ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمای خرید مانیتور

talkhonchea
27-06-2012, 15:25
سلام دوستان من میخواستم لب تاپ بگیرم نتونستم اون قدر پول گیر بیارم حالا دنبال یه مانیتور میگردم بگیرم چون مانیتور ندارم و الان از یکی از دوستانم که تو امتحانات است قرض گرفتم میخواستم یه مانیتور بگیرم که قابلیت ورودی TVبا HDMIرا داشته باشه که اقلا اگه یه موقعی لب تاب گرفتم پولم را به خاطر خریدن این مانیتور دور نریخته باشم چون اگه یه LDC یا LEDمعمولی بگیرم اگه یه موقعی خواستم بفروشم هیچ کس زیر بارش نمیره البته اگه مفت بدم چرا؟حالا یه کمکی کنید تا من یه مانیتور با مشخصات زیر ببگیرم ممنون:
1-کمتر از 21اینچ نباشه(تا موقعی که خواستم به عنوان TVاستفاده کنم زیاد که چه عرض کنم خیلی کوچک نباشه)
2-ورودی HDMI داشته باشه
3-تا 300هم میتونم هزینه کنم البته هرچی قیمت ژایین تر باشه به شرطی که کیفیت خراب نشه بهتره
4-LED باشه خیلی خیلی بهتر از LCD
5-یه مانیتوری باشه که جواب داده باشه تو بازار
مممممممممممممنننننننننننن ننننننوووووووووووووووووون

hamid_IT63
30-06-2012, 07:50
تلویزیون 22D20 ایکس ویژن کیفیت تصویرش خوبه . جزء led های جدید بازاره که امکانات و مشخصات خوبی داره . به نظرم اگه بعدا" هم قصد فروش داشته باشی میتونی این مدل رو خوب بفروشی چون هم تلویزیونه و هم مانیتور و جدید هست و امکاناتش خوبه .
قیمتش حدود 270 تومان هست . گیرنده دیجیتال داخلی داره و قابلیت ضبط برنامه های تلویزیونی و پخش تصوير، فيلم و موزيك از روي usb داره و کنتراست بالایی داره .
مشخصات:
مجهز به پانل LED با درجه کیفی +A

داراي ----T داخلي با كيفيت HD

قابليت پخش تصوير، فيلم و موزيك از روي حافظه USB

قابليت ضبط برنامه هاي تلويزيوني PVR

مجهز به ماشين زمان

وضوح تصویر بالا: Full HD)1920 x 1080)

مگا كنتراست4.000.000:1

زاويه ديد بسيار وسيع (178 درجه افقي و 170 درجه عمودي)

روشنايي و وضوح بسيار بالا در تصوير

داراي ورودي HDMI و VGA

قابليت نمايش عكس با فرمت : JPEG,BMP,PNG

قابليت پخش صدا با فرمت: MP3,WMA,Real Audio

قابليت پخش تصوير با فرمت :DIVX,AVI,MP4,PS,TS,MOV,MKV,ASF,M2TS