ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : طریقه عوض کردن شکل ظاهر دکمه ها

farzadka90
23-06-2012, 14:59
چجوری می تونم شکل ساده دکمه ها رو عوض کنم؟

n00b
23-06-2012, 16:09
روش های مختلفی وجود داره...//// مثلاً اگه می خواید نرم افزارتون ظاهر تم ویندوز رو بگیره می تونید از APIه InitCommonControls به همراه یه فایل Manifest در کنار برنامتون استفاده کنید(XP Style).../// آموزش این روش رو می تونید تو آدرس زیر پیدا کنید.../////// :9:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روش دیگه استفاده از ActiveX هایی مثل KewlButtons و... ست که در این صورت باید همیشه یه فایل OCX در کنار برنامتون باشه...// و قبل از اجرای برنامه register بشه و......../////// این ActiveX رو می تونید از آدرس زیر دانلود کنید...///// :13:

روش دیگه استفاده از سورس ActiveX هایی که تو اینترنت وجود داره// که به نظر من این بهترین روشه...//// اما حجم فایل اجرایی برنامه