ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آور intel hd graphic

vahid javani
26-06-2012, 12:36
سلام دوستان میدونم آور لپ تاپ کار احمقانه ای هست ولی نیاز دارم یکم آورش کنم!! تا اونجایی که اطلاع دارم باید fsb رو افزایش بدم ولی هیچ برنامه ای پیدا نکردم!!! setfsb رو نصب کردم ولی نتونستم تنظیمش کنم یه clock geberator داشت که نمی دونستم باید چه مقداری بهش بدم اگه امکان داره راهنماییم کنید. فقط همین گرافیک اینتل رو دارم

aminshams
21-09-2012, 00:29
من هم از این نوع کارت گرافیک دارم( intel HD )که ظاهرا onboard تشریف داره ! چطوری می تونم Dedicated video memory رو از 64 بیشتر کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
21-09-2012, 00:37
شما میخواین گرافیک مجتمع رو اور کنید چه ربطی به fsb و نرم افزار setfsb داره
شما باید از بایوس لپ تاب مقدار core clock و memory clock رو افزایش بدین افزایش دما هم در نظر داشته باشین

EXTREME
21-09-2012, 00:38
من هم از این نوع کارت گرافیک دارم( intel HD )که ظاهرا onboard تشریف داره ! چطوری می تونم Dedicated video memory رو از 64 بیشتر کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از بایوس ......

vahid javani
21-09-2012, 12:29
شما میخواین گرافیک مجتمع رو اور کنید چه ربطی به fsb و نرم افزار setfsb داره
شما باید از بایوس لپ تاب مقدار core clock و memory clock رو افزایش بدین افزایش دما هم در نظر داشته باشین

از بایوس ......

درود
ولی من توی بایوس لپ تاپ ها گزینه ای برای این کار ندیدم! برنامه ای هم پیدا نکردم!
ولی یه برنامه هست به نام Throttle Stop که یه جورایی قدرت cpu رو افزایش میده (زمان Throttling رو خیلی کم میکنه) با این کار تو بازی کانتر دمای cpu ci3 به 81 درجه می رسه.
به نظرتون این کار تاثیری روی گرافیک داره( احتمالش خیلی ضعیفه!) ولی توی بازی های خیلی بهتر شد.

EXTREME
21-09-2012, 12:54
درود
ولی من توی بایوس لپ تاپ ها گزینه ای برای این کار ندیدم! برنامه ای هم پیدا نکردم!
ولی یه برنامه هست به نام Throttle Stop که یه جورایی قدرت cpu رو افزایش میده (زمان Throttling رو خیلی کم میکنه) با این کار تو بازی کانتر دمای cpu ci3 به 81 درجه می رسه.
به نظرتون این کار تاثیری روی گرافیک داره( احتمالش خیلی ضعیفه!) ولی توی بازی های خیلی بهتر شد.
گرافیک و سی پی یو مستقل از هم هستند شما برای اور گرافیک باید پارامترهای اون رو تغییر بدین معمولا برای اور گرافیک مجتمع از بایوس باید اینکارو کرد چون با نرم افزار گرافیک اصلی رو میشه اور کرد

اور سی پی یو اصلا در لپ تاب توصیه نمیشه دما افزایش پیدا میکنه برای سی پی یو خوب نیست