مشاهده نسخه کامل
: فقط ب بارکدخوان در textbox داده وارد شود
persian_arian
23-06-2012, 16:36
سلام
من از يک بارکد خوان در برنامم استفاده مي کنم و مي خوام فقط به وسيله بارکدخوان اطلاعات وارد textbox بشه
چون بارکد خوان شبيه سازي کيبورد را انجام ميدهد نمي تونم از در ويداد keypress e.handle=true استفاده کنم وقتي هم از timer استفاده مي کنم درست عددها را بارکد خوان نشون نمي دهد لطفا راهنماييم کنيد ممنون
شما نباید اون رو به صورت کیبورد عادی بررسی کنی. چرا که اینگونه متوجه ورودی نمی شی!
اگر در سطح پایین تر بررسی بشه ورودی نیز مشخص می شه.
با توجه به اینکه توضیحش بسیار طولانیه شما رو به دیدن این لینک ها دعوت می کنم، که سورس های خوب و کاربردی هم داره و مهم تر اینکه جواب می دهد.
لینک1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید.
persian_arian
24-06-2012, 12:21
ممنون دوست عزيز
من کدهاي سايت Code project را اجرا کردم وقتي keyboard من از نوع ps/2 باشه مشکلي ندارم اما اگر بارکد خوان و کيبوردم usb باشند چه طور بايد اين دو را از هم تشخيص بدم؟
من در واقع یک خصوصیت منحصر به فرد در بارکد خوان می خوام که بتونم روی آن شرط بگذارم و flag که از نوع bool است را مقدار دهی کنم یک فیلدی مثل id یا هر چیز دیگه ای
شما نباید اون رو به صورت کیبورد عادی بررسی کنی. چرا که اینگونه متوجه ورودی نمی شی!
اگر در سطح پایین تر بررسی بشه ورودی نیز مشخص می شه.
با توجه به اینکه توضیحش بسیار طولانیه شما رو به دیدن این لینک ها دعوت می کنم، که سورس های خوب و کاربردی هم داره و مهم تر اینکه جواب می دهد.
لینک1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید.
دوست عزیز گشتم تا دوباره یک اسکنر گیرم بیاد و جواب قطعی بدم که گیرم نیومد :41:
برای همین هم نتونستم یکسری از کدها رو امتحان کنم به فکرم رسید که:
می شه اسکنر رو طوری تنظیم کرد که یک یا چند بایت مشخصه جلوی هر ارسالش اضافه کنه؟
مثلا یک همچین چیزی: به جای abc بفرسته ##abc یا abc##
اون وقت در برنامه می شه فهمید که اسکنر داره چی می گه، کیبورد چی میگه.
موفق باشید.
persian_arian
27-06-2012, 14:45
ممنون دوست عزيز چه طوري بايد بارکدخوان را تنظيم کنم که به ازاي هر داده اي يک کارکتر مشخص قرار بده؟
دوست عزیز گشتم تا دوباره یک اسکنر گیرم بیاد و جواب قطعی بدم که گیرم نیومد :41:
برای همین هم نتونستم یکسری از کدها رو امتحان کنم به فکرم رسید که:
می شه اسکنر رو طوری تنظیم کرد که یک یا چند بایت مشخصه جلوی هر ارسالش اضافه کنه؟
مثلا یک همچین چیزی: به جای abc بفرسته ##abc یا abc##
اون وقت در برنامه می شه فهمید که اسکنر داره چی می گه، کیبورد چی میگه.
موفق باشید.
اسکنر ها توسط بارکدهای خاصی که بهشون داده می شه برنامه ریزی می شن. مدل های استاندارد همگی از یک نوع بارکد برای برنامه ریزی استفاده می کنند و مابقی هر کدوم استاندارد خودشون رو دارند.
اگر به جای Keyboard Emulation از Serial Emulation استفاده بشه اون موقع اسکنر مانند پورت سریال می شه و در نتیجه شما کافیه تا با پورت سریالش کار کنی و این مورد عالیه.
اگر هم بخواهی از همون حالت کیبوردیش استفاده کنی می تونی از String Format استفاده کنی و دیتای وارد شده رو دارای قالب کنی و در برنامه اون رو شناسایی کنی.
هر کدوم از روش ها مزایا و معایب خودش رو داره
این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دو تا از PDF های نمونه برای تنظیم اسکنر بارکد هستند. کافیه تا با کیفیت مناسب پرینت بشن و با اسکنر اسکن شن تا تنظیم شوند.( البته این کاملا وابسته به اسکنر شما و مدل اونه، اگر مدل خاصی دارید از سایتش تنظیماتش رو بگیرید.)
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.