مشاهده نسخه کامل
: رمم همینجوری الکی داره کار می کنه یکی کمک کنه
mahyar1333
25-06-2012, 18:15
سلام
مشکلم اینه که فکر میکنم یه ویروس داره از رم کار میکشه توی windows task manager که میرم تو قسمت processes میزنه که system idle process .تو قسمت cpu عدد بین 88 تا 90 هست در صورتی که هیچ برنامه ای باز نیست و end process هم نمیشه و اگه دو سه تا برنامه با هم باز کنم یه دفعه کامپیوتر کرش میکنه و یه صفحه آبی باز میشه و بعد 10 ثانیه کامپیوتر restart میشه
kaspersky آپدیت شده دارم ولی اونم هیچی پیدا نمیکنه
لطفا کمک کنید
system idle process مال خود ویندوز هست که وقتایی که ویندوز کاری انجام نمیده به 99 هم میرسه و اصلا ویروس نیست . خیالت bed راحت باشه
dash_mehdi
25-06-2012, 19:17
منم دقيقا همين مشكل رو دارم
اينم عكسش
رمم 2 گيگه ولي هيچ وقت پايين تر از 30-35 درصد نمياد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Karkas20
26-06-2012, 11:50
سلام
مشکلم اینه که فکر میکنم یه ویروس داره از رم کار میکشه توی windows task manager که میرم تو قسمت processes میزنه که system idle process .تو قسمت cpu عدد بین 88 تا 90 هست در صورتی که هیچ برنامه ای باز نیست و end process هم نمیشه و اگه دو سه تا برنامه با هم باز کنم یه دفعه کامپیوتر کرش میکنه و یه صفحه آبی باز میشه و بعد 10 ثانیه کامپیوتر restart میشه
kaspersky آپدیت شده دارم ولی اونم هیچی پیدا نمیکنه
لطفا کمک کنید
اگر از مرورگر کروم استفاده می کنید
این مرورگر را ریمو و باز ببینید مشکل پابرجاست یا نه؟؟
mahyar1333
26-06-2012, 23:34
نه کروم استفاده نمی کنم firefox آخرین ورژن رو دارم
رمم 2 گيگه ولي هيچ وقت پايين تر از 30-35 درصد نمياد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا ویندوز سون کمتر از 35 درصد رم نمیذاره برات و بدون هیچ نرم افزاری این مقدار رو مصرف میکنه . من هم رو 4 گیگ و سون 64 بیت دارم ولی وقتی کامل لود میشه رمم 35 درصد مصرف داره بدون نرم افزار
:5:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.