ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه نظر به این اور cpu

animsprite
26-06-2012, 20:25
دوستان خسته نباشید
من سی پیو 2600kرو تا 4.2 اور کردم با برنامه مخصوص گیگا بایتsmart6یعنی بدون اعمال ولتاژ
اینم شات یعد 15 دقیقه تست با پرایم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فن سی پیو منNH-C14که میدونم باید تا 4.8 دماش تو لود های سنگین نباید از 72 بیشتر باشه ولی تو این تست دما روی 68 بنظرتون مشکوک نیست منظورم اینه که اگه قرار باشه تا 4.8 اور کنم دما بالای 80 میزنه با توجه به این شات
اینم بعد25 دقیقه

دوستان این اور ازمایشی بود وبیشتر برای محک زدن فن سی پیو بوده میخوام از طریق بایوس اور کنم (4.8 تا5) لطفا مو به مو راهنماییم کنید مخصوصا نحوه ولتاژ دهی رو
مینمz68 AP-D3:12:

EXTREME
26-06-2012, 20:48
شما تو این اور ولتاژ دادین به سی پی یو ؟
اور این سی پی یو آسونه زیاد کردن ضریب و در صورت نیاز دادن ولتاز به سی پی یو به vcore
اگه سیستم پایدار نبود به صورت 50 میلی ولت 50 میلی ولت باید به سی پی یو ولتاز بدین
خمیر مال خود noctua که تو جعبه بود زدین به سی پی یو ؟ خمیر رو به چه صورت زدین ؟
تهویه کیس و دمای محیط چطوره ؟
فن باید طوری نصب بشه که در جهت گردش هوا باشه
پارامترهای مصرفی توان مثل turbo boost , c2/c2e , cpu speed step , cpu eist function , cpu thermal monitor اینا باید غیرفعال بشن

animsprite
26-06-2012, 23:11
نه ولتاژ ندادم
بله خمیر همراه خودشو زدم وبه صورت یه لایه نازک که سطح پردازنده رو بصورت تمیز کامل پوشوند
کیس که X5ومعمولی داره کار میکنه
مسیر نصب فن هم در جهت تهویه هوای کیسه
من بعد این اور که توسط برنامه گیگا بود تمام تنظیمات رو دیفالت کردم وبه حالت اولیه برگردوندم واز طریق بایوس یه بار ضریب رو مستقیم روی 4.7 قراردادم سیستم پایدار نبود با ولتاژ دهی ولتاژ رو به 1.560 رسوندم این درسته -ولی تب cpu-z در حالی که تست پرایم فعال بود ولتاژ رو 1.490 وضریب رو 37 وفرکانس کاری رو3.7 گیگا هرتز نشون میداد در حالی که تو تنظیمات بایوس فرکانس کاری همون 4.7وولتاژ هم 1.560 رو نشون میداد:12:
در کل میتونید بگید ولتاژ تقریبی برای 4.7 چقدره
راستی پارامتر های بالا رو هم غیر فعال کرده بودم

animsprite
27-06-2012, 00:00
الان ضریب رو48 قرارداره که در100میشه4800گیگا هرتز که تو بایوس همینه. با ولتاژ1.50که تبCPU-zاین فرکانسو 3700گیگاهرتز نشون میده با واتاژ1.4نمیدونم چرا ضریب رو37

EXTREME
27-06-2012, 09:46
یک ناپایداری وجود داره که نمیزاره کلاک سی پی یو بالا بره
همه پارامترهای توان مصرفی غیرفعال شده ؟
بایوس مین به آخرین ورژن آپدیت کنید
نمیشه گفت دقیقا چقدر ولتاژ میخواد خودتون از روی علائمی که سیستم بهتون نشون میده بر حسب نیاز باید به سی پی یو ولتاژ بدین بعضی جاها 50 میلی ولت بعضی جاها 20 میلی ولت

animsprite
27-06-2012, 18:18
اون پارامتر هایی رو که در بالا گفتید رو غیر فعال کردم مگه اینکه گزینه دیگری هم در کار باشه
بله بایوس رو 2هفته پیش اپ کردم
الن مشکلم پا برجاست
اینکه میگن بهتره به cpuاز 1.4 بیشتر ولتاژ ندید درسته :12:

