مشاهده نسخه کامل
: مشکل
shafigh_pes
26-06-2012, 01:51
سلام پی سیم از دبشب دچار مشکل شده avg به چند تا فایل که ویروسه گیر داده بود رو ریمو که میزنی پی سی گیر می کنه tesk manager هم غیر فعال شده avg هم دگه بالا نمیاد دوستان بگین چیکار کنم
Karkas20
26-06-2012, 11:52
سلام پی سیم از دبشب دچار مشکل شده avg به چند تا فایل که ویروسه گیر داده بود رو ریمو که میزنی پی سی گیر می کنه tesk manager هم غیر فعال شده avg هم دگه بالا نمیاد دوستان بگین چیکار کنم
این برنامه را دانلود و از سیستم خود یک لوگ میگیره و خودکار اپلود میکنه و شما تنها کاری که باید بکنید این هست که لینک اپلود را اینجا قرار بدید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
shafigh_pes
26-06-2012, 14:43
Karkas20
26-06-2012, 16:05
سلام رفیق
شما سیستمت به این تروجان الوده هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3bfb58d5fb0fea/analysis/
این هم فایل های مخرب :
این فایل هم مشکوک هست چون در استارت اپ قرار گرفته.
LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVe rsion\Run [1]
=> C:\WINDOWS\system32\nwiz.exe
برای رفع الودگی ای وی را ریمو کنید و این برنامه را دانلود سیستم را اسکن بکنید :
ای وی جی سوییت قابل اعتمادی نیست دوست من.
shafigh_pes
27-06-2012, 00:22
مر سی دوست عزیز فایلها پاک نمیشن بر نامه هم دانلود نمیشه اصلا اسم کسپر که تو مرور گر میاد بالا نمیاد فکر کنم کار تروجان هاست چی کار کنم حالا کلافم کرده
ابزار زیر رو هم امتحان کنید
البته نوع ویروس شما کمی فرق داره ولی باز امتحان این نرم افزار 9 کیلوبایتی که ویروس PSW رو از بین میبره ضرر نداره !
shafigh_pes
27-06-2012, 01:06
jolan جان دستت در نکنه دانلود کردم ولی چیزی شناسایی نکرد
خب پس بهترین کار همون کاریه که دوست خوبم karkas20 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفتند سعی کن از کافی نتی یا سیستم دوستی جایی دانلود کنی و در سیف مود باهاش اسکن کنی
shafigh_pes
27-06-2012, 02:02
اوکی بازم از jolan57 و karkas20 تشکر می کنم واسه انجمن زحمت می کشن :40::40::40:
shafigh_pes
28-06-2012, 03:06
کسپر سیکوریتی نصب کردم ولی بالا نمیاد برنامه تا ریجسترش کنم فک کنم مشکل از ویروساست دوستان کمک کنین
Karkas20
28-06-2012, 08:35
کسپر سیکوریتی نصب کردم ولی بالا نمیاد برنامه تا ریجسترش کنم فک کنم مشکل از ویروساست دوستان کمک کنین
ببین من عکس فایل های ویروس را برای شما گذاشتم / می تونی بری تو سیف مد فایل ها را ریمو بکنی ؟؟
این راحترین راه هست یا نهایت از دیسک نجات !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.