مشاهده نسخه کامل
: gigabyte 6770 یا Asus GTS 450
سلام
از بین این دو کارت کدوم رو پیشنهاد میدید؟
مصرف برق گیگابایت یکم نگرانم کرده که نوشته حداقل 450 وات. زیاد نیست این مقدار؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاور من 580 green real هست.
مقدار وات مورد نیاز برای gts 450 چقدر هست؟
Devicestreet
30-06-2012, 15:23
سلام
در اینکه 6770 از 440 قدرتمند تره شکی نیست دو نمونه بنچ مارک براتون میذارم
اما ر مورد مصرف برق این مقدار پاور برای کل سیستم یک پیشنهاد هست مثلا کارت 6970 در راهنماهاش نوشته پاور 600w اما مصرف اون خیلی کمتر هست کارت 6990 که از دو 6970 تشکیل شده در حالت اور تازه به مصرف 450w میرسه
پس پاور شما از نیاز های کارت بالاتر هست
موفق باشید
6770 از کارت gts 450 قویتره دوست من.
به نظر من اون پاور پیشنهادی که مینوسه ماله کل سیستمه نه فقط خود گرافیک و گرنه امکان نداره که 6770 مصرفش 450 وات باشه :18:
مقدار وات مورد نیاز برای gts 450 چقدر هست؟
دقیقش 106 واته.
5770 اگه پیدا کنید از جفتشون ارزش خریدش بالاتره. 6770 اگه فرکانسشو افزایش نداده باشن تقریبا هیچ فرقی با 5770 نداره...
mInI_ClockEr
30-06-2012, 21:09
من امروز 6770 XFX خریدم کاملاً راضی هستم به قیمت 180 تومن از بازار ایران-تهران
البته بازار رو زیر رو رو کردم بعد خریدم
مثلاً همین 6770 گیگا که دوستمون قصد خریدش رو داشتن پایینترین قیمتش تو رضا 193 تومن بود که اصلاً ارزش خرید نداره
برای چی ؟؟؟
خب بهاطر اینکه کارت رو عوض اینکه یه اوور کارخونه بکنه گیگا بر عکس کلاک رو از پیش فرض پایین تر آورده و بعد روی جعبهش زده 10 درجه خنکتر
که بازاری های عزیز ... ما هم که سود رو توی این چیز ها میبینن بر داشتن وارد کردن
خلاصه حواست رو جمع کن و مدل دقیق رو داشته باش و توی سایت مرجع ببین مشخصاتش رو
در مورد 450 اسوس هم بگم که قیمت امروزش 195 تومن بود که وقتی پرسیدم اینجوری شدم :18:
nima2040
30-06-2012, 21:19
مثلاً همین 6770 گیگا که دوستمون قصد خریدش رو داشتن پایینترین قیمتش تو رضا 193 تومن بود که اصلاً ارزش خرید نداره
برای چی ؟؟؟
خب بهاطر اینکه کارت رو عوض اینکه یه اوور کارخونه بکنه گیگا بر عکس کلاک رو از پیش فرض پایین تر آورده و بعد روی جعبهش زده 10 درجه خنکتر
در مورد 450 اسوس هم بگم که قیمت امروزش 195 تومن بود که وقتی پرسیدم اینجوری شدم :18:
دوست عزیز از مدلهایی مثل GTX 460 یا GTX 560 Ti و GTX 570 نپرسیدی ببینی قیمتشون چنده؟
مرسی
mInI_ClockEr
30-06-2012, 23:10
خیر متاسفانه
ولی در کل اوضاع بازار با این وضع دلارر خوب نیست اصلاً من هم یه جورایی شانس آوردم که با این قیمت تونستم پیدا کنم این کارت رو
برای چی ؟؟؟
در مورد 450 اسوس هم بگم که قیمت امروزش 195 تومن بود که وقتی پرسیدم اینجوری شدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما خیلی خوب خریدی، من که هرچی گشتم گیرم نیومد
آخرش همون gigabyte رو خریدم. یعنی بهتر پیدا نکردم چون گرون شده بود. همون gts 450 که 195 بود تا 3-4 روز پیش، دیروز 215 تا 220 قیمت می دادن. مدل over شدش (810 MHZ) قیمتش 250 تومان!!
gigabye رو 200 تومان گرفتم هرچند که یه کم فرکانسش کمتر از همون gts 450 کمتر هست. 775 مگاهرتز اما فرکانس مموریش بالا تره.
آخرشم سر در نیوردم، هر بندی یه فرکانسی داره واسه خودش، همین 6770 چند جور هست!! مگه دیگه چیپ gpu نباید ثابت باشه؟
mInI_ClockEr
01-07-2012, 18:02
خی ردوست گرامی چند مدل نیست یه سری مدل هست که کارخونه ایی اوور میشن و با افزایش فرکانس از طرف کارخونه میان بیرون که خب گرونتر هستن
یکسری دیگه هم که خیلی کم امکانش هست مثل کارت شما با کاهش فرکانس پایه مارخونه ها میدن بیرون که خب طبیعتاً خنکتر هم هستن
و اکثر کارتهایی که کارخونه ها میدن بیرون بصورت فرکانس اصلی و همون پیش فرض هست که شرکت تولید کننده چبپ اصلی براشون تعریف میکنه در هنگام ورود به بازار فقط امکان داره خنک کنندها تغییر کنند
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.