EXTREME
27-06-2012, 18:23
اون پارامتر هایی رو که در بالا گفتید رو غیر فعال کردم مگه اینکه گزینه دیگری هم در کار باشه
بله بایوس رو 2هفته پیش اپ کردم
الن مشکلم پا برجاست
اینکه میگن بهتره به cpuاز 1.4 بیشتر ولتاژ ندید درسته :12:

روی air نباید در دراز مدت با ولتاژ زیاد کار کنه به سی پی یو آسیب وارد میشه و از عمرش کم میکنه تاجایی ولتاژ بدین که سیستم پایدار باشه

شما از مقدار کم ضریب شروع کنید به افزایش ببینید از چه ضریبی این اتفاق میفته
بهتره اینکار رو از طریق نرم افزار های تحت ویندوز انجام بدین

animsprite
27-06-2012, 20:52
خوب بلاخره راه افتاد ولی یه مشکل
الن ضریب روی47وفرکانس هم 4.7 وبرنامه هم cpu-zفرکانسو4.7 میخونه و ولتاژ رو 1.36-ولی تو بایوس ولتاژ رو روی1.48 و دما روی حتی80 هم میره (بصورت پرش) وبیشتر روی75سته

EXTREME
27-06-2012, 21:40
خوب بلاخره راه افتاد ولی یه مشکل
الن ضریب روی47وفرکانس هم 4.7 وبرنامه هم cpu-zفرکانسو4.7 میخونه و ولتاژ رو 1.36-ولی تو بایوس ولتاژ رو روی1.48 و دما روی حتی80 هم میره (بصورت پرش) وبیشتر روی75سته

چند میلی ولت ولتاژ دادین ؟
دما بالاست رو فرکانس 4.4 دما چطوره ؟

animsprite
27-06-2012, 23:57
الان رو4600 مگاهرتز اور کردم البته تو بایوس برای پایداری پردازنده ولتاژ رو 1.45 نمیدونم چرا cp-zوبرنامه مربوط به نمایش دما خود گیگا بایت ولتاژ رو همون طور که مشاهده میکنید 1.39 نشون میده

همینطور که میبینید دما روی73 مشکلی نیست از نظر شما
واینکه یه بار تا4.8 اور کردم ولی منصرف شدم چون اونقدر برای پایداری ولتاژ دادم که ولتاژ به1.5 رسید نظرتون در این رایطه چیه (دما هم75-80متغیر بود مشکلی که نیست)یه راهنمایی جامع در این مورد کنید من هدفم اور تا 4.8 :12:
واینکه برای رسیدن به فرکانس4.6 مجبور شدم تا1.45ولتاژ اعمال کنم اشکالی که برای پردازنده نداره این افزایش ولتاژ

EXTREME
28-06-2012, 17:39
اون مشکلی نداره cpu-z با یک مقدار نوسان نشون میده
شما مقدار vcore دیفالتت در بایوس چقدر بوده دوبار اینو پرسیدم جواب ندادین :31:

animsprite
28-06-2012, 17:45
اون مشکلی نداره cpu-z با یک مقدار نوسان نشون میده
شما مقدار vcore دیفالتت در بایوس چقدر بوده دوبار اینو پرسیدم جواب ندادین :31:
در حالت دیفالت 1.26

