مشاهده نسخه کامل
: ایسوس یا فوجیتسو؟؟؟
دوستان یه لپ تاپ میخوام نهایتا 1500 بودجه دارم.
برای کارای روزمره (فیلم و موسیقی و اینترنت) . نرم افزارهای حسابداری و مدیریت و آمار هم ساپورت کنه.
سبک بودن یه امتیازه برام.
بعد ا زکلی گشتن بین سری U و K ایسوس دودلم. اما احتمالا K43 بدارم.
حالا بین ایسوس و فوجیتسو موندم!
چون فوجیتسو تنها لپ تاپی در ایران هست که تو چین مونتاژ نمیشه و اصل ِ آلمان هست با گارانتی بهین!
کسی که معرفی کرده خیلی از این لپ تاپ تعریف میکنه. گفتن سری lifebook به دردم میخوره
اما اینقدر مدلهاش متنوعه نمیتونم انتخاب کنم! و نمیدونم کدوم بهتره و در کل نقاط ضعف و قوتش چیه؟
میخوام تا آخر ماه لپ تاپ رو بخرم. اما هنوز نمیدونم بین asus و fujitso کدوم رو انتخاب کنم.
اگه میشه راهنماییم کنم. فقط راهنمایی غیرمتعصبانه باشه ها!
Mr.Mazmamfi
01-07-2012, 13:46
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوه ، بازم که عصبانی ی ی ی !!!! :46:
برای کارای روزمره (فیلم و موسیقی و اینترنت) . نرم افزارهای حسابداری و مدیریت و آمار هم ساپورت کنه.
سبک بودن یه امتیازه برام.
بعد ا زکلی گشتن بین سری U و K ایسوس دودلم. اما احتمالا K43 بدارم.
ببین کارهایی که شما میخوایی با لپ تاپ انجام بدی رو core i3 هم برآورده میکنه پس مشکل کانفیگ نداریم .
تفاوت عمده ای که بین سری های K و U هست ، تو کیفیت صفحه نمایش هست .
الان ریویو ی K53 SV رو ببین : ( چون از K43 ریویو نداشتم اینو دادم )
و این هم ریویو ی هU46 SV هست :
اینم ریویوی U36 SD :
قسمت Information ، در قسمت Display رو نگاه کن .
Brightness Distribution و Contrast در K53 از U ها بیشتره ، پس رنگ روشن تر و طبیعی تری به ما میده .
پس میشه نتیجه گرفت که صفحه نمایش سریه K از سریه U بهتره ، پس شمایی که میخوایی صفحه نمایشت کیفیت خوبی داشته باشه ، و فیلم زیاد نگاه میکنی ، بهتره K بخری بین این دو مدل .
چون فوجیتسو تنها لپ تاپی در ایران هست که تو چین مونتاژ نمیشه و اصل ِ آلمان هست با گارانتی بهین!
تو این مورد حرف های پشت پرده ای هست که نمیشه گفت ( چون خودم به یقین نرسیدم نمیتونم حرفی بزنم ، پس نپرس )
در ضمن دلیل نمیشه که هر مدلی که آلمانی باشه از چینیش بهتر باشه . ( نسبیه )
کسی که معرفی کرده خیلی از این لپ تاپ تعریف میکنه. گفتن سری lifebook به دردم میخوره
معلومه طرف از لپ تاپ چیزی بارش نبوده ، چون وقتی سری رو معرفی میکنی ، چرا مدلش رو نمیگی ؟ :13:
رفیق برو با یه کسایی که بارشونه و از لپ تاپ سر در میارن ، مشورت کن ، الان من یه چیز میگم ، بعد میری پیش یکی دیگه ، رو هوا حرف میزنه ، تو رو به شک میندازه ، نظرت عوض میشه ، این جوری که نمیشه ...
اما اینقدر مدلهاش متنوعه نمیتونم انتخاب کنم! و نمیدونم کدوم بهتره و در کل نقاط ضعف و قوتش چیه؟
خب انگار شما 14 اینچ میخوایی .
