ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشگل با هارد مكستور

mostafabad2007
30-06-2012, 00:01
سلام دوستان من ويندوزو عوض كردم حالا سيستم بالا مياد هارد مكستور من كه 80 گيگ نميشناسه تويه بايوس اسمش هست ولي تويه mycomputer نيست اين 4 تا درايو هم مال هارد 500 هستش اسمه 80 هم music هستش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:18::18::18::18:

ata.royalfalcon
30-06-2012, 06:52
سلام دوستان من ويندوزو عوض كردم حالا سيستم بالا مياد هارد مكستور من كه 80 گيگ نميشناسه تويه بايوس اسمش هست ولي تويه mycomputer نيست اين 4 تا درايو هم مال هارد 500 هستش اسمه 80 هم music هستش
:18::18::18::18:

سلام
دستور DISKMGMT.MSC رو در run وارد كنيد (run در منوي استارت هست) تا برنامه disk managment راه اندازي شود . سپس وضعيت پارتيشن رو بررسي كنيد و اگر امكانش هست يك عكس بگيريد و اينجا بذاريد تا بهتر بشه راهنمايي كرد .
اين مشكل علتهاي مختلفي ميتونه داشته باشه مثل نداشتن letter يا unallocated شدن پارتيشن هارد و ....

EXTREME
30-06-2012, 10:36
بله از disk managment یک عکس بزارین ببینیم چه بلایی سر پارتیشن ها اومده

mostafabad2007
30-06-2012, 13:51
سلام ممنون از كمكتون unallocated شده بود درستش كردم