مشاهده نسخه کامل
: مشکل با عدم اتصال به صورت sata 6gb/s
سلاممن یه مادربرد p75-d3 گیگابایت و یه هارد وسترن گرین 1 ترا (sata 6gb/s) دارم و این هارد رو به پورت sata 3 در مادربرد وصل کردم ولی سرعتش پایینه و در برنامه speccy نوشته هارد sata 2 است ؟ چرا؟ من که به sata 3 وصل کردم؟ چرا سرعتش این قدر پایینه؟ سرعت متوسط جابه جایه فایل بین درایو ها فقط 23 مگ بر ثانیه است!!! چرا؟؟؟
بایوس مینتون رو دیفالت کنید و بهتره آپدیت کنید بایوس رو
و ببینید در بایوس sata 6gb/s فعاله یا نه
یک عکس از hd tune هم بزارید سربرگ اصلیش
ضعیف بودن پاور هم در عملکرد هارد تاثیر داره
هاردتون هم سری گرین است و نسبت به سری های دیگه wd و هارد های دیگه یک مقدار کند تره
چک کنید ببینید هارد رو به پورت ساتا ورژن 3 زدید یا نه
سلام
اینم عکس:
نوشته sata iii
پس چرا اون برنامه غلط بود؟؟؟
نوشته متوسط سرعت 81 مگ بر ثانیه. ولی در هنگام کپی فقط 23 مگ هست. چرا؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نکنم با توجه به این عکس سیستمتون مشکلی داشته باشه
یک فایل 20 مگابایت رو با چه سرعتی منتقل میکنه ؟
ata.royalfalcon
25-06-2012, 07:06
سلام .
هاردي كه شما داريد (با سريال نامبر WD10EARX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) اساساً داراي تكنولوژي Advanced Format هست (سكتورهاي 4 كيلوبايتي) . در عكسي كه گزاشتيد سكتور 512 بايتي هست . اگر با ويندوز XP يا ساير برنامه هاي پارتيشن بندي فرمت و پارتيشن بندي كرديد اين ميتونه باعث كند شدن و پايين آمدن عملكرد هاردتون بشه . پيشنهاد ميدم كه اولا تعداد پارتيشنها رو كمتر كنيد و دوم اينكه با win 7 sp1 پارتيشن بندي و فرمت كنيد و از همين سيستم عامل استفاده كنيد و سوم اينكه اگر براي بايوس مادربردتان آپديت جديدي اومده حتماً با رعايت نكات ايمني ، بايوس رو آپديت كنيد .
سلام
اینم عکس:
نوشته sata iii
پس چرا اون برنامه غلط بود؟؟؟
نوشته متوسط سرعت 81 مگ بر ثانیه. ولی در هنگام کپی فقط 23 مگ هست. چرا؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سرعت میانیگین سرعت است و به این معنی نیست که حتما با این سرعت اطلاعات منتقل بشه
در حجم های مختلف این سرعت فرق داره شما یک فایل 700 مگی رو بخواین کپی کنید transfer rate اش فرق داره با یک قایل مثلا 5 گیگ
شما یک فایل 200 مگ رو کپی کنید و سرعتشو با یک فایل 5 گیگ مقایسه کنید
به نظر من سیستم شما مشکل نداره
و ازش استفاده کنید
تعدا پارتیش ها هم کمتر باشه سرعت ردوبدل اطلاعات و دیتا ها بین درایو ها یک مقدار بیشتر میشه
سرعت لود ویندوز و نصب ویندوز چطوره ؟
سلام .
هاردي كه شما داريد (با سريال نامبر WD10EARX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) اساساً داراي تكنولوژي Advanced Format هست (سكتورهاي 4 كيلوبايتي) . در عكسي كه گزاشتيد سكتور 512 بايتي هست . اگر با ويندوز XP يا ساير برنامه هاي پارتيشن بندي فرمت و پارتيشن بندي كرديد اين ميتونه باعث كند شدن و پايين آمدن عملكرد هاردتون بشه . پيشنهاد ميدم كه اولا تعداد پارتيشنها رو كمتر كنيد و دوم اينكه با win 7 sp1 پارتيشن بندي و فرمت كنيد و از همين سيستم عامل استفاده كنيد و سوم اينكه اگر براي بايوس مادربردتان آپديت جديدي اومده حتماً با رعايت نكات ايمني ، بايوس رو آپديت كنيد .
آره درست میگی. من با win xp پارتیشن بندی کردم و windows 7 sp1 روش نصب کردم!!!
پس دوباره و این بار با win 7 sp1 پارتیشن بندی میکنم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.