم بقیش حله.

prottl
02-07-2012, 16:44
با سلام و احترام به دوستان

فرق wireless router و wireless modem router در اينه كه wireless router پورت Rj11 تلفن بهش بخوره نداره و فقط ميتوني كابل Rj45 بهش متصل كني. يعني شما اينترنت رو به خونه يا شركت آوردي و حالا ميخواي با استفاده از wireless router سيگنال رو تو محيط پخش كني تا دستگاههايي مثل لپ تاپ و موبايل هم بتونن از اينترنت استفاده كنند.
info@prottl.com

H@di Soft
03-07-2012, 13:14
مودم wireless نقش router wireless , access point رو نیز ایفا می کند

اکثر مودم ها یک طبقه بالا یک طبفه پایین رو جواب میده - شما هم مودمتو طبفه وسط بزار - با لپ تاپ مشکل نداری ولی موبایل وایرلسش ضعیفه
مودم d-link , smc , zyxel ,... بگیر خوبه
آنتش حداقل 5dB باشه

ممنونم ...
ولی حالا باز واسم نقش مشخص هر کدومشون تعیین نشد ...!

Access Point : ؟؟؟؟

Wireless Router : ؟؟؟؟

Wireless Modem ADSL : ؟؟؟؟

بعد ، مثلا میگن Wireless ADSL2+ Modem Router یا Wireless N Router یعنی چی ؟

ببخشید اینقدر سوال میکنم ... ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mahla_EEL
04-07-2012, 00:00
access point = شما تو شبکه کابلی سوئیچ داری ولی تو شبکه وایرلس به جای سوئیچ از access point استفاده میشه یعنی همه سیستم ها از طریق access point با هم شبکه می شن

router = یعنی مسیر یابی و هدایت بسته های ترافیکی - تو شبکه متوسط و بزرگ استفاده میشه

Wireless Modem ADSL = همه این کارها رو انجام میده + اینترنت هم از خط تلفن میگیره

H@di Soft
04-07-2012, 02:26
access point = شما تو شبکه کابلی سوئیچ داری ولی تو شبکه وایرلس به جای سوئیچ از access point استفاده میشه یعنی همه سیستم ها از طریق access point با هم شبکه می شن

router = یعنی مسیر یابی و هدایت بسته های ترافیکی - تو شبکه متوسط و بزرگ استفاده میشه

Wireless Modem ADSL = همه این کارها رو انجام میده + اینترنت هم از خط تلفن میگیره

ممنونم ... حالا واسم روشن شد ... تشکر :11:

حالا اگه میشه یه مودم وایرلس درست و حسابی بهم معرفی کنید ...

چیزی که به کار من میاد باید این قابلیت ها رو داشته باشه :
1- داغ نکنه و خراب نشه (با توجه به اینکه شبانه روز روشنه)
2- برد نسبتا خوبی داشته باشه (حدودا 100 متر)
3- در وضعیت وایرلس کاهش سرعت نداشته باشه (در مقایسه با ارتباط کابلی)
4- 4 پورت واسه اتصال کابلی adsl داشته باشه

قیمتشم حدوده 100/110 باشه ...

ممنون .

mahla_EEL
04-07-2012, 12:34
من زیاد تو بازار نیستم ولی
مودم 2 آنتنه سری N مثل tp link , d link , .. بگیر
اکثرا 4 پورت لن دارن
اکثر مودم ها در فضای باز شاید تا 50 متر برسه و داخل ساختمان این طوری نیست و به موانع مختلف وابسته است

prottl
04-07-2012, 14:52
دوست عزيز

همه مودمهاي موجود در بازار تقريباً chipset مودمهاشون رو از يكي دو كارخانه مشخص تهيه مي كنند بنابراين كيفيتشون شبيه بهم هستش. جديداً مشاهده شده كه error هايي هم كه ميدن شبيه بهم هستش!!

prottl
12-07-2012, 13:34
با سلام خدمت همه دوستای خوبم
Chipset های استفاده شده توسط سازندگان مودم معمولاً شامل این Chipset ها میشه : Ralink , RTL, Trendchip, Broadcom.....
گرونترین این Chipset ها Broadcom است.البته مودم خیلی سیستم پیچیده ای نداره که برای خریدش بخواین تو این مسائل ریز بشین.
اگر میبینین که این روزها بعضی از مودم ها پیغام خطا میدهند مربوط به چیپ ست اوناست. ( البته منظورم خطاهای مربوط به کامپیوتر و DSLAM ) نیست.
نکته ای که از این خطاها میشه فهمید اینه که دو تا مودم با دو برند متفاوت دقیقاً یه پیغام خطا رو میدن و این میتونه به این معنی باشه که Chipset استفاده شده در این دو برند یکی هستش!
امروزه اکثر سازندگان مودم از چیپ ست RTL استفاده می کنند.تعداد کمی هم Broadcom استفاده می کنند و پز اون رو هم حتماً تو مشخصات مودم می نویسن.
بنظر من مهم نیست مودم چه چیپ ستی داره مهم اینه که چه قابلیتهایی داره و چه چیزایی رو ساپورت میکنه.
در ضمن بعضی از این برندهای معروفی رو هم که در بازار مبینین اصلاً کارخانه ندارن بلکه سفارش میدن به کارخانه هایی که کارشون به اصطلاح OEM است تا براشون مودم تولید کنند.
امیدوارم سرتون رو درد نیاورده باشم.اگر سوالی داشتین که بتونم جواب بدوم خوشحال میشم.ایمیل من : info@prottl.com

reza00215
03-04-2013, 00:39
1

سلام بحث مودم شد یه سوال داشتم
این چهار تا مدل که نوشتم چه تفاوت هایی با هم دارن که قیمتاشون فرق میکنه؟ حالا ممکنه بین دو برند مختلف قیمت ها در یک مدل بالا و پایین بشن ولی مثلا تو همون TP لییک، این دو مودمی که نوشتم چرا قیمتاش فرق میکنه؟ همچنین در D-link

TP-Link TD-8951 و TP-LINK 8951ND

D-link DSL- 2640U و D-link DSL- 2730U

مثلا این دو دقیقا یه امکانات رو به کاربر ارائه میدن ولی 16 تومن اختلاف قیمت دارن
TP-LINK TD-W8901 ADSL2+ Wireless Modem
و
TP-LINK 8951ND

مسئله قیمت نیست میخوام تفاوت هاشون رو بدونم

2

TP-LINK 8951ND سری N به حساب میاد؟

3

تو برند تی پی لینک مودم سری G هم داریم؟
فرق بین سری N و چیه؟

ممنون