ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پاک شدن فریمور مودم Dlink 2640u

ronnine
23-06-2012, 19:13
سلام دوستان ... مدتی بود که مودمم قطع و وصل میشد و من تحقیق کردم و گفتن که باید آپدیت بشه ...
از سایت زیر آخرین فریمور و گرفتم ...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد اومدم که مودم و آپدیت کنم مودم ریست شد ... آپدیت که نشد هیچ ... چراغ پاور و اینترنت روشن میمونه ... از طریق 192.168.1.1 هم نمیشه وارد صفحه کانفیگ شد ... دکمه ریست دستی هم جواب نمیده ... کلا اصلا هیچ کاریش نمیشه کرد!

بعضی از دوستان میگن که فریمور پاک شده و مودمت فلش شده، باید براش فریمور بریزی... خوب این کار چطور ممکنه؟

نمایندگی هم ندیده و پای تلفن میگه آی سی سوخته ... 15 تومن میگیرم برات عوضش میکنم درست میشه ... ولی من میخوام اول خودم مطمئن شم که نرم افزاری نیست ... اگه درست نشد بدم نمایندگی ...!

تو رو خدا راهنمایی کنین!

masoud_j25
24-06-2012, 07:40
سلام دوستان ... مدتی بود که مودمم قطع و وصل میشد و من تحقیق کردم و گفتن که باید آپدیت بشه ...
از سایت زیر آخرین فریمور و گرفتم ...

بعد اومدم که مودم و آپدیت کنم مودم ریست شد ... آپدیت که نشد هیچ ... چراغ پاور و اینترنت روشن میمونه ... از طریق 192.168.1.1 هم نمیشه وارد صفحه کانفیگ شد ... دکمه ریست دستی هم جواب نمیده ... کلا اصلا هیچ کاریش نمیشه کرد!

بعضی از دوستان میگن که فریمور پاک شده و مودمت فلش شده، باید براش فریمور بریزی... خوب این کار چطور ممکنه؟

نمایندگی هم ندیده و پای تلفن میگه آی سی سوخته ... 15 تومن میگیرم برات عوضش میکنم درست میشه ... ولی من میخوام اول خودم مطمئن شم که نرم افزاری نیست ... اگه درست نشد بدم نمایندگی ...!

تو رو خدا راهنمایی کنین!

ابتدا تنظيمات اينترنت اكسپلورر را ريست كن بعد شات داون بعد از طريق 192.168.1.1 وارد كانفيگ مودم بشو
فاكتوري ريست كن و بعد تنظيمات isp را انجام بده

ronnine
24-06-2012, 13:18
ابتدا تنظيمات اينترنت اكسپلورر را ريست كن بعد شات داون بعد از طريق 192.168.1.1 وارد كانفيگ مودم بشو
فاكتوري ريست كن و بعد تنظيمات isp را انجام بده

انجام دادم ولی اون صفحه کانفیگ مودم باز نمیشه ...
فقط تو قسمت Network کامپیوتر مودم و از طریق لن میشناسه ... حتی میزنه Local Only ... ولی صفحه کانفیگ اصلا نمیاد بالا ... چراغ اینترنت و پاور هم روشنه ...
به نظر شما حرف نمایندگی درست بوده که گفته آی سی سوخته یا نه؟

blue_love_1999
04-01-2013, 10:30
بعید میدونم آی سی سوخته باشه ، و این پول رو برای آپدیت کردن فریمور میگیره.
اما چون دستگاه بالا نمیاد باید بدی تا این کار رو شرکت برات انجام بده.
در صورتی که اگه بالا میومد میتونستی خودت درستش کنی.
در ضمن دفعه بعد که خواستی آپدیتش کنی باید دقت کنی که ورژن سخت افزاریش با مودم ات یکی باشه ،
چون که این مدل چندین تا ورژن سخت افزاری مختلف داره ، که میتونی تو لینک زیر ببینی.
برای انتخاب درست ورژن هم باید روی جعبه مودم ات رو بخونی و یکی از مدل های c,c2,cb,d رو انتخاب کنی.
برای مدل c2 که خودم دارم بهترین ورژن 2.05 هست.