ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ غير حضوري

FOURTH RETURN
24-06-2012, 10:04
سلام ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ غير حضوري هم هست?

farshad.88
24-06-2012, 10:58
اگر دانشگاه های انلاین و اینترنتی رو به عنوان دانشگاه غیر حضوری حساب کنیم. جواب مثبت است.
بنده خودم ارشد مدیریت ای تی میخونم. دانشگاه ازاد واحد الکترونیکی تهران

FOURTH RETURN
24-06-2012, 17:15
من منظورم اینه که فقط بری امتحان بدی
دانشگاه های انلاین و اینترنتی چطوریه؟ میشه یه توضیحاتی بدی؟ همه رشته هست؟

farshad.88
24-06-2012, 18:43
هدف از تشکیل دانشگاه پیام نور هم تقریبا همین است. اما الان فکر کنم کلاس هم تشکیل میدهند.
دانشگاه های اینترنتی یک سری تجهیزات لازم دارد. مثل میکروفون و اینترنت پر سرعت. همه رشته ها نیست. فکر کنم جمع کل 20 تا رشته باشه. البته رشته هایی که نیاز به کار عملی و ازمایشگاهی نداشته باشه. مثل رشته های علوم انسانی
دانشگاه ازاد 4 واحد الکترونیکی دارد. تهران . قشم و امارات و اکسفورد. دانشگاه تهران و شریف هم فکر کنم به صورت اینترنتی دانشجو جذب میکنند
این ادرس سایت دانشگاه ما است
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

FOURTH RETURN
24-06-2012, 19:52
بدون کنکور هم هست؟

hadi_gamer
24-06-2012, 20:05
اگر دانشگاه های انلاین و اینترنتی رو به عنوان دانشگاه غیر حضوری حساب کنیم. جواب مثبت است.
بنده خودم ارشد مدیریت ای تی میخونم. دانشگاه ازاد واحد الکترونیکی تهران
چطور ثبت نام کردید؟آزمون ورودی داره؟

farshad.88
24-06-2012, 20:53
بدون کنکور هم هست؟
اطلاع ندارم.

چطور ثبت نام کردید؟آزمون ورودی داره؟
بله از طریق ازمون کارشناسی ازشد دانشگاه ازاد ثبت نام کردم. توی دفترچه ثبت نام هم اسم دانشگاه و رشته های ان قید شده است
دانشگاه من فعلا رشته های حسابداری و مدیریت اجرایی و مدیریتIT و حقوق را در مقطع کارشناسی ارشد و رشته مهندسیIT را در مقطع کارشناسی ثبت نام میکنه.
مثل بقیه کنکوری های ارشد حدود بهمن ماه بود که ثبت نام کردم و اردیبهشت کنکور دادم. نتیجه ها هم شهریور اعلام شد
در ضمن شهریه هم 30 % تخفیف داره چون دیگه هزینه استاد و کلاس و دیگر تجهیزات کمتر میشه
استاد های دانشگاه تهران و امیر کبیر رو برایمان ارائه داده اند. ترم قبل یکی از اساتید از انگلیس تدریس میکرد. :31:

FOURTH RETURN
25-06-2012, 10:06
بدون كنكورش جطوريه?

samaram
26-06-2012, 14:09
تو دوره های بدون کن.کور پیام نور شرکت کن. دوره های فراگیر. تو پیام نور کلاس ها اجباری نیست. بصورت ساده اینجوری بگم که اگه کلاس ها رو رفتی برات پوئن مثبت محسوب میشه و ازت میان ترم میگیرن. اما اگه نرفتی همون پایان ترمت از 20 نمره محسوب میشه. اما توی تمام دوره های پیام نور اعم از سراسری، فراگیر و مجازی اجباری برای حضور در کلاس نیست

samaram
26-06-2012, 14:11
بله از طریق ازمون کارشناسی ازشد دانشگاه ازاد ثبت نام کردم. توی دفترچه ثبت نام هم اسم دانشگاه و رشته های ان قید شده است
دانشگاه من فعلا رشته های حسابداری و مدیریت اجرایی و مدیریتIT و حقوق را در مقطع کارشناسی ارشد و رشته مهندسیIT را در مقطع کارشناسی ثبت نام میکنه.
مثل بقیه کنکوری های ارشد حدود بهمن ماه بود که ثبت نام کردم و اردیبهشت کنکور دادم. نتیجه ها هم شهریور اعلام شد
در ضمن شهریه هم 30 % تخفیف داره چون دیگه هزینه استاد و کلاس و دیگر تجهیزات کمتر میشه
استاد های دانشگاه تهران و امیر کبیر رو برایمان ارائه داده اند. ترم قبل یکی از اساتید از انگلیس تدریس میکرد.
میشه بپرسم تو مقیطع ارشد در این رشته ترمی حدودا چقدر شهریه میدین؟

FOURTH RETURN
26-06-2012, 16:41
تو دوره های بدون کن.کور پیام نور شرکت کن. دوره های فراگیر. تو پیام نور کلاس ها اجباری نیست. بصورت ساده اینجوری بگم که اگه کلاس ها رو رفتی برات پوئن مثبت محسوب میشه و ازت میان ترم میگیرن. اما اگه نرفتی همون پایان ترمت از 20 نمره محسوب میشه. اما توی تمام دوره های پیام نور اعم از سراسری، فراگیر و مجازی اجباری برای حضور در کلاس نیست

میشه یه توضیحی درباره این دور ه ها بدی شرایطش چیه کی باید اقدام کنم و چه رشته هایی میتونم برم؟ چون من خیلی ساله از دیپلم گرفتنم میگذره اما الان میخوام ادامه بدم زیاد سر در نمیارم از این چیزا

farshad.88
27-06-2012, 10:47
ترم اول 900 تومان ( 9 واحد پیش و 2 واحد اصلی )
ترم دوم 1 میلیون تومان ( 10 واحد اصلی )
ترم سوم 1.200 میلیون تومان ( 10 واحد اصلی )
ترم چهارم هم که الان هستم 2.400 میلیون تومان ( البته ترم چهارم 4 واحد امتحانی دارم و 6 واحد پایان نامه یعنی 10 واحد اصلی )
همانطور که قبلا عرض کردم واحد الکترونیکی دانشگاه ازاد. نسبت به واحد های دیگه که کلاسها به صورت حضوری برگزار میشه 30 درصد تخیفیف در شهریه دارد