EXTREME
28-06-2012, 18:39
شما در فرکانس 4.4 با چه ولتاژی سیستم رو پایدار میکنید ؟
رو این فرکانس ست کنید و نتیجشو به من بگین بگین رو چه ولتاژی پایدار میشه

animsprite
29-06-2012, 00:25
تو فرکانس4.4 ولتاژ روی 1.34ودما هم 65
الان هم روی 4.6 ولتاژ روی1.37ودما هم 72 بنظرتون طبیعیه
چند بار با زیرو رو کردن وبرعکس کردن فن سی پیو یرای گرفتن کاراییه بهتر تو فرکانس4.8 ولتاژ روی 1.49اقدام کردم ولی دما تا83-85 بالا میره اینم طبیعیه :12:
شما میدونید با یه فن ایر عالی در حد 160 (برامن نوکچواc14)در فرکانس کاری 4.8 دمای طبیعی چند باید باشه بنچی چیزی دم دست دارید

EXTREME
29-06-2012, 10:03
تو فرکانس4.4 ولتاژ روی 1.34ودما هم 65
الان هم روی 4.6 ولتاژ روی1.37ودما هم 72 بنظرتون طبیعیه
چند بار با زیرو رو کردن وبرعکس کردن فن سی پیو یرای گرفتن کاراییه بهتر تو فرکانس4.8 ولتاژ روی 1.49اقدام کردم ولی دما تا83-85 بالا میره اینم طبیعیه :12:
شما میدونید با یه فن ایر عالی در حد 160 (برامن نوکچواc14)در فرکانس کاری 4.8 دمای طبیعی چند باید باشه بنچی چیزی دم دست دارید

شما چرا اینقدر ولتاز زیاد میدین با 50 میلی ولت پایدار نمیشه ؟

animsprite
29-06-2012, 10:15
شما چرا اینقدر ولتاز زیاد میدین با 50 میلی ولت پایدار نمیشه ؟
خوب من که همین طوری ولتاژ نمیدم این انقدر با پرایم وoccتست پایداری گرفتم که کم کم به این ولتاژ وپایداری رسیدم من خودم هم نمیدونم چرا تو این ولتاژ های بالا اور پایدار میشه برای دوستانی که تا همین مقدار اور کردن رو دیدم ولی به اندازه من ولتاژ به پردازنده اعمال نمیکنند وبا نهایت ولتاژ 1.39-1.40 به فرکانس 1.47-8 رسیدن ولی برای من این ولتاژ 1.49-50 در میاد:12:
از اینکه میگید با 50 میلی به پایداری رسم منظورتون نسبت به چه فرکانس و ولتاژیه
از اینکه جواب میدید بییییییییی نهایت سپاس گزارم:40:

EXTREME
29-06-2012, 10:27
برای همین فرکانس 4.4 ولتاژ 1.32 رو اعمال میکنید چه اتفاقی میفته ؟
منظورم نسبت به فرکانس 4.4 و ولتاز دیفالت است
برای بچهای مختلف سی پی یو و مین های مختلف این مقدار افزایش ولتاژ یک مقدار فرق داره

animsprite
29-06-2012, 18:02
خوب در فرکانس4.4 سی پیو رو ولتاژ1.32 پایدار بود ولی روی 1.3 خیر
در مورد شات زیر نظری دارید البته سیستم همون طور که گفنتم روی ولتاژ 1.3 پایدار نبود واینکه هر کدوم از برنامه ها بعد15 دقیقه تست پرایم دمای متفاوتی رو نشون میدن که اختلافدر حد7 درجست واین خیلی تاثیر گزاره البته این اختلاف راروی فرکانس4.6 و48 مم تست کردم باز همین اختلاف 7درجه ای پا برجا بود البته دما ها تو هر فرکانس متفاوت بود

EXTREME
29-06-2012, 20:18
اگه در 4.4 با 1.32 پایداره چرا 1.34 اعمال کردین ؟ پست های قبلیتو نگاه بکن ... 02. ولت اضافه تر دادین این باعث میشه دما بالاتر بره
در فرکانس 4.6 نزدیک 2. ولت افزایش ولتاژ نسبت به مقدار دیفالت داشتین من فکر کنم با ولتاژ کمتری پایدار بشه
جواب اون سوال رو هم ندادین چه علائمی رو شما میبینید که ولتاز اضافه میکنید ؟
ولتاژ بیشتر = دمای بالاتر
من فکر کنم شما داری اضافه تر ولتاژ میدی