پس مدلی که 14 اینچ باشه و از برند فوجیتسو بتونی بخری ، میشه LH 531 .
این هم ریویو :
باز همون مواردی که در مورد صفحه نمایش گفتم رو رو این مدل هم پیاده کن .
Contrast این مدل باز هم از سریه K پایین تره ، گرچه روشنایش بهتره ، ولی باز کیفیت K بالاتر میشه .
پس این مدل رو هم باید بیخیال بشیم .
دلایل دیگر :
کیبورد سریه K نیست به فوجیتسو بهتره ، و چیکلت هست و تایپ کردن باهاش راحت تره ، البته شنیدم تو سریه جدیدش فوجیتسو کیبورد هایوشو درست کرده .
ایسوس زیباتر هست .
پشتیبانیه بهتری میتونه داشته باشه ، چون گارانتی بین المللی داره و نمایندگی های زیاد تری داره .
ایسوس Usb 3 داره و.....
میخوام تا آخر ماه لپ تاپ رو بخرم. اما هنوز نمیدونم بین asus و fujitso کدوم رو انتخاب کنم.
الان چی ؟ میدونی چی رو بخری ؟
اگه میشه راهنماییم کنم. فقط راهنمایی غیرمتعصبانه باشه ها!
اگر متعصابه میخواستم نظر بدم ، میگفتم برو فوجیتسو رو بخر .
راستی من برای هیشکی این جوری تحلیل نمیکنم ، ولی چون شما پارتی داشتی این کارو کردم . :18:
منم از دو سه هفته پیش تا الان 3تا تاپیک زدم و نیازامو گفتم .اما گویا دوستان خیلی مشغله دارن. یا فقط به تعدادی افراد خاص(!) اینجا مشاوره داده میشه! چه وضعیه آخه؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اومدی جزء افراد خاص :46:
در ضمن به سوال های تکراری پاسخی داده نخواهد شد .
موفق باشید.
معلومه طرف از لپ تاپ چیزی بارش نبوده ، چون وقتی سری رو معرفی میکنی ، چرا مدلش رو نمیگی ؟
رفیق برو با یه کسایی که بارشونه و از لپ تاپ سر در میارن ، مشورت کن ، الان من یه چیز میگم ، بعد میری پیش یکی دیگه ، رو هوا حرف میزنه ، تو رو به شک میندازه ، نظرت عوض میشه ، این جوری که نمیشه ...
سلام علیکم
خیلی ببخشید
ولی
آخه با یه نقل قول که شما تو جریانش نبودی باید گفت طرف بی بار یا پر بار بوده!؟
سعی کنیم کسی روبی جهت بالا و پایین نکنیم
LH531 خودش چندین کانفیگ داره ..
تا این سقف هزینه کنی
اگه بنا به زیبایی و سبک بودن باشه
سری U اسوس
مدل هایی مثل
سری u فوق العاده باریک ، سبک و زیبا
U41JF , U40SD,U46E و ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه بنا بر پخش فیلم و کلا مولتی مدیا بودن باشه
سری n
بالاخص سری موجود n43
مثل n43sl , n43sm , ...
با این هزینه میتوی سری هم به مک پرو های اپل بزنی
saeediranzad
05-07-2012, 15:10
سلام
خوب، من نسبت به آقایان آماتور هستم. ولی چون خودم فوجیتسو دارم، نظرم را میگم.
چه ایسوس و چه فوجیتسو و یا هر لپتاپ دیگه ای، امکانات خاص خودش را داره. یعنی مثلاٌ زمانی که من لپتاپم را گرفتم، سه نفر دیگه هم رفتند از برندهای HP، ایسوس و دل گرفتند. (خوابگاه دانشجویی)
اچ پی، فینگرپیرنت داشت، یعنی با اثر انگشت ویندوز باز میشد. ایسوس صفحه نمایش خوبی داشت و با تشخیص چهره باز میشدو دل هم ارزون بود.
