ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دیسکانکت کردن مکرر مودم TP-LINK

varians
23-06-2012, 17:13
باسلام
من ADSL ام از مخابراته. تقریبا یه ماهه اینترنتم هر چند دقیقه یه بار هی قطع و وصل میشه. مخابرات که میتلم جوب نمیدن. ولی من فکر میکنم از مودمه. چون تا روشن خاموش میکنم باز وصل میشه چند دقیقه بعدش دوباره قطع میشه. حالا ممکنه چند دقیقه بعدش دوباره وصل شه یا نشه که در این صورت باید دوباره خاموش روشن کنم.
مودمم تی پی لینک وایرلس از اونا که یدونه آنتن داره همش. معمولیه
چکارش کنم ؟ :(
ممکنه مخابرات کانفیگ عوض کرده باشه ؟

varians
28-06-2012, 14:31
بابا ممنون خیلی لطف کردین .. !!!! :(

EXTREME
28-06-2012, 17:33
وقتی قطع میشه چراغ adsl اول خاموش میشه ؟ یا انکه فقط چراغ نت خاموش میشه و لی adsl روشنه ؟

varians
28-06-2012, 23:31
والا اینارو دقت نکردم آخه مودم پایینه. ولی میدونم که یکی دوتا از چراغا خاموش میشن وقتی قطع میشه بعد چند مین دوباره هموشون روشن میشن و دوباره وصل میشه. حالا نگاه میکنم.
ولی وایرلسش که قطع نیست آخه با پی سی پایین رابطه برقراره و هیچ مشکلی نیست. فقط نتش قطع میشه.

EXTREME
29-06-2012, 09:12
والا اینارو دقت نکردم آخه مودم پایینه. ولی میدونم که یکی دوتا از چراغا خاموش میشن وقتی قطع میشه بعد چند مین دوباره هموشون روشن میشن و دوباره وصل میشه. حالا نگاه میکنم.
ولی وایرلسش که قطع نیست آخه با پی سی پایین رابطه برقراره و هیچ مشکلی نیست. فقط نتش قطع میشه.

بهتره برید جای مودم از مودم استفاده کنید ببیند کدوم چراغ ها خاموش میشه تا بهتر بشه نظر داد

Masoud 206-16v
29-06-2012, 10:50
دوست عزیز وارد تنظیمات مودم شوید و به قسمت مربوطه که در تصویر نشون داده میشه برید و تنظیمات رو طبق تصویر قرار بدید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]