animsprite
29-06-2012, 22:00
به خاطر اینکه من چندین بار فرکانس های نزدیک به هم رو مثلا 4.4و4.5 رو عوض میکنم بدون اینکه ولتاژ قبلی رو دست بزنم واین ولتاژ برای فرکانس 4.4 باقی مونده وامروز به سفارش شما این فرکانس رو رو ولتاژ1.32و1.3 امتحان کردم
این رو میدونم ولتاژ بیشتر سبب افزایش حرارت ودر نتیجه دما میشه ولی من طبق روال به کار ولتاژ دادن میپردازم
من وقتی فرکانسی رو انتخاب میکنم مثلا4.8(چند بار به 4.8 اور کردم شاید بالای 4-5دفعه وهر دفعه به دلایل افزایش دما که 75-80 بود منصرف شدم) دلایل ولتاژ دادن من به عوامل زیره
---ابتدا دادن ضریب مثلا48 با مولتی پلیر100بدون اعمال ولتاژ(ولتاژ دیفالت1.26)وبعد راه اندازی سیستم که برای این ولتاژ سیستم بالا نمیاد پس دوباره ولتاژ رو در حد 150-200 میلی بالا میبرم تا جایی که سیستم بالا بیاد مثلا در ولتاژ1.48تازه سیستم بالا میاد بعد میرم سر پایداری روی این ولتاژ با ایجاد یه تست پرایم واینکه در حین تست سیستم پایدار نباشه به ولتاژ دادن ادامه میدم تاجایی که من چند بار روی این فرکانس این تغییرات رو اعمال کردم رو ولتاژ 1.51 سیستم پایدار میشه این در حالیه که این فرکانس رو 10تا20 میلی روی کمتر از1.51 اعمال میکنم ولی سیستم رو هیچ کدوم پایدار نمی مونه و ولتاژ مناسب همون 1.51 میشه با درجه حرارت75-80 به هیچ گزینه دیگری دست نمیزنم
باتوجه به غیر فعال نگه داشتن عوامل مرتبط به cpu که هر کدوم مقداری از ولتاژ اعمال شد رو به خودشون اختصاص میدن این تغییرات انجام میشه
الان مشکل من اور نیست بیشتر سر همین دمای بالا واعمال ولتاژه
اگر اشکالی در کار من هست از توضیح دادنش دریغ نفرمایید از اینکه وقت شمارو میگیرم شرمندم خیلی با حوصله هستید:12:

animsprite
29-06-2012, 22:06
به خاطر اینکه من چندین بار فرکانس های نزدیک به هم رو مثلا 4.4و4.5 رو عوض میکنم بدون اینکه ولتاژ قبلی رو دست بزنم واین ولتاژ برای فرکانس 4.4 باقی مونده وامروز به سفارش شما این فرکانس رو رو ولتاژ1.32و1.3 امتحان کردم
این رو میدونم ولتاژ بیشتر سبب افزایش حرارت ودر نتیجه دما میشه ولی من طبق روال به کار ولتاژ دادن میپردازم
من وقتی فرکانسی رو انتخاب میکنم مثلا4.8(چند بار به 4.8 اور کردم شاید بالای 4-5دفعه وهر دفعه به دلایل افزایش دما که 75-80 بود منصرف شدم) دلایل ولتاژ دادن من به عوامل زیره
---ابتدا دادن ضریب مثلا48 با مولتی پلیر100بدون اعمال ولتاژ(ولتاژ دیفالت1.26)وبعد راه اندازی سیستم که برای این ولتاژ سیستم بالا نمیاد پس دوباره ولتاژ رو در حد 150-200 میلی بالا میبرم تا جایی که سیستم بالا بیاد مثلا در ولتاژ1.48تازه سیستم بالا میاد بعد میرم سر پایداری روی این ولتاژ با ایجاد یه تست پرایم واینکه در حین تست سیستم پایدار نباشه به ولتاژ دادن ادامه میدم تاجایی که من چند بار روی این فرکانس این تغییرات رو اعمال کردم رو ولتاژ 1.51 سیستم پایدار میشه این در حالیه که این فرکانس رو 10تا20 میلی روی کمتر از1.51 اعمال میکنم ولی سیستم رو هیچ کدوم پایدار نمی مونه و ولتاژ مناسب همون 1.51 میشه با درجه حرارت75-80 به هیچ گزینه دیگری دست نمیزنم
باتوجه به غیر فعال نگه داشتن عوامل مرتبط به cpu که هر کدوم مقداری از ولتاژ اعمال شد رو به خودشون اختصاص میدن این تغییرات انجام میشه
الان مشکل من اور نیست بیشتر سر همین دمای بالا واعمال ولتاژه
اگر اشکالی در کار من هست از توضیح دادنش دریغ نفرمایید از اینکه وقت شمارو میگیرم شرمندم خیلی با حوصله هستید:12:

