مشاهده نسخه کامل
: بدون مقدمه یا هشداری UNPARTITONED SPACE
ایما اشاره
27-06-2012, 11:32
با سلام
دیروز با روشن کردن سیستم متوجه شدم 3 نا درایو هارد سیستم وجود ندارند
با استفاده از بوتXP مشخص شده که 3درایو هارد UNPARTITONED SPCE میزنه من همچین مشکلی رو بعد از 10 سال برای اولین بار تجربه میکنم
از دوستان خواهش میکنم مرا در حل این مشکل یاری دهند چون اطلاعات ارزشمندی را از دست میدهم
با تشکر
شما پارتیشن هارو creat نکنید برید تو ویندوز و با استفاده از نرم افزار easeus data recovery یا paragon partion اون پارتیشن های از دست رفترو ریکاوری کنید (نرم افزار اولی بهتره )
قبلش یک عکس از disk managment سیستم هم بزارین
ایما اشاره
27-06-2012, 12:35
paragon partion
دوست عزیز من چطور باید عکس رو وارد مطالبم بزارم در این قسمت
ata.royalfalcon
27-06-2012, 12:44
دوست عزیز من چطور باید عکس رو وارد مطالبم بزارم در این قسمت
سلام
اگر ويندوز xp داريد با استفاده از دكمه print screen روي كيبرد ميتونيد از صفحه نمايشگر خودتون عكس بگيريد (copy) و سپس در برنامه paint آنرا paste و ذخيره كنيد . و در يكي از سايتها آنرا آپلود كنيد. مثل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و لينك آنرا در اينجا بذاريد البته اگر امكانش هست آنرا ويرايش و كم حجم كنيد .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر ويندوز 7 داريد ميتونيد با برنامه sniping tool عكس بگيريد .
ایما اشاره
27-06-2012, 12:49
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بله free space شده با اون نرم افزار هایی که گفتم اطلاعات پارتیشن از دست رفترو ریکاوری کنید نرم افزار easeuse data recovery برای اینکار خوبه سپس پارتیشن رو ایجاد و یک فرمت سریع بکنید
ایما اشاره
27-06-2012, 14:57
بله free space شده با اون نرم افزار هایی که گفتم اطلاعات پارتیشن از دست رفترو ریکاوری کنید نرم افزار easeuse data recovery برای اینکار خوبه سپس پارتیشن رو ایجاد و یک فرمت سریع بکنید
اقا نشد که نشد دریق از یک فایل فکر کنم باید بی خیال ا بشم
:45:
ایما اشاره
27-06-2012, 17:12
recovery نشد دریق از یک فایل راه دیگه ای نیست اصل بدبختی خورد تو سرمون
recovery نشد دریق از یک فایل راه دیگه ای نیست اصل بدبختی خورد تو سرمون
با نرم افزار paragon partion هم تست کردی ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.