پس شما با توجه به بودجه و کاربردی که داری (نرم افزارهای آمار و مدیریت زیاد سنگین نیست) یک چنین چیزی برات مناسبه.
Corei5, Ram4Gb, HDD500, monitor 15.6", Graphic1-1.5GB
حالا تفاوت قیمت میان این برندهایی که گفتم، فقط بخاطر نام نیست. بلکه هر کدوم چیزی داره که دیگری نداره. من تا حالا مشکل سخت افزاری نداشتم (حدود دوساله).
ولی گمون نکنم لپتاپهای چینی هم مشکل داشته باشند.
سلام
خوب، من نسبت به آقایان آماتور هستم. ولی چون خودم فوجیتسو دارم، نظرم را میگم.
چه ایسوس و چه فوجیتسو و یا هر لپتاپ دیگه ای، امکانات خاص خودش را داره. یعنی مثلاٌ زمانی که من لپتاپم را گرفتم، سه نفر دیگه هم رفتند از برندهای HP، ایسوس و دل گرفتند. (خوابگاه دانشجویی)
اچ پی، فینگرپیرنت داشت، یعنی با اثر انگشت ویندوز باز میشد. ایسوس صفحه نمایش خوبی داشت و با تشخیص چهره باز میشدو دل هم ارزون بود.
پس شما با توجه به بودجه و کاربردی که داری (نرم افزارهای آمار و مدیریت زیاد سنگین نیست) یک چنین چیزی برات مناسبه.
Corei5, Ram4Gb, HDD500, monitor 15.6", Graphic1-1.5GB
حالا تفاوت قیمت میان این برندهایی که گفتم، فقط بخاطر نام نیست. بلکه هر کدوم چیزی داره که دیگری نداره. من تا حالا مشکل سخت افزاری نداشتم (حدود دوساله).
ولی گمون نکنم لپتاپهای چینی هم مشکل داشته باشند.
بسیار بسیار بسیار ممنونم از راهنماییتون :)
بالاخره خریدم:)
ASUS K43SD :40:
ازش راضیم فعلا! تا الان تنها مشکلش اینه که دکمه های تاچ پدش خیـــــــــــلی صدا میده :(
مبارک باشه چند؟؟؟
سلامت باشی.
1 میلیون و 520! البته آشنا بود و قیمت همکاری بهم داد! تو بازار فکر کنم یه کم بالاتر باشه
سلام.
داداش تو که این مدل رو خریدی،میشه یکم راجب امکانات و نقاط ضعف و قوتش صحبت کنی؟
منم میخوام یه لپ تاپ بگیرم،زیر 2تومن.
البته با کلی تحقیق و پرس و جوی کوچه محلی این چند تا مدل رو انتخاب کردم که چند به شک موندم.
میشه کمک کنید؟! :23:
اول: Asus K43UX
دوم: asus K43SM
سوم: asus K53SM
چهارم: Asus N55SF <<< که این یکم قیمت گرونه . . .
قیمت به روز این لپ تاپ ها رو دارین ؟
اگه لطف کنید ممنون میشم.
با تشکر.(فرزاد) :11:
1DL0VeB0Y
18-08-2012, 08:00
از asus یهتر هم خیلی داریم اونم تو اچ پی ...
مثل 6c45 با گرافیک گیم 7690M XT ...
شما که می خواین بخرین سعی کنین یه مدل درست و فوق العاده رو بخرین ...
راستی میشه یه توضیح راجب سری K , N بدین که در کل کدوم باکیفیت تره؟
و اینکه کدوم بهتره؟!
با ایکه میدونم سوالم بی مورده ولی سواله دیگه!!!
از asus یهتر هم خیلی داریم اونم تو اچ پی ...
مثل 6c45 با گرافیک گیم 7690M XT ...
شما که می خواین بخرین سعی کنین یه مدل درست و فوق العاده رو بخرین ...
راسیتش داداشم یه مدل از _اچ پی_ رو داشت که زیاد خوشم نیومد.
کلی خرجش کرد.
