مشاهده نسخه کامل
: اولویت در انتخاب قطعات لپتاپ
mohsen_gh1991
27-06-2012, 12:56
سلام
میخواستم بدونم برای انتخاب یه لپتاپ کدوم قطعاتو باید قوی برداریم تا قدرت و سرعت سیستم بالاتر باشه؟
مثلا یه لپتاپ ci7 با رم 6 گیگ و گرافیک GeForce 525M و هارد 640 بهتره یا یه سیستم با پردازنده ci5 رم 8 گیگ و یه گرافیک ATi 6250 با هارد 750 ؟ اگه میشه دلیل انتخابتونو هم بگین.
در کل باید برای یه کاربری نیمه گرافیکی (بیشتر در حد بازی اونم نه خیلی حرفه ای ) چه قطعاتی رو باید در اولویت قرار بدم؟ سی پی یو قدرتمند یا رم بالا و گرافیک قوی تر؟
سوال دومم اینه پردازنده های andy Bridge چطورن؟ نسبت به یه ci5 یا ci7 ؟ اینا چند هسته ای هستن؟
تو برند مهمه که از چه سازنده ای باشه یا به انتخاب قطعات بسنده کنم؟ چون بین برندهای مختلف اختلاف قیمت هم زیاده.
ممنون میشم اگه اینا رو به طور کامل توضیح بدین.
سلام
میخواستم بدونم برای انتخاب یه لپتاپ کدوم قطعاتو باید قوی برداریم تا قدرت و سرعت سیستم بالاتر باشه؟
مثلا یه لپتاپ ci7 با رم 6 گیگ و گرافیک GeForce 525M و هارد 640 بهتره یا یه سیستم با پردازنده ci5 رم 8 گیگ و یه گرافیک ATi 6250 با هارد 750 ؟ اگه میشه دلیل انتخابتونو هم بگین.
در کل باید برای یه کاربری نیمه گرافیکی (بیشتر در حد بازی اونم نه خیلی حرفه ای ) چه قطعاتی رو باید در اولویت قرار بدم؟ سی پی یو قدرتمند یا رم بالا و گرافیک قوی تر؟
سوال دومم اینه پردازنده های andy Bridge چطورن؟ نسبت به یه ci5 یا ci7 ؟ اینا چند هسته ای هستن؟
تو برند مهمه که از چه سازنده ای باشه یا به انتخاب قطعات بسنده کنم؟ چون بین برندهای مختلف اختلاف قیمت هم زیاده.
ممنون میشم اگه اینا رو به طور کامل توضیح بدین.
سلام. اولویت اصلی شما برای یه خرید مطمئن برای نیازتون کارت گرافیک و CPU هست. بعد RAM که ۶ یا ۸ گیگ رو شما تغییری بین اینها حس نمی کنید مگر بازی ای که حجمش ۳-۴ گیگ هست بخواد داخل RAM بره که به طور مثال GTA EFLC کلا حجمش یک گیگ هست داخل RAM. در ویندوز ۶۴ بیت ۲ گیگ رم در اختیار ویندوز قرار می گیره بقیه برای کارهای دیگه مثل بازی یا برنامه ها.
بعد از اینها باید به دور چرخش Hard یه نگاهی بندازید. RPM 7500 معمولا مناسبه. اندازه هارد رو هم به نظر من یه ۵۰۰ هم مناسبه. من خودم لپ تاپم هاردش ۶۴۰ هست ولی آخر آخرش ۳۵۰ تاش رو پر کردم(البته اگر توی کار فیلم نیستیذ) بازی و نرم افزار دیگه مثل من بخواید از نت Backup هم بگیرین اینقدر نمیشه.:31: یه پستی بود یکی از کاربرهای فعال اینجا زده بود اون رو هم بخونین. برای خرید خوبه(توصیه های برای خرید یک لپ تاپ)
درباره چند هسته ای بودن. اگر CPU اینتل هست به تکنولوژی Hyper Threading توجه کنید که داشته باشه(اکثرا دارن) همینطور سرعت CPU که چند گیگاهرتز هست.
موفق باشید.
mohsen_gh1991
27-06-2012, 14:58
ممنون از راهنماییت دوست عزیز خب حالا یکی دو تا سوال دیگه هم هست.
