مشاهده نسخه کامل
: وجود نداشتن Resoulution
Arrowtic
29-06-2012, 17:27
سلام دوستان.ما خونمونو عوض کردیم بعد از نصب کامپیوتر دیگه 1440 در 900 واسه من وجود نداره!از یک کامپیوتری پرسیدم گفت از گرافیکته(با این که هیچ تغییری نداده بودم تو کیس و فقط جاش رو عوض کردم) و باید آپدیت کنی که کردم ولی بعد از آپدیت اومدش ولی بازم وقتی میزنمش مانیتور مینویسه Out Of Range و عوض نمیشه.از یه جا پرسیدم گفت باید کامل درایور مانیتورو نصب کنی تا اسمش از Generic Non-PnP به مدل مانیتور عوض بشه توی Device Manager که این کارم کردم ولی هر وقت سی دی درایورو میذارم و Update Driver رو میزنم میزنه Your Device is Up to Date و نصب نمیشه و همون Non-PnP میمونه.
به نظرتون مشکل در کل از چیه؟
در ضمن از کافی نت دارم پست میدم
مدلشم LG W1952S و درایور گرافیک و دیگر اجزا نصبه و گرافیک کاملا آپدیته
اگه به جای اینکه آپدیت کنی درایور کارت گرافیک رو کاملا uninstall کنی و بعد از ریسیت دوباره نصب کنی فکر کنم خوب بشه
Arrowtic
29-06-2012, 17:42
دوست عزیز آخه من چندبار بعد از این مشکل حتی کلا ویندوزو عوض کردم و هارد رو هم کاملا پاک کردم و دوباره همه چی من جمله درایور گرافیک رو نصب کردم ولی درست نشد این مشکل!
درضمن کیس رو هم بردم اون مغازه و اون که وصل کرد به مانیتورش کاملا درست بود و کار میکرد ولی رو مانیتوره خودم نمیشه!
saeed_136915
29-06-2012, 17:59
مانیتورتون فقط تو این رزولیشن مشکل داره؟؟ اگه کلا با همه ی رزولیشن ها مشکل داره شاید مانیتورتون توی حمل و نقل مشکل پیدا کرده. یا کابلش مشکل داره.
Arrowtic
29-06-2012, 18:07
کابلاشو که کاملا نوش رو هم خریدم درست نشد.
نه مانیتور رزولوشن های دیگه رو اکثرشونو میگیره فقط این و انایی که واقعا نباید بخورنو مشکل داره
درضمن وقتی خاموشه کیس یه پیغامه check signal cable میاد رو صفحه
این رو پیدا کردم
اول این رو ببین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
بعد این رو
قبل از اینکه توی مونیتور عبارت power save یا out of range بیاد، چه تصویری بوده؟!!!
اگه به هیچ وجه (حتی قبل از بوت ویندوز)، تصویر ندارین، می شه اشکال رو سخت افزاری فرض کرد!!!
برای اصلاح این موضوع، سیستم رو روشن کنید (قبل از ورود به ویندوز تصویر دارین)، و ویندوز رو به صورت safe mode بوت کنید (با استفاده از کلید f8)، حالا وارد تنظیمات کارت گرافیک بشین و مقدارش رو روی کمترین حالت قرار بدین!!! (اگه این قسمت غیر فعال بود، از کنترل پنل، درایور کارت گرافیک رو پاک کنید!!!)
سیستم رو ری استارت کنید و بعد از ورود به ویندوز مشاهده می کنید که مشکل حل شده، حالا با توجه به مدل مونیتورتون، فرکانس رو روی حداکثر تحمل مونیتور تنظیم کنید تا بهترین کیفیت رو داشته باشید. (اگر هم درایور رو پاک کردین، حالا دوباره نصبش کنید، فقط توصیه می شه حتما درایور مونیتور رو هم نصب کنید تا دیگه به چنین مشکلاتی برخورد نکنید)(نصب درایور مونیتور باعث می شه تا به صورت اتومات، فرکانس و رزولوشن تنظیم بشه!!)
.
ویندوزت چیه؟ چون توی سایت های بلاد کفر بین 7 و xp در این مشکل فرق گذاشتن .
Arrowtic
04-07-2012, 15:24
سلام
ویندوز 7 هستش.
تصویر دادنش تصویر میده ولی نه توی رزولوشن مناسب.یه بار هم کلا گرافیک رو Unistall کردم و دوباره نصب کردم درست نشد.
درباره نصب درایور مانیتور هم گفتم که اون Non-PnP عوض نمیشه هر چه قدر نصب میکنم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.