ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تعریف مقادیر ورودی اختیاری در روال ها یا تابع ها

Akbar"22"
25-06-2012, 20:09
سلام دوستان ...

وقتی ما خودمان یک تابع یا روال ایجاد میکنیم مقادیر ورودی نیز برایشان می توانیم تعریف کنیم و مشکل من هم همین جاست که من قصد دارم مقادیر ورودی اختیاری داشته باشم

مثال برای مقادیر ورودی اختیاری : همه ی آرگومان های تابع Msgbox به جز آرگومان اول آن

برای مثال این یک روال می باشد :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این روال را تعریف و با دستور Call صدا میزنم و این جاست که میخواهم یک مقدار ورودی را به روال ارسال کنم ولی ... برنامه خطا می دهد

n00b
26-06-2012, 11:35
باید قبل از مغییر هایی که مقدار دهیشون اختیاریه// از کلمه ی کلیدی Optional استفاده کنید...///// :20:
چند تا نکته اینجا وجود داره.../// مثلاً...//// مثلاً می تونید یه مقدار پیش فرض برای متغییرتون در نظر بگیرید...//// تا در صورتی که کاربر مقداری به متغییر تخصیص نداد// مقدار متغییر برابر همون مقدار پیشفرض بشه....///// مثال.....//// :12:

توجه کنید که متغییر هایی که قبلشون کلمه ی کلیدی Optional میاد// همیشه باید آخرین متغییر ها باشن...//// یعنی بعدشون نباید متغییر هایی بدون این کلمه کلیدی تعریف بشه....//// مثال..../////// :9:

موفق باشید! :46:

sosani2007
23-09-2012, 09:33
برای استفاده از مقادیر اختیاری کافیه از دستور Optional استفاده کنی یعنی اینجوری
Function Sosani2007(Ali as integer,Optional b as string="R",J as string)
فقط به این نکته توجه کنید که آرگومان های اجباری الویت بالاتری نسبت به اختیاری ها دارند یعنی اول آرگومان های اجباری بعد آرگومان های اختیاری