مشاهده نسخه کامل
: مشکل بوت نشدن ویندوز
سلام
یه روز داشتم یه فیلم ریپ میکردم یهو سیستمم صفحه اش آبی شد و بعد ریست شد و دیگه بالا نیومد
بعد که خواسستم ویندوز رو عوض کنم تو قسمت انتخاب پارتیشن هیچی نشون نمیداد
همه گفتن هارد سوخته
هارد رو به سیستم دیگه ای هم وصل کردم
تا وقتی داغ نکرده باشه روونه ولی وقتی یکم که کار میکنه(مثلا نیم ساعت) دیگه کلا میره رو مود هنگ ( این قضایا مال زمان نصب ویندوزه چون اصلا ویندوز نداره)
رفتم یه هارد دیگه خریدم
حالا هم که میخوام ویندوز عوض کنم خیلی کند میره جلو مثلا تا جایی که باید کلیدی رو بزنیم تا بوت آغاز شه نیم ساعتی میکشه
کمک کنید لطفا:41::41:
اون هارد قبلی که بعد از یک مدت کار میکرد داغ میشد و هنگ میکرد ؟ اینطوری بود ؟ صدایی از هارد نمیومد؟ این مشکل میتونه بیشتر از موتور هارد یا آی سی درایور موتور و برد الکترونیکش باشه
قبل از اینکه هارد خراب بشه مشکلی نداشتین با سیستمتون ؟
نه نه هیچ مشکلی نبود
فقط یکم زیادی کار ازش کشیدم
یعنی کار هارو تند تند و پشت سر هم انجام دادم
هیچ صدایی هم نمیومد
بعدشم الان هارد جدید گرفتم رو این چرا کار نمیکنه
نمیشه بوتش کرد و ویندوز جدید روش ریخت
الان اون هارد قبلی همین مشکلی که من میگم داشت ؟ داغ میکرد و سپس هنگ ؟ یا در حین کار مثلا نصب ویندوز هنگ میکرد ؟
با هارد جدید هم نمیتونید سی دی ویندوز بوت کنید ؟
دقیقا همین مشکلو دارم
با هارد جدید وقتی داغ میکرد هنگ هم میکرد
الان اصلا وقتی روشن میکنم میخواد بره تو اون صفحه سیاهه و برای بوت شدن آماده بشه ارور میده میگه دی وی دی ویندوزت فییل میشه و این مزخرفات
شما میدونی باید چه کنم؟
این ارور رو میده ؟ boot disk failur ؟
باتوجه به حرفتون برای هارد اولی که میگید داغ میکرد و سپس هنگ اون مشکلش ار برد الکترونیک آی سی درایور موتور و یا خود موتور است که قابل تعمیره (به شرطی که پاور سالم باشه) اگه داغ نمیکنه و هنگ میکنه از بدسکتور فریم ویر هد پلاتر اینا میتونه باشه که اینم میشه تعمیر کرد
همین ارور رو میده
والا من نفهمیدم شما چی گفتی
ولی چطوری تعمیرش کنم؟!؟!؟
همین ارور رو میده
والا من نفهمیدم شما چی گفتی
ولی چطوری تعمیرش کنم؟!؟!؟
باید بدید بیرون تعمیر کنن شما امکاناتشو ندارین چون اون هارد روی یه سیستم دیگه هم مشکل داره 100% هاردتون مشکل داره باید بره برای تعمیر و ارزش داره تعمیرش
شما هارد جدید رو که به سیستم زدین برین تو بایوس ببینید هارد در بایوس دیتکت شده یا نه
باشه پس مسئله ی اون هارد قبلی اینطوری حل میشه؟!؟
1. ببرم بیرون چی بگم که درست کنن؟ تهرانم کجا ببرم؟
2. برای هارد جدید برم تو بایوس چی کار کنم که بشناستش؟!؟ فک کنم این هنوز فک میکنه هارد قبلیه هستش که نمیشناستش
چون هاردم ساتا ست رو مادر بودرم که گیگابایته و یکم قدیمیه 4 تا جای ساتا داره به نظرت جاشو عوض کنم و (نمیدونم چطوری هارد رو دیتکت کنم ! کمک کنید) درست میشه مشکلم با هارد جدید؟!؟
چون هاردم ساتا ست رو مادر بودرم که گیگابایته و یکم قدیمیه 4 تا جای ساتا داره به نظرت جاشو عوض کنم و (نمیدونم چطوری هارد رو دیتکت کنم ! کمک کنید) درست میشه مشکلم با هارد جدید؟!؟
ما باید اول ببینیم هارد در بایوس دیتکت شده یا نه
برید تو بایوس تو قسمت standard cmos feathers در اونجا ببینید مدل یا اسم هاردتون هست یا نه
آقا چک کردم نیست
میشه از طریق یاهو مسنجر ازت بپرسم
اینجوری تا صبح طول میکشه
اددت کردم تو یاهو پندینگ مونده
HEBM663 هستم
آقا چک کردم نیست
میشه از طریق یاهو مسنجر ازت بپرسم
اینجوری تا صبح طول میکشه
اددت کردم تو یاهو پندینگ مونده
HEBM663 هستم
پس هارد دیتکت نشده
باید اول ببینیم موتور هارد کار میکنه یا نه بزن به پاور به تنهایی ببین موتور هارد کار میکنه یا نه باید هارد از کیس بیاد بیرون و بیرون از کیس باید تستش کنی
هاجی موتور که نمیشه دیدش ولی هارد داره تکون میخوره یعنی یه لرزش خفیف رو داریم
هارد سالمه بابا از رو یه سیستم دیگه باز کردم و اون جا هم یه ویندوز سون روش داشت که سالم کار میکرد
تو صفحه ی بایوس اینارو نوشته:
IDE Chanel 0 master : Non
IDE Chanel 0 slave : sony dvdrw
IDE Chanel 1 master : ST3500630as
IDE Chanel 1 slave : None
Base Memory : 640 K
Extended Memory : 2047 M
هاجی موتور که نمیشه دیدش ولی هارد داره تکون میخوره یعنی یه لرزش خفیف رو داریم
هارد سالمه بابا از رو یه سیستم دیگه باز کردم و اون جا هم یه ویندوز سون روش داشت که سالم کار میکرد
تو صفحه ی بایوس اینارو نوشته:
IDE Chanel 0 master : Non
IDE Chanel 0 slave : sony dvdrw
IDE Chanel 1 master : ST3500630as
IDE Chanel 1 slave : None
Base Memory : 640 K
Extended Memory : 2047 M
جوابتون رو در پ .خ دادم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.