مشاهده نسخه کامل
: برنامهی گپ
ehsan_iace
27-06-2012, 06:22
گپ برنامه ایست به کارگردانی رامبد جوان که به زندگی خصوصی هنرمندان می پردازد
زمان پخش : پنجشنبهها ساعت 22:30 شبکه IFILM
قسمتهای پخش شده :
قسمت ۱ برنامه گپ با حضور اشکان خطیبی
قسمت ۲ برنامه گپ با حضور مهدی فخیم زاده
قسمت ۳ برنامه گپ با حضور سیامک انصاری
قسمت ۴ برنامه گپ با حضور مریلا زارعی
قسمت ۵ برنامه گپ با حضور داود رشیدی
قسمت ۶ برنامه گپ با حضور امین تارخ
قسمت ۷ برنامه گپ با حضور پانته آ بهرام
قسمت ۸ برنامه گپ با حضور امیر حسین رستمی
قسمت 9 برنامه گپ با حضور نسرین مقانلو
*hamedkhatar*
27-06-2012, 09:40
من این برنامه رو هر هفته دانلود میکنم و میبینم
برنامه خوبیه
ehsan_iace
29-06-2012, 06:12
برنامه «گپ» تشكيل شده از يك عدد دوربين، يك خودروي شخصي، دو نفر مجري مرد و زن به نامهاي رامبد جوان و سحر دولتشاهي و يك بازيگر مهمان كه در هر قسمت از برنامه تغيير ميكند.
گپ مرز بين زندگي واقعي يك بازيگر و نقشهايش را برميدارد و تصويري ملموس و دوستداشتني از بازيگران ايراني به مخاطب نشان ميدهد.
نقطه قوت گپ اين است كه هنرمندان در آن با محوريت چند موضوع مشخص و معين صحبت ميكنند. قرار نيست كارنامه حرفهاي يك بازيگر در همه ابعادش نقد و بررسي شود و مخاطب در جريان ريز و درشت فعاليتهاي يك نفر قرار بگيرد.
ديگر ويژگي منحصربهفرد گپ اين است كه در آن از كاتهاي متعارف برنامههاي تلويزيوني خبري نيست.
همه چيز همانطور كه تصويربرداري شده عرضه ميشود. شخصيتها سوار ماشين ميشوند، با هم حرف ميزنند
فقط هر جا حس كند بحث خستهكننده شده، تصاوير را با دور تند رد ميكند.
با اين تمهيد كنشها و واكنشهاي بازيگران و مجريها از حالت نمايشي فاصله ميگيرد و مستندتر ميشود
در گپ با مستندي طرف هستيم كه در هر لحظهاش ممكن است اتفاقي غيرقابل پيشبيني رخ دهد؛ مستندي كه بشدت استوديوگريز است و ميخواهد وجوه مختلف يك بازيگر را در فضايي خارج از آنچه تا به حال ديدهايم، معرفي كند.
pcforlife
29-06-2012, 19:33
اگه رامبد بزاره طرف مقابلش حرف بزنه و از طرفی شنونده خوبی هم باشه، برنامه به مراتب جذاب تر میشه.
چند قسمتش رو دیدم، بد نبود... ولی هنوز جا برای کار داره...
Zaghan_13
05-07-2012, 22:37
دوستان امشب با مهمانش رضا عطاران بود . من آخراش رو دیدم .. نمیدونین تکرارش چه زمانیه؟
اصلا تکرار داره؟
moslem47
05-07-2012, 23:35
تکرار روز بعد ساعت 14.30.................
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.