مشاهده نسخه کامل
: لپتاپ سبکوزن تا 1500
insomniac2
29-06-2012, 17:45
وزنش با باتری حدود دو کیلوگرم -+ 200 گرم باشه. برای خواهرم میخوام که یه مدت کوتاهی Asus K53SV داشت و خیلی سنگین بود براش. یه چیز جمعوجور با این مشخصات
Core i5 لااقل (طبعا i7 بهتر. مدل جدیدتر بهتر. سرعت بیشتر بهتر. کش بیشتر بهتر و غیره)
گرافیک یه چیز مناسبی باشه چون کارهای گرافیکی میکنه. اون K53SV ئه 540 بود یه چیزی در همین مایهها.
تاچپدش مالی تاچ باشه و کیبورد و مونیتورش کیفیت مناسبی داشته باشه. از K53 اش ناراضی بود چون زاویه دیدش اشکال داشت و چشم رو خسته میکرد.
پورتهاش و رم و ظاهر و برندش هم مهم نیست زیاد. ولی سیستم خنککنندهاش خوب باشه. قیمت هم که 1500 نهایت.
ممنون.
Mr.Mazmamfi
29-06-2012, 23:20
سلام
گرافیک یه چیز مناسبی باشه چون کارهای گرافیکی میکنه.
برای کارهای گرافیکی ، نیازی به کارت گرافیک قوی ندارید ، بلکه به CPU و رم نیاز هست .
. از K53 اش ناراضی بود چون زاویه دیدش اشکال داشت و چشم رو خسته میکرد.
همه ی لپ تاپ ها زاویه ی دیدشون جالب نیست ، نباید توقع بیجایی داشت .
وزنش با باتری حدود دو کیلوگرم -+ 200 گرم باشه.
بهتره این تاپیک رو دنبال کنید ، چون تاپیک مشابه شما هست .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .
insomniac2
30-06-2012, 02:17
برای کارهای گرافیکی ، نیازی به کارت گرافیک قوی ندارید ، بلکه به CPU و رم نیاز هست .
همه ی لپ تاپ ها زاویه ی دیدشون جالب نیست ، نباید توقع بیجایی داشت .
مرسی ولی:
پس لزوم گذاشتن کارت گرافیک روی بورد چیه؟! !
من توقع ندارم با 1500 اونم در شرایط فعلی لپتاپ عالی بخرم ولی مطمنا همه لپتاپها زاویه دیدشون مشکلساز نیست.
Mr.Mazmamfi
30-06-2012, 08:15
پس لزوم گذاشتن کارت گرافیک روی بورد چیه؟! !
بیشتر بازی و ...
من توقع ندارم با 1500 اونم در شرایط فعلی لپتاپ عالی بخرم ولی مطمنا همه لپتاپها زاویه دیدشون مشکلساز نیست.
یه جورایی همشون تو یه رنج قرار دارن .
باز در این باره ، وقتی بازار رفتی بیشتر پرس و جو کن ، و نتایج رو اینجا بگو ، تا بررسی کنیم .
موفق باشید.
insomniac2
30-06-2012, 09:38
بیشتر بازی و ...
یه جورایی همشون تو یه رنج قرار دارن .
در هر دو مورد، خیر. بستگی داره.
اگر با 14 اینچ مشکلی نداری این مدل خوبه ولی باید رمش رو ارتفا بدی Asus N43SL
insomniac2
02-07-2012, 20:15
یکی اینکه شصت مدل داره n43sl دو اینکه باش کار کردم و یک قاب مشکی بزرگی دور مونیتورشه که مایه آزاره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.