ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپ‌تاپ سبک‌وزن تا 1500

insomniac2
29-06-2012, 17:45
وزنش با باتری حدود دو کیلوگرم -+ 200 گرم باشه. برای خواهرم می‌خوام که یه مدت کوتاهی Asus K53SV داشت و خیلی سنگین بود براش. یه چیز جمع‌وجور با این مشخصات

Core i5 لااقل (طبعا i7 بهتر. مدل جدیدتر بهتر. سرعت بیشتر بهتر. کش بیشتر بهتر و غیره)
گرافیک یه چیز مناسبی باشه چون کارهای گرافیکی می‌کنه. اون K53SV ئه 540 بود یه چیزی در همین مایه‌ها.
تاچ‌پدش مالی تاچ باشه و کیبورد و مونیتورش کیفیت مناسبی داشته باشه. از K53 اش ناراضی بود چون زاویه دیدش اشکال داشت و چشم رو خسته می‌کرد.
پورتهاش و رم و ظاهر و برندش هم مهم نیست زیاد. ولی سیستم خنک‌کننده‌اش خوب باشه. قیمت هم که 1500 نهایت.

ممنون.

Mr.Mazmamfi
29-06-2012, 23:20
سلام

گرافیک یه چیز مناسبی باشه چون کارهای گرافیکی می‌کنه.

برای کارهای گرافیکی ، نیازی به کارت گرافیک قوی ندارید ، بلکه به CPU و رم نیاز هست .

. از K53 اش ناراضی بود چون زاویه دیدش اشکال داشت و چشم رو خسته می‌کرد.

همه ی لپ تاپ ها زاویه ی دیدشون جالب نیست ، نباید توقع بیجایی داشت .

وزنش با باتری حدود دو کیلوگرم -+ 200 گرم باشه.

بهتره این تاپیک رو دنبال کنید ، چون تاپیک مشابه شما هست .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید .

insomniac2
30-06-2012, 02:17
برای کارهای گرافیکی ، نیازی به کارت گرافیک قوی ندارید ، بلکه به CPU و رم نیاز هست .

همه ی لپ تاپ ها زاویه ی دیدشون جالب نیست ، نباید توقع بیجایی داشت .

مرسی ولی:

پس لزوم گذاشتن کارت گرافیک روی بورد چیه؟! !

من توقع ندارم با 1500 اونم در شرایط فعلی لپ‌تاپ عالی بخرم ولی مطمنا همه لپ‌تاپ‌ها زاویه دیدشون مشکل‌ساز نیست.

Mr.Mazmamfi
30-06-2012, 08:15
پس لزوم گذاشتن کارت گرافیک روی بورد چیه؟! !

بیشتر بازی و ...

من توقع ندارم با 1500 اونم در شرایط فعلی لپ‌تاپ عالی بخرم ولی مطمنا همه لپ‌تاپ‌ها زاویه دیدشون مشکل‌ساز نیست.

یه جورایی همشون تو یه رنج قرار دارن .
باز در این باره ، وقتی بازار رفتی بیشتر پرس و جو کن ، و نتایج رو اینجا بگو ، تا بررسی کنیم .

موفق باشید.

insomniac2
30-06-2012, 09:38
بیشتر بازی و ...

یه جورایی همشون تو یه رنج قرار دارن .

در هر دو مورد، خیر. بستگی داره.

3rdoor
02-07-2012, 20:12
اگر با 14 اینچ مشکلی نداری این مدل خوبه ولی باید رمش رو ارتفا بدی Asus N43SL

insomniac2
02-07-2012, 20:15
یکی اینکه شصت مدل داره n43sl دو اینکه باش کار کردم و یک قاب مشکی بزرگی دور مونیتورشه که مایه آزاره.