ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل همیشگی با رایتر

nelahe
27-06-2012, 10:08
سلام

من رایترهای زیادی را امتحان کردم روی چندین سیستم رایترهای مختلف انداخته ام

و هر کدوم مدت کوتاهی جواب داده اند

مشکلات عجیبی دارند

موقع رایت ارور می دهند، یا رایت می کنند هیچ اروری هم نمی دهند اما بعد رایت سی دی باز نمی شود، رایت با موفقیت انجام می شود اما سی دی فقط در همان سیستم رایت شده باز می شود؟ و خیلی مشکلات عجیب

ویندوز عوض کرده ام، سی دی مارک های مختلف امتحان کرده ام، ویروس یابی و....

با نرم افزار نرو هم کار می کنم

بهترین مارک رایتر برای دی وی دی رایتر چیه؟؟؟

باید با این مشکلات چکار کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

* این بحث دقیقاً مربوط به کدام تایپیک می شود؟؟

EXTREME
27-06-2012, 10:20
اگه با تعویض ویندوز و اسکن ویروس مشکلتون حل نشده و با نرم افزار های مختلف رایت هم جواب نگرفتین من این مشکل رو از پاور سیستم میدونم در آخر مین و بایوس که احتمالش کمتره البته به شرطی که رایتر ها سالم باشه و مشکلی نداشته باشه

nelahe
07-07-2012, 08:24
کلاً بهترین مارک رایتر، سی دی و بهترین نرم افزار رایت کدام ها هستند

(می دونم از نظر هر کس برای این سه فاکتور مارک های مختلف ملاک است، ممنون می شم هر کدام از دوستان تجربیاتشان را بگذارند)

mohammadi_4u
07-07-2012, 09:31
آقا ببخشید منم دربدر همین مشکل هستم!
دیویدی رایترم دیویدی رایت میکنه ولی نمیخونه همه رو خالی نشون میده!اپرام یا همون بایوسش رو هم آپدیت کردم ولی بازم فایده نداشت.
رو چند سیستم امتحان کردم فایده نداشت که نداشت

nelahe
14-07-2012, 09:43
چرا هیچکس جوابی نمی دهد

EXTREME
14-07-2012, 10:39
کلاً بهترین مارک رایتر، سی دی و بهترین نرم افزار رایت کدام ها هستند

(می دونم از نظر هر کس برای این سه فاکتور مارک های مختلف ملاک است، ممنون می شم هر کدام از دوستان تجربیاتشان را بگذارند)

hp 1270i و پایونیر سری fx اپتیک های قوی و خوبی دارند برای رایت مناسب هستند
بهترین نرم افزار رایت هم nero است nero8 هم مناسبه

EXTREME
14-07-2012, 10:43
آقا ببخشید منم دربدر همین مشکل هستم!
دیویدی رایترم دیویدی رایت میکنه ولی نمیخونه همه رو خالی نشون میده!اپرام یا همون بایوسش رو هم آپدیت کردم ولی بازم فایده نداشت.
رو چند سیستم امتحان کردم فایده نداشت که نداشت

اگه رو همه سیستم ها همینطور بوده مشکل از طرف رایتر است
فریم ویرشو که آپدیت کردین
رایتر رو به صورت open تست کنید آهن ربای روی درب درایو رو بکنید و دی وی دی توش بزارید آهنربا رو بزارید روش ببینید عملکرد اپتیک به چه صورت است
وقتی دی وی دی گذاشته شد باید اول از همه لنز نور داشته باشه حرکت بالا پایین داشته باشه موتور دیسک کار کنه و دی وی دی بچرخه و یک بار لنز به انتهای دی وی دی بره و دوباره به ابتدای دی وی دی بیاد