EXTREME
29-06-2012, 22:18
بله میدونم مشکل شما ولتاژ و دما است
آخه خیلی عجیبه شما با 4.4 در 1.32 پایدار میکنید با 06. ولت بعد در 4.6 حدود 2. ولت افزایش دادین اختلاف زیاده با اختلاف 200 مگاهرتز
تو تست پرایم چه اتفاقی میفته که میگین ناپایداره سیستم ؟

1.51v روی air برای استفاده طولانی مدت درست نیست شما که نمیتونید تو فرکانس 4.8 استفاده 24/7 داشته باشین 4.4 بهتره براتون که دما از 65 بیشتر نمیشه
من الان مینتون رو دیدم برای این سی پی یو مدار تغذیه قوی نداره احتمالا هم مشکلتون از این نظره
به نظر من برای استفاده 24/7 فرکانس 4.4 میتونه خوب باشه

animsprite
30-06-2012, 05:29
یه مشکل جدید
دیشب موقع ولتاژ دادن 1.49برای فرکانس 4.9از داخل بایوس سیستم رو راه اندازی مجدد کردم ولی حالا بالا نمیاد یعنی بازدن دکمه پاور وروشن شدن سیس وشنیدن بوق کوتاه ابتدایی فقط لوگوی تبلیغاتی گیگا یایت مشاهده میشه ودوباره ریست میشه وهیچ دست رسی به بایوس ندارم یعنی قبل زدن دکمه del سیس ریست میشه بنظرتون cpuکه نسوخته

EXTREME
30-06-2012, 10:41
الان با برداشتن باتری مین و دیفالت کردن بایوس میتونید وارد بایوس بشین و سیستم بوت میشه ؟
دوست من شما در ولتاژ دادن اصلا احتیاط نمیکنید 01. ولت هم 01. است نباید زیاد ولتاژ بدین سی پی یو 4 هسته ای روی air است باید حواستون به این موضوع باشه اینطوری هم به سی پی یو و هم به مین ممکنه آسیب برسه نمیخواین که رکورد بزنید میخواین استفاده 24/7 داشته باشین ولی شما میبرید رو 4.9

animsprite
30-06-2012, 15:01
خوب این شیرینس کاره دیگه
تمام این کارا رو کردم از کلر سی موس گرفته تا در اوردن باطری و پاور قطع و وصل کردن سیم های مربوطه نشد که نشد به هر حال بردم گارانتی و گفتن بعدا زنگ میزنیم بیا ببر ولی مشکل رو نگفتن
فقط خدا کنه cpu طوریش نشده باشه دررغیر این صورت سیس رو بر پایه ایوی بریج میبندم
نظر شما چیه یعنی امکان سوختن پردازنده هست

