ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Group Expert/Options/New Page After --- Visable Groups In Crystal Report

shotok
25-06-2012, 10:05
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
می دونید با استفاده از مسیر Group Expert/Options/New Page After --- Visable Groups در کریستال ریپورت می توان هر گروه رو در یک صفحه جدید ببینیم؛ چه جوری می شه این کار رو با برنامه نویسی انجام داد.
منظورم اینکه گزینه ای روی فرمم مربوط به این داشته باشم که اگر کاربر اون رو انتخاب کرد در یک صفحه جدید ببینه.
با تشکر:11:

shotok
27-06-2012, 22:24
با سلام
دوستان یه پارامتر به نام NewPage تعریف کردم و در تعریف New Page After پارامتر ایجاد شده رو معرفی کردم.
در برنامه قطعه کد زیر رو نوشتم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متاسفانه خطای the parameter is incorrect رو میده
و وقتی هم موقع اجرا پارامتر پاس نمی دم میگه ‌‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‌‍‌‍ ‌پارامتر '{@NewPage}' مقداردهی نشده است.
با سپاس

shotok
30-06-2012, 23:51
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام مجدد
یه Farameter Field تعریف کردم
با دستور
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید پارامتر رو مقدار پارامتر رو ست کردم.
پارامتر رو به صورت استاتیک تعریف کردم چون وقتی به صورت داینامیک تعریف میکنم باید یکی از فیلدهای گزارش رو به اون منتسب کنم.
مسئله اینجاست که موقع اجرای گزارش صفحه مربوط به گرفتن مقدار پارامتر باز میشود و مقدار پارامتر رو از اونجا میگیره
لطفا راهنمایی بفرمائید
با تشکر:11:

shotok
01-07-2012, 09:25
با سلام خدمت دوستان
جواب سوال رو پیدا کردم
بعد از اینکه پارامتر ساختیم و اون رو به Group Exert/Option/New Page ... منتسب کردیم.
کد زیر رو در فرم گزارش می نویسیم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مسئله حل شد.:11: