piishii
30-06-2012, 10:11
سلام
من رشته ام کامپیوتر نیست و از برنامه نویسی یا بچ فایل نویسی سرشته چندانی ندارم
وضعیت اینچنین هست
یک شبکه هست من نیاز دارم که هر 1 ساعت یا 30 دقیقه یکبار آی پی رو زمانی که خودم نیستم اتومات عوض کنم
یعنی به صورت دستی آی پی بهش بدم نه اینکه از دی اچ سی بی بخواد آی پی بگیره
حالا من یک سرچی توی اینترنت کردم یک بچ فایل عالی برای این کار پیدا کردم یعنی چیزی که توی این سایت هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این بچ فایل رو ادیت کردم به صورت زیر که اتچ میکنم
همونطوری که مشخص هست من یک سری موارد زاید و به درد نخور برای خودم رو حذف کردم
حالا این بچ فایل رو که اجرا میکنم خیلی خوب کارم رو راه میندازه یعنی آی پی رو به آی پی دلخوام تغییر میده ولی یک مشکلی هست من میخوام ببینم راهی هست که برای این محدوده آی پی تعیین کنم ؟
یعنی توضیح بدم : من میخوام توی طول چیزی حدود 6 7 ساعت آی پی رو هر 30 دقیقه یا 1 ساعت یکبار عوض کنم خوب ؟
حالا توی این بچ فایل میخوام اینطور تعریف شده باشه که رنج آی پی رو مثلا از 144 شروع کنه تا 240 به ترتیب بره جلو
با برنامه Task Schedule خود ویندوز هم میخوام تنظیم کنم که هر 1 ساعت یکبار مثلا این رو اجرا کنه
نمیدونم رسوندم مطلب رو ؟ میشه چنین کاری ؟
من رشته ام کامپیوتر نیست و از برنامه نویسی یا بچ فایل نویسی سرشته چندانی ندارم
وضعیت اینچنین هست
یک شبکه هست من نیاز دارم که هر 1 ساعت یا 30 دقیقه یکبار آی پی رو زمانی که خودم نیستم اتومات عوض کنم
یعنی به صورت دستی آی پی بهش بدم نه اینکه از دی اچ سی بی بخواد آی پی بگیره
حالا من یک سرچی توی اینترنت کردم یک بچ فایل عالی برای این کار پیدا کردم یعنی چیزی که توی این سایت هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این بچ فایل رو ادیت کردم به صورت زیر که اتچ میکنم
همونطوری که مشخص هست من یک سری موارد زاید و به درد نخور برای خودم رو حذف کردم
حالا این بچ فایل رو که اجرا میکنم خیلی خوب کارم رو راه میندازه یعنی آی پی رو به آی پی دلخوام تغییر میده ولی یک مشکلی هست من میخوام ببینم راهی هست که برای این محدوده آی پی تعیین کنم ؟
یعنی توضیح بدم : من میخوام توی طول چیزی حدود 6 7 ساعت آی پی رو هر 30 دقیقه یا 1 ساعت یکبار عوض کنم خوب ؟
حالا توی این بچ فایل میخوام اینطور تعریف شده باشه که رنج آی پی رو مثلا از 144 شروع کنه تا 240 به ترتیب بره جلو
با برنامه Task Schedule خود ویندوز هم میخوام تنظیم کنم که هر 1 ساعت یکبار مثلا این رو اجرا کنه
نمیدونم رسوندم مطلب رو ؟ میشه چنین کاری ؟