آخرشم 1.3 قیمت فروخت.
یه مینی لپ تاپ ایسوس گرفت و الآنم راضیه.
واسه همین دور HP رو خط تیره کشیدم.
1DL0VeB0Y
18-08-2012, 09:24
نه نه خیلی اشتباه می کنی ...
اچ پی اصلا این طور نیست ...
یه سری مدل های 2009 - 2008 بود که مشکل گرما داشت که اونم به خاطر گرافیک های انویدیا ...
که کلا جمع شد و اچ پی دیگه با انویدیا لپ تاپ کانفیگ نکرد تا همین امسال یعنی 2012 ...
اون تصورات قبل رو از ذهنت پاک کن ...
سری های 2011 و 2012 اچ پی واقعا فوق العاده ست و اچ پی واقعا واسشون سنگ تموم گذاشته ...
کیفیت بالا . طراحی عالی و بسیار شیک / اسپیکر اختصاصی beats به همراه ساب و ...
واقعا دارم میگم اگه بخوای باتصورات قبل خرید کنی ضرر می کی ...
ضمنا حتما برو تو سایت دیجی و نظرات رو زیر مدل های اچ پی بخون ببین چی گفتن اونایی که خریدن ...
نه نه خیلی اشتباه می کنی ...
اچ پی اصلا این طور نیست ...
یه سری مدل های 2009 - 2008 بود که مشکل گرما داشت که اونم به خاطر گرافیک های انویدیا ...
که کلا جمع شد و اچ پی دیگه با انویدیا لپ تاپ کانفیگ نکرد تا همین امسال یعنی 2012 ...
اون تصورات قبل رو از ذهنت پاک کن ...
سری های 2011 و 2012 اچ پی واقعا فوق العاده ست و اچ پی واقعا واسشون سنگ تموم گذاشته ...
کیفیت بالا . طراحی عالی و بسیار شیک / اسپیکر اختصاصی beats به همراه ساب و ...
واقعا دارم میگم اگه بخوای باتصورات قبل خرید کنی ضرر می کی ...
ضمنا حتما برو تو سایت دیجی و نظرات رو زیر مدل های اچ پی بخون ببین چی گفتن اونایی که خریدن ...
یعنی منظورت اینه که از ایسوس قوی تره؟
1DL0VeB0Y
18-08-2012, 10:01
راستی میشه یه توضیح راجب سری K , N بدین که در کل کدوم باکیفیت تره؟
و اینکه کدوم بهتره؟!
با ایکه میدونم سوالم بی مورده ولی سواله دیگه!!!
سری N سری مالتی مدیا اسوس هست و برای کاربری های سطح بالا و گیم و ...طراحی شده و قیمت بالایی همداره ..
سری K سری middle هست و کاربری سطح متوسط براش تعریف شده و قیمت خوبی هم داره ...
N بهتره ...
اما من باز بهت میگم اچ پی برداری بیشتر حال می کنی و خیلی باکلاس تره و زیباتره به خصوص 7000 که البته خیلی هم گرونه ...
اچ پی هم اونی نیست که در موردش فکر می کنی کیفیت و امکانات خیلی بالایی داره به خصوص اسپیکر که اسوس رو واقعا می بلعه کیفیتش ...
1DL0VeB0Y
18-08-2012, 10:06
اسوس رو شما چی تصور کردی ...؟
برند خوبی هست اما به اچ پی که پیر لپ تاپ ساز هست نمی رسه و خیلی اختلاف سن دارن شاید 60 سال ...
من از روی تعصب نمی گم چون اسوس رو خیلی عالی می دونم و اگر روزی بخوام باز سیستم ببندم همه قطعات رو اسوس می بندم چون خیلی عالیه ...
اما این قطعه هست ...
ساخت لپ تاپ مساله دیگه هست و نیاز به تبحر بالاتری داره ...
مثل طراحی درونی مدار . دیزاین بیرونی .اسپیکر برند و بسیار با کیفیت beats که برای ابر رپر امریکا d.r dre هست و ...
