مشاهده نسخه کامل
: SP OR FUNCTION
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
حالتی دارم که می خوام یه پارامتر پاس بدم و روی چند جدول Select بزنم. خروجی رو هم به عنوان جدول برگردونم. لازم به ذکر است که نمی خوام از جدول جدید که به عنوان خروجی ست در Join هام استفاده کنم.
به نظر شما Function مناسب است یا Store Procedure؟
با تشکر:11:
Darya-eng
25-06-2012, 23:47
Function به دلایل زیر: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسم الله الرحمن الرحیم.
Function به دلایل زیر: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهر بزرگوار این تاپیکی که به دوستمون اشاره کردی دوتا مشکل داره اینکه انگلیسی هست و دوستمون اومده توی سایت ایرانی که فارسی جواب بگیره و دیگری اینکه مال سال 2007 هست.
اینطور به نظر میاد که الان فانکشن ها مقدار برمیگردونن و sp ها قادر به جوین در جداول هستند.یعنی مخالف اونچه در سایت مزکور نوشته شده.
نمونه جوین در sp:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تست:
و همچنین نمونه فانکشن:
تست:
موفق باشید در پناه حق.
با سلام
از دوستان تشکر می کنم.
همون طور که قبلا هم خدمتتون عرض کردم از جدول بدست آمده نمی خوام در جوین هام استفاده کنم.
از طرفی سرعت SP بیشتر است و از طرف دیگر مایکروسافت برای خروجی های جدول table valued function ها رو طراحی کرده است.
می خوام بدونم با تمام این تفاسیر کدوم مورد برای من بهینه تر است.
با تشکر فراوان
بسم الله الرحمن الرحیم.
با سلام
از دوستان تشکر می کنم.
همون طور که قبلا هم خدمتتون عرض کردم از جدول بدست آمده نمی خوام در جوین هام استفاده کنم.
از طرفی سرعت SP بیشتر است و از طرف دیگر مایکروسافت برای خروجی های جدول table valued function ها رو طراحی کرده است.
می خوام بدونم با تمام این تفاسیر کدوم مورد برای من بهینه تر است.
با تشکر فراوان
سلام.
به نظر من اگه میخوای طراحی نرم افزار کنی از sp استفاده کن.
اما اگر میخوای فقط با sql کار کنی و از دیتابیست فقط توی Sql استفاده کنی بهت فانکشن رو پیشنهاد میکنم.
البته در سرعت فکر نمیکنم فرقی کنند مگر اینکه مکانیزم و کد نویسی فرق کند.
موفق باشید.
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام.
به نظر من اگه میخوای طراحی نرم افزار کنی از sp استفاده کن.
اما اگر میخوای فقط با sql کار کنی و از دیتابیست فقط توی Sql استفاده کنی بهت فانکشن رو پیشنهاد میکنم.
موفق باشید.
با سلام
از پاسختون خیلی ممنون
متاسفانه متوجه فرمایشتون در مورد استفاده از SP در طراحی نرم افزار یا بانک نشدم؛ لصفا توضیح بیشتری بدید.
با سپاس
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام.
منظورم اینه که دیتابیسی که داری استفاده میکنی و میسازی بعداً میخوای توی نرم افزار ازش استفاده کنی یا نه.
مثل نرم افزار هایی که با بانک اطلاعاتی در ارتباطند و داده هاشونو توی دیتابیس ذخیره میکنند.
یا اینکه نه.میخواهید تست کنید و فقط توی خود Sql Server با اون کار میکنید.
البته این موضوع ربطی نداره.شما هر کدومو دوست داشتی استفاده کنی استفاده کن اما بنظرم sp برای نرم افزار کار رو راحت تر میکنه.
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.