EXTREME
30-06-2012, 15:29
این چه جور شیرینی است که به قطعتون آسیب برسه شما بی احتیاطی کردین میتونستین به اینجا نرسونین
الان سیستم رو روشن میکردید تصویر نمیداد ؟
تو ولتاژ دادن به سی پی یو رو air باید احتیاط کنید شوخی نیست

animsprite
30-06-2012, 22:29
نگفتید بنظر سی پیو سوخته
من یه بار کابل HDMIرو مستقیم به پشت مادر بورد زدم که تصویر داد ولی پشت همون لوگوی گیگا گیر وسیستم ریست میشد این یعنی همون گرافیک مجتمع پردازنده پس میتونیم نتیجه بگیریم که پردازنده سالمه

EXTREME
30-06-2012, 23:12
سی پی یو اگه بسوزه و دیتکت نشه کلا سیستم تصویر نمیده
باید با دیباگر ببینید رو کدوم کد توقف میکنه و ریست میکنه
الان مین رو فرستادین گارانتی ؟

animsprite
01-07-2012, 10:05
اره هون شب که اینطوری شد صبح بردمش گارانتی

EXTREME
01-07-2012, 10:53
اره هون شب که اینطوری شد صبح بردمش گارانتی
خوب اونجا با دیباگر تست میکنن میفهمن مشکل از کجاست

animsprite
05-07-2012, 16:48
خوب بلاخره بعد چند روز مین رو از گرانتی تحویل گرفتم همون طور که حدس میزدم بایوس پریده بود من خود مین بایوسش رو حدودا یه ماه پیش بهf8 الان هم تو سایتش همینه وجدیدش نیومده اپ کردم ولی وقتی از گارانتی تحویل گرفتمش به f6 نزول بایوس شده بود بایوس اولشf3 بود
الان مشکلی که هست اینه که من وقتی به فرکانس4 اور میکنم با ولتاژ1.3 وقتی سیس بخواد راه ندازی مجدد بشه تو همون لو گوی گیگا بایت باقی میمونه ولی مثل قبل دیگه تند تند ریست نمیشه وبدون هیچ عکس العملی باقی می مونه ولی برخلاف اتفاق قبلی با در اوردن باتری اونم چند مرتبه وجازدنش سیس بالا میاد ولی بصورت فرکانس وولتاژ دیفالت چند بار این کارو کردم حتی رو فرکانس پایینتر یعنی3.8 هم قضیه همین طوره بنظرتون قضیه چیه:12:

EXTREME
05-07-2012, 22:28
خوب بلاخره بعد چند روز مین رو از گرانتی تحویل گرفتم همون طور که حدس میزدم بایوس پریده بود من خود مین بایوسش رو حدودا یه ماه پیش بهf8 الان هم تو سایتش همینه وجدیدش نیومده اپ کردم ولی وقتی از گارانتی تحویل گرفتمش به f6 نزول بایوس شده بود بایوس اولشf3 بود
الان مشکلی که هست اینه که من وقتی به فرکانس4 اور میکنم با ولتاژ1.3 وقتی سیس بخواد راه ندازی مجدد بشه تو همون لو گوی گیگا بایت باقی میمونه ولی مثل قبل دیگه تند تند ریست نمیشه وبدون هیچ عکس العملی باقی می مونه ولی برخلاف اتفاق قبلی با در اوردن باتری اونم چند مرتبه وجازدنش سیس بالا میاد ولی بصورت فرکانس وولتاژ دیفالت چند بار این کارو کردم حتی رو فرکانس پایینتر یعنی3.8 هم قضیه همین طوره بنظرتون قضیه چیه:12:

با دیفالت کردن بایوس سیستم قشنگ بوت میشه ولی با عملیات اورکلاک بوت نمیشه و روی لوگوی مین میمونه ؟
مدل مینت چی بود ؟
فکر کنم این مشکل از بایوست باشه

animsprite
06-07-2012, 20:14
مشکل حل شد مشکل از بایوس بود ورژن بایوس رو از F8نسخه ژاپن به F8نسخه تایوان تغییر دادم الان بدون هیچ مشکلی سسیتم داره کار میکنه
از مهرداد عزیر بابت همراهی بنده تا اینجای کار تشکر میکنم :7: