مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای لپ تاپ قدرتمند ولی کوچک
Bruce Wayne
25-06-2012, 02:10
سلام
من قصد دارم یه لپ تاپ کوچک بگیرم. 13-14 اینچ. اما در درجه اول میخواد قدرت گرافیکیش بالا باشه. هر چی بیشتر بهتر (داغی مسئله ای نیست)
بودجه تا 2 میلیون. ولی کمتر باشه بهتره. یعنی مثلا اگر دوتا لپ تاپ گرافیک هاشون یکی بود ولی یکی i5 یکی i3 من دومی رو ترجیح میدم
Bruce Wayne
25-06-2012, 23:53
UP !
mansur_iran
26-06-2012, 08:07
نمیدنم در چه حد گرافیک مبخواهید
اگه 6630 خوبه میتونی یه نگاهی به سری sa سونی بندازی(خودم sa33 دارم)
Bruce Wayne
26-06-2012, 13:03
نمیدنم در چه حد گرافیک مبخواهید
اگه 6630 خوبه میتونی یه نگاهی به سری sa سونی بندازی(خودم sa33 دارم)
سونی نباشه خیلی بهتره. آخه سونی یه میلیون میگیره واسه اسمش
گرافیکش هم ضعیفه. یه مدل میشناسم 7670 روش داره
سلام شما بر حسب ردبندی notebookcheck نگاه کنید کلاس گرافیک از Class 2 پایین تر نباشه الان هم 7670 و هم 6630 جز کلاس 2 هستن یعنی جزء گرافیک های خوب حساب میشن البته 7670 قویتر از 6630 هست
شما هر گرافیک رو در این سایت انتخاب کنید لیست کارت ها رو در سمت راست گذاشته ، بعد پایین هر بررسی گرافیک مدل های لپتاپی که با این کارت عرضه شدن هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد شما بگین چه کاری میخواید انجام بدید چون هرچی کلاسش بره بالاتر قیمت هم از 2 میزنه بالاتر
Bruce Wayne
28-06-2012, 02:12
من این لپ تاپ رو واسه بازی میخوام. یعنی تا جایی که بشه گرافیکش قوی باشه
بودجه رو 1.5 در نظر بگیرید. قبلا هم گفتم پایین تر باشه خیلی بهتره. اگر واقعا مجبور بشم نهایتا تا 2 تومن
مثلا برای من یه لپ تاپ:
1. 14 اینچ باشه (کوچکتر چه بهتر)
2. Corei3 داشته باشه
3. رمش 4 گیگ باشه
4. هارد 320 گیگ
کافیه. فقط گرافیکش بالا باشه. ظاهر و کیفیت و کیبورد و... برام مهم نیست. فقط گرافیک
Tech-man
23-02-2013, 10:21
من این لپ تاپ رو واسه بازی میخوام. یعنی تا جایی که بشه گرافیکش قوی باشه
بودجه رو 1.5 در نظر بگیرید. قبلا هم گفتم پایین تر باشه خیلی بهتره. اگر واقعا مجبور بشم نهایتا تا 2 تومن
مثلا برای من یه لپ تاپ:
1. 14 اینچ باشه (کوچکتر چه بهتر)
2. Corei3 داشته باشه
3. رمش 4 گیگ باشه
4. هارد 320 گیگ
کافیه. فقط گرافیکش بالا باشه. ظاهر و کیفیت و کیبورد و... برام مهم نیست. فقط گرافیک
آقا اینا که میگی برای بازی مناسب نیست که
اول 14 اینچ رو چه به بازی!!!!!!
بعد کلا spec خوبی نگفتی
بکم بیشتر تحقیق کن آقا جان
بعد بپرس
sAeEd_kHaAn
23-02-2013, 11:50
میتونی 600 تومن افزایش بودجه بدی تا یه لپتاپ سبک و خفن بهت معرفی کنم
سلام این مدل نوش دیگه نیس ولی چند قیمته؟
Asus R101 D
g0lem0rdab
06-04-2013, 21:13
سلام به همگی
سال نوتون مبارک
من دانشجوی کامپیوتر هستم و قصد خرید یه سیستم قابل حمل و سبک هستم، اما نمیدونم تپلت یا لپتاب
تپلت خیلی دوست دارم، البته سیستم عامل ویندوز، از طرف دیگه میگن جوابگوی نیاز یه دانشجوی کامپیوتر نیست، البته من فعلا کارهای سنگین انجام نمیدم، در ضمین پی سی هم خونه هست،
حالا یه چیز سبک میخوام که هم بتونم کارمو راه بندازم هم سبک و کویچک باشه بتونم راحت هر جا که میخوام ببرمش.
کاری ام که میخوام انجام بدم مثلا اینترنت و نرم افزارهای معمولی مثل ورد و فتوشاپ و و برنامه نویسی مبتدی.
حالا این تپلت ها یی که ویندوز هست سیستم عاملشون، نرم افزاری برای برنامه نویسی و کامپایلر دارن؟ البته نه برنامه نویسی های انچنانی چون تازه شروع کردم.
بعد میصرفه الان تپلت بگیرم و بعدا که مثلا خواستم برنامه نویسی پیشرفته انجام بدم یا نرم افزارهای سنگین عوض کنم و لپتاپ بگیرم؟
اصلا به 2تومن و زیر 2 تومن تپلت ویندوز میدن؟
حالا اگه تپلت به درد من نمیخوره و باید لپتاپ بگیرم، میخوام سبک و کوچیک و ترجیحا سفید باشه، سیستمشم خب معمولی رو به بالا.
چنین لپتاپی رو چند میدن؟ چه مارکی؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
دوست عزیزی که بزرگ و با رنگ بنفش نوشتی. .
شما به جای اینکه نظم دوتا تاپیک رو بهم میزدی بهتر بود یه تاپیک جداگونه درست میکردی تا اختصاصی جواب خودتو بگیری . .
کلیه پستهای کپی پست که چنجا باشه پاک میشه . .
مرسی :n06:
g0lem0rdab
17-04-2013, 12:42
دوست عزیزی که بزرگ و با رنگ بنفش نوشتی. .
شما به جای اینکه نظم دوتا تاپیک رو بهم میزدی بهتر بود یه تاپیک جداگونه درست میکردی تا اختصاصی جواب خودتو بگیری . .
کلیه پستهای کپی پست که چنجا باشه پاک میشه . .
مرسی :n06:
:| حالا چرا دعوا میکنید:(
اخه فکر کردم اگه تاپیک جدا بزنم اونوقت باز ناظمها میگن چرا شلوغ کردی و اینا.معذرت میخوام.
اگه شما ناظم هستین کلا پستهای منو پاک کنید یه تاپیک جدا بزنم و مشوت بگیرم.ممنون
Highbury
15-05-2013, 13:58
ایجاد تاپیک اگر از طرف یک کاربر تکراری نباشه و مغایرتی با قوانین فروم نداشته باشه هیچ موردی نداره و اگر مشابه سایر تاپیکها باشه بهتر است که تاپیکهای دیگر هم مطالعه شود چون حداقل 80 درصد به نتیجه دلخواهتون میرسید و بعد از آن میتونید تاپیکی ایجاد کنید.
با سلام اپ تاپ سونی وایو 13اینچ sa4egxبسیار تمیز برای فروش
اگر خواستید ایمیل بدید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.