ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره خرید پرینتر

Serenity
25-06-2012, 11:50
سلام
من یک پرینتر hp c5580 دارم که واقعآ بیچارم کرده ! هم خیلی گرون هست کارتریج هاش و هم سایزشون کوچیک هست و زود زود تموم میشه... شماره کارتریج هاش 74 هست
من یک پرینتر ارزون می خوام که همه لوازم مصرفیش هم ارزون باشه و انقدر زود تموم نشه کارتریجش! خلاصه یک پرینتر بی دردسر و به صرفه !
چه مدلی رو پیشنهاد میکنین ؟

K!ng of th3 K!ngs
25-06-2012, 14:00
بستگی به بودجه داره.
من خودم SAMSUNG SCX 4300 دارم اسکنر و پرینتر هست.کیفیت پرینتش بد نیست و کارتریجش هم زود تموم نمیشه البته من خیلی استافده ندارم.اگه برای کار خای اداری میخوادی که دم به دقیقه باید پرینت بگیرید فکر نکنم خوب باشه

Serenity
27-06-2012, 13:35
بستگی به بودجه داره.
من خودم SAMSUNG SCX 4300 دارم اسکنر و پرینتر هست.کیفیت پرینتش بد نیست و کارتریجش هم زود تموم نمیشه البته من خیلی استافده ندارم.اگه برای کار خای اداری میخوادی که دم به دقیقه باید پرینت بگیرید فکر نکنم خوب باشه

تو سایت دی جی کالا راجب این پرینتر همه خوب گفته بودن :20:
ببینم نحوه شارژکردن این پیرنتر های لیزری چطوری هست ؟ بعد ار هر بار شارژ چقدر طول میکشه تا نیار به شارژ دوباره داشته باشه ؟

K!ng of th3 K!ngs
27-06-2012, 15:29
برای اولین شارژ باید بدین بیرون چیپ رو عوض کنن ولی دفعات عدی فقط شارژ هست.من خیلی کار پرینتی ندارم ولی الان یه 6 ناهی هست عوض نکردم.یا بیشتر

plusprinter_azar
08-07-2012, 11:16
سلام
من یک پرینتر hp c5580 دارم که واقعآ بیچارم کرده ! هم خیلی گرون هست کارتریج هاش و هم سایزشون کوچیک هست و زود زود تموم میشه... شماره کارتریج هاش 74 هست
من یک پرینتر ارزون می خوام که همه لوازم مصرفیش هم ارزون باشه و انقدر زود تموم نشه کارتریجش! خلاصه یک پرینتر بی دردسر و به صرفه !
چه مدلی رو پیشنهاد میکنین ؟

اپسون خوبه. p x660