ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید گوشی تا ۲۰۰

thelastblack
29-06-2012, 21:10
سلام
میخوام یه گوشی بخرم واسه یه نفر. واسم مهمه که اینا رو داشته باشه (به ترتیب اهمیت):
صفحه‌ی خوب - نوشته‌های درشت روی صفحه باشه. بشه راحت روش نوشته‌ها رو خوند. طرف اهل کار با گوشی نیست در همین حد زنگ و sms ولی میخوام همین ها هم درشت و خوب نوشته شده باشن.
دلم میخواد که محدودیتی واسه sms و contact‌ و کلا هیچ چیز اینجوری دیگه‌ای نداشته باشه.
باتری و صدای خوب - اینا هم واسش مهم هستن.
در مورد بقیه‌ی چیزا نمیدونم. اگه سیستم عامل داشته باشه یا نه، تاچ باشه یا نه....
فقط همینا که گفتم رو داشته باشه از هم کافیه ولی هر چی بیشتر داشته باشه هم بهتره. واقعا هم دلم میخواد تا میشه امکانات بیشتری داشته باشه.
بودجه هم تا حدود ۲۰۰ تومن مشکلی ندارم. اگه مدل مناسبی هم باشه حاضرم یکم بیشتر هم بدم (اگه بیارزه).

maziarzar
29-06-2012, 23:52
گوشی های ساده نوکیا ومخصوصا سامسونگ درششت هستند ولی میتونی گوشی های سیمبین واندریود رو نرم افزار بریزی
nokia Asha 300
دوربین5 صداش بد نیست
هم لمسیه هم کیبرد داره

نوکیا ایکس2
دوربین5
صداش فوق العادس
لمسی نیست سادس

thelastblack
30-06-2012, 01:05
دوتا نكته رو يادم رفت تو پست اول بگم.اول اينكه حتما گوشي فارسي باشه يا بشه. هم بخونه هم بنويسه هم منوش فارسي باشه.دوم هم اينكه اگه دوسيمكارت باشه بهتره.اون دو مدل رو ديدم دوست عزيز. از ٣٠٠ خوشم اومده....

alex_boobo
30-06-2012, 01:31
نوکیا 300 من دیروز گرفتم 190 تومن..گوشی خوبیه به نسبت قیمتش...امکانات خوبی هم داره..angry birds نصب کردم و مشکلی نداره:31:...به نظر من گوشی خوبیه ...امااااااااااادوربین عکاسی خوبی نداره با توجه به اینگه 5 مگاپیکسل هست..!!!
موفق باشید

maziarzar
30-06-2012, 01:36
اگه دوسیمکارته میخ.ای تو این رنج بهتره سامسونگ Star 3 Duos S5222 بگیری
دوربین3 لمسی 3اینچ باتریشم خوبه
منوی گل گوشی های سامسونگ با گارانتی همه فارسی هستند

maziarzar
30-06-2012, 01:38
نوکیا 300 من دیروز گرفتم 190 تومن..گوشی خوبیه به نسبت قیمتش...امکانات خوبی هم داره..angry birds نصب کردم و مشکلی نداره:31:...به نظر من گوشی خوبیه ...امااااااااااادوربین عکاسی خوبی نداره با توجه به اینگه 5 مگاپیکسل هست..!!!
موفق باشید
معمولا گوشی های ارزون نوکیا همین جوری هستند به جز چندتا گوشی مثلا ایکس2 که قبلا قیمتش120 بود ولی الان گرون شده و180شده

thelastblack
30-06-2012, 04:09
مرسي از همه.
اين گوشي هاخوبن ولي اوني كه مد نظر من نيستن.
اگه بودجه رو بكنم ٣٠٠ گزينه هام چي ميشن؟

maziarzar
30-06-2012, 15:59
سامسونگ Star 3 Duos S5222 که 200 تومنه همی ی انتظارات تو رو هم داره???
---------------------------------------------------------------------------------
تا300 جندتا گزینه داری
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سامسونگ Galaxy Y Pro Duos B5512
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سامسونگ Galaxy Y S6102