درباره چند هسته ای بودن. اگر CPU اینتل هست به تکنولوژی Hyper Threading توجه کنید که داشته باشه(اکثرا دارن) همینطور سرعت CPU که چند گیگاهرتز هست. یعنی منظورت اینه که اینکه ci5 یا ci7 باشه خیلی تفاوتی نداره بیشتر باید رو سرعت پردازنده زوم کنم اره؟ خب اگه اینطور باشه یه cpu ci7 با سرعت 2.2~3.1 قوی تره یا یه ci5 با سرعت 2.4~3.0 ؟ مقدار cach چه مقدار تو سرعت سی پی یو تاثیر داره؟ تاثیر این بیشتر یا سرعت ساعت پردازنده؟
به طور مثال GTA EFLC کلا حجمش یک گیگ هست داخل RAM این یعنی این که مقدار رم مورد نیاز برای اجرای این بازی 1 گیگه؟ یا معنی دیگه ای داره؟
و اینکه من یه جا شنیدم که میگن برای لپتاپ یه هارد با ظرفیت بالا خیلی خوب نیست این درسته؟
mohsen_gh1991
27-06-2012, 15:10
و سوال دیگه اینکه بین این چنتا لپتاپ کدومشو پیشنهاد میکنین؟
dell inspiron 1510
Intel Core i5 2.4~3.0
ram = 8 GB
hard = 750 GB
vga = GeForce® 525M
dell inspiron 1510
Intel Core i7 2.2~3.1
ram = 6 GB
hard = 640 GB
vga = GeForce® 525M
HP Pavilion G6-i5
Intel Core i5 2.4~3.0
ram = 8 GB
HDD = 750 GB
vga = ATi 6470
acer aspire i5 5755
Processor: Intel Core i5 Sandy Bridge (2.4~3.0) 3M L2 Cache
Memory: 8.0 GB DDR3
HDD: 750 GB SATA
Graphics: GeForce GT540M 1.0 GB up to 4.0 GB
به نظرتون بین اینا کدوم بهتره؟ دلیل انتخابتونم برام مهمه
مرسی
ممنون از راهنماییت دوست عزیز خب حالا یکی دو تا سوال دیگه هم هست.
یعنی منظورت اینه که اینکه ci5 یا ci7 باشه خیلی تفاوتی نداره بیشتر باید رو سرعت پردازنده زوم کنم اره؟ خب اگه اینطور باشه یه cpu ci7 با سرعت 2.2~3.1 قوی تره یا یه ci5 با سرعت 2.4~3.0 ؟ مقدار cach چه مقدار تو سرعت سی پی یو تاثیر داره؟ تاثیر این بیشتر یا سرعت ساعت پردازنده؟
این یعنی این که مقدار رم مورد نیاز برای اجرای این بازی 1 گیگه؟ یا معنی دیگه ای داره؟
و اینکه من یه جا شنیدم که میگن برای لپتاپ یه هارد با ظرفیت بالا خیلی خوب نیست این درسته؟
همه فاکتورها مهم هستن. من یک دوستی دارم لپ تاپ ایشون Core i7 هست ولی از گرمای شدیدی که موقع بازی می کنه ناراضی هست. قدرت با گرما موازیه هر چقدر پر قدرت تر داغ تر.
شما یه Core i5 2.4 دو هسته ای هم کارتون رو راه می اندازه. حالا اگر بیشتر بهتر. مقدار Cache تاثیر بسزایی داره. چون تمام اطلاعات مورد نیاز CPU از RAM داخل Cache قرار می گیره و هر چه Cache بیشتر باشه متقابلا حجم بیشتری موجود هست و سرعت بالاتر میره
درباره بازی GTA EFLC هم همینطوره. می تونین داخل Task Manager ببینین حجمش رو. دقیق یک گیگ نیست منتها خواستم بگم یکی از بزرگترین بازی های جهان حجم بازی داخل رم اش حدودا اینقدره. منتها آینده نگری هم بد نیست.
دلیل اینکه میگن ظرفیت بالا خوب نیست بخاطر ویژگی پرتابل بودن لپ تاپ هست. و احتمال بسیار بالای بدسکتور گرفتن و خراب شدن هارد هست. شما وقتی دارین یه فیلم می بینین مثلا اگر لپ تاپ تکان بخوره و ضربه بهش وارد بشه احتمال بروز بدسکتور نرم افزاری بالاست. یا افتادن روی زمین که اگر روشن باشه لپ تاپ ریسک بدسکتور گیری فیزیکی هم بالاست. مثل لپ تاپ من که از دستم افتاد تازه بازم هارد خوبی بود چند ماه بعد دیدم ویندوز دیگه بالا نمیاد و دردسر من شروع شد. هزاران بد سکتور گرفت اونم فیزیکی. که شروع این دردسر از همون ضربه بوده.
و سوال دیگه اینکه بین این چنتا لپتاپ کدومشو پیشنهاد میکنین؟
dell inspiron 1510
Intel Core i5 2.4~3.0
ram = 8 GB
hard = 750 GB
vga = GeForce® 525M
dell inspiron 1510
Intel Core i7 2.2~3.1
ram = 6 GB
hard = 640 GB
vga = GeForce® 525M
HP Pavilion G6-i5
Intel Core i5 2.4~3.0
ram = 8 GB
HDD = 750 GB
vga = ATi 6470
acer aspire i5 5755
Processor: Intel Core i5 Sandy Bridge (2.4~3.0) 3M L2 Cache
Memory: 8.0 GB DDR3
HDD: 750 GB SATA
Graphics: GeForce GT540M 1.0 GB up to 4.0 GB
به نظرتون بین اینا کدوم بهتره؟ دلیل انتخابتونم برام مهمه
مرسی
شما باید تست تک تک قطعات مهم رو ببینین. داخل سایت هایی مثل NotebookCheck.
مثلا برای کارت گرافیک GeForce G 525M
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای Acer Aspire 5755G
پیشنهاد شخصی خودم لپ تاپ قدرتمند Lenovo Y560 هست. که من یک سال و نیم هست خریدمش.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.