اچ پی بخری خیلی بهتره از من گفتن بود اما بقیش دیگه بحث سلیقه هست که به شخص مربوطه و مشاوره نمی تونه تاثیری داشته باشه ..
برو dv6 رو ببین بعد متوجه میشی منظورمو ...
CPU
Model
Core i7 3610 QM
Clock Speed
2.3 GHZ Up To 3.3 GHZ
Cache Memory
6 MB
TDP
45 Watt
process technology
22 Nm
Features
HD Graphics 4000 (650-1100MHz)
Announcement Date
04/23/2012
RAM
Memory Cap
8 GB
FSB
1333 MHZ
VGA
manufacturer
Nvidia
Model
GeForce GT 650M
Memory Type
DDR3, GDDR5
Dedicate Memory
2 GB
Core Speed
735 - 850 MHZ
Shader Speed
735 - 850 MHZ
Memory Speed
900 MHZ
Memory Bus Width
128 Bit
Direct X Support
DirectX 11, Shader 5.0
Process Technology
28 nm
Announcement Date
22.03.2012
HDD
Memory Cap
1000 GB
Speed
5400 RPM
DISPLAY
Type
LED
Resolotion
HD
Size
15.6
ODD
Type
Blu R
OS
Version
7HP
خوب این اطلاعات HP DV6-7000
قیمتش حدودا : 2330000
دوست عزیز به نظرت بازم میگی HP بهتره؟
من نمیدونم چرا انقد از ایسوس نسبت به امکانات و قیمتش خوشم اومده!!!
این لپ تاپ رو بررسی کن>>> Asus N55 SL 78720
حالا نظرت رو بگو.
البته قیمت و هزینه ها رو هم در نظر داشته باش...
1DL0VeB0Y
18-08-2012, 11:30
n55 واسه پارساله ولی این مدل با گرافیک 2012 کانفیگ شده که خیلی از 650M اچ پی ضعیف تره ...
ضمنا دیزاین و کیبرد و به خصوص تاچ خیلی بدی داره اینو یکی از کاربرای فعال انجمن هم می گفت ...
تاچش رو نمی تونی زیاد استفاده کنی چون بعد یه مدت رنگش میره ( اینو خیلی ها گفتن تو انجمن ) و ضمنا تاچ کاملا dedicated هست یعنی دکمه جداگانه نداره واسه کلیک راست و چپ اما اچ پی داره ...
اسوس بلندی صدای خوبی داره چون اسپیکرش خیلی بزرگ و بدترکیبه ولی تو کیفیت اصلا به beats اچ پی نمی رسه ...
اچ پی ساب ووفر تو خود دستگاه داره اسوس باید بزنی کنارش که خیلی ضایع هست ...
اچ پی یه قسمتی کنار هارد اصلی واسه mssd داره اسوس نداره ...
فینگرپرینت داره اسوس نداره ...
سیستم کولینگ خیلی بهتری از اسوس داره ..
driveguard داره که محافظت میکنه از هارد اگه از جایی بیوفته اسوس نداره ...
با dvd writer می تونی lable روی دی وی دی بزنی که بازم اسوس نداره ...
بدنه از بهترین متریال هست و دورش با فلز کروم جلا خورده و بسیار شیک هست و ...
بازم بگم ...
کلا بی خیال اسوس واسه شما بهتره چون به دلت نشسته و گفتم مشاوره تاثیری نداره ....
خیلی جالب بود.
راجبش تحقیق میکنم.
دیدم خراب بود نسبت به HP . . .
1DL0VeB0Y
18-08-2012, 13:06
بله من گفتم تصورت چون برای قبل هست و دید بدی به اچ پی داشتی باعث میشه اشتباه کنی تو خریدی و این قابل قبول نیست ..
متاسفانه این یکی از ضعف های ما ایرانی ها هست ...که خدا نکنه بدبین شیم به کسی یا چیزی دیگه تمومه ...
وگرنه برای من نوعی اصلا اهمیت نداره کسی چی بخره ...
سودش تو جیب اچ پی بره یا اسوس مهم خریداره که باید مطمئن باشه از خریدش ...
1DL0VeB0Y
18-08-2012, 13:08
ضمنا بازم میگم برو تو بهترین سایت خرید انلاین یعنی دیجی فقط نظرات رو بخون ...
اونجا خیلی خوب می تونی متوجه بشی همه چی رو + منبرهایی که من رفتم ...:31:
1DL0VeB0Y
19-08-2012, 13:34
آره ضمنا تو بخش تصویری هم ریویو به سبک ایرانی هست ...
1DL0VeB0Y
19-08-2012, 13:35
بعد از tv. بزن digikala ...
بعد برو تو زیر مدل هاش هم نظرات بقیه رو بخون ....
من جوابمو نگرفتم و هنوز نمیدونم چی بگیرم؟
:13:
Highbury
24-08-2012, 21:53
من جوابمو نگرفتم و هنوز نمیدونم چی بگیرم؟
:13:
سلام. حداکثر بودجه + نیازهاتون از لبتاب.
سلام.
حداکثر:2میلیون
سی پی یو:cor i7
رم:8
گرافیک:حداقل 2
هارد:مهم نیست.
وزن:هر چی کمتر بهتر.
نظرتون راجب Asus N43 چیه؟!
کوچیک تر از N53 و به نظر من بهترین مورده . . .
میشه یه قیمت بدین؟!
با تشکر.
Highbury
25-08-2012, 21:22
سلام.
حداکثر:2میلیون
سی پی یو:cor i7
رم:8
گرافیک:حداقل 2
هارد:مهم نیست.
وزن:هر چی کمتر بهتر.
نظرتون راجب Asus N43 چیه؟!
کوچیک تر از N53 و به نظر من بهترین مورده . . .
میشه یه قیمت بدین؟!
با تشکر.
14 و 15 سلیقه ای هستش. این رو هم در نظر بگیرید که تفاوت 14 و 15 اینچهای اکثر ایسوزها حدود 200 گرم بیشتر نیست و این در حالیه که شما صفحه بزرگتر و همچنین کیبورد عددی ر از دست میدین! که کاربردیه از نظرم
منظورم از نیازها کاربرد شما بود. مثلا دوستی میفرمایند ci5 اما در عمل وبگردی میکنه و همون ci3 هم برایشان خیلی زیادی هم هست.با این حال...
انتخابهای وسیعی دارین و میتونید تاپیکهای مختلف ر مطالعه فرمایید و همچنین لزومی نیست که تمام 2تومان را مصرف کنید.
لنوو z580
ci7 ivy bridge- ram6-hard750-vga 630 2gig- blu ray حدود 2 تومان هستش. با 2 سال گارانتی سازگار ارقام +کیف+موس+ 1 سال آنتی ویروس
ایسر V3 571
ci7 IVY- ram8-hard 750- vga 640 2gig بدون گارانتی یا متفرقه 1750 با گارانتی رو قیمت ندارم. اونم 2 سال گارانتی و شرایط فوق که شاید حدود 1800 با گارانتی سازگار باشه
از برند ایسوز A53 Sm
ci7 sandy bridge- ram4- hard500-vga 630 حدود 1650 تا 700 تومان. در صورت ارتقا رم به 8 گیگ 40-50 اضافه میشه.
از برند HP
6c55
i7-6-750-vga 7690 قیمت ندارم
-------------
سری N ایسوز را زیاد نمی پسندم. تمام اینها رو به ترتیب الویت گفتم. البته فاصله کمی بین زد580 و v3 هست. هر دولبتابهای خوبین. v3 کانفیگ قویتری داره
*** اگر از لحاظ مالی میتونی تا حدود 2250 خرج کنی lenovo Y580 رو تهیه کن که بهترینه
ciy ivy- ram8-hard 750-vga 660-blu ray-battry 72wh-backlight keybord
ممنون.
رو این حساب باید بیخیال ایسوس بشم پس...
راجب این لپ تاپم میشه یه نظر بدی؟
نسبت به سری N . . .
>>> HP DV6-6C65
این چطوره؟
Highbury
25-08-2012, 22:48
ممنون.
رو این حساب باید بیخیال ایسوس بشم پس...
دوست من نمیدونم این جو چرا در ایران وجود داره.
طوری میگید که بیخیال ایسوز بشم که انگار بیخیال ازدواج شدین!!!
برندها یک نوشته هست که اسمشون پشت لبتابه. مهم عملکرد، کیفیت و قیمتشونه
مواردی که بالا پیشنهاد دادم از لحاظ کیفیت در سطح بالایی قرار گرفتن و قیمت خوبی هم دارن.
یک نمونه لجبازی و اصرار بر خرید از یک برند در تاپیک زیر...
راجب این لپ تاپم میشه یه نظر بدی؟
نسبت به سری N . . .
>>> HP DV6-6C65
این چطوره؟
لبتاب بسیار خوبیه، اگه بخوام مقایسش کنم با lenovo Y580 باید مقایسش کنم.
هردو از لحاظ کیفیت ساخت بدنه در یک سطح بالایی قرار گرفتن. y580 با وزن 2.8 گرم حدود 100 گرم سبکتره.
از لحاظ کانفیگ بازم در یک سطح قراردارند اما 6c65 اگر با پردازنده های ایوی بریج نباشه نسبت به پردازنده Y580 کمی سطحش پایینتره
گرافیک 660 نسبت به 7690 کمی بهتره.
y580 حدود150 تومان گرانتره که البته قسمتی از این گرانی رو میشه با 2 سال گارانتی سازگار ارقام+کیف+موس+ آنتی ویروس 1 ساله نود32 توجیه کرد.
y580 نور پس زمینه کیبورد داره اما 6c65 فقط دور تاچ پدش نور داره. مهمه
کیبورداشون در یک سطح قراردارند، امامن کیبورد y580 رو بخاطر برجستگیهای بیشترش ، بیشتر میپسندم
صفحه نمایش 6c65 فول اچ دی هست و y580 اچ دی . که البته جز باکیفیت ترین hD های بازاره.
هردو سیستم صوتی خوبی دارند.
هردو مجهز به درایو بلوری هستن
باتری y580 قویتره
هر دو ظاهر خوبی دارند اما زرق و برق 6c65 بیشتره و y580 ظاهری ساده داره
من باشم y580 رو انتخاب میکنم.
خیلی کارت درسته داداش.
ممنون.
پس اگه خودت باشی y580 رو میگیری؟
راستی جای خاصی رو مد نظر داری که قیمت و این مواردی که گفتی رو داشته باشه؟
میشه بگی از کجا بگیرم بهتره؟
منم از y580 خوشم اومده.
CPU Model ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): Ci7 3610QM| VGA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): GF GTX 660M 2GB IIIII Memory ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 8GB III |
HDD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 750 GB | Display ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 15.6" | OS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): Free Dos
ODD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): Blu R
Highbury
25-08-2012, 23:21
خودم اگه بین این دو مردد باشم y580 رو انتخاب میکنم، البته هرکسی سلیقه ی خاص خودش رو داره.
بهترین کار اینه به بازار بری، و هرجا کمترین قیمت رو دیدی از همونجا تهیه کن. با گارانتی سازگار ارقام.
آدرس نمایندگهای این شرکت رو میتونید تو سایتش مشاهده کنید.
موفق باشی
در ضم ازهرجا خریدی، فروشنده موظفه لبتاب را برای شما آماده کنه مثل نصب ویندوز و نصب درایورها.
چندجا قیمت گرفتم،قیمتا همه بالای 2400000.
موندم چیکار کنم!!!
خیلی چشممو گرفته y580 :40:
از کجا بگیرم؟!
حمید031090
30-08-2012, 02:28
چند جای دیگه قیمت بگیر.....از کدوم شهر هستی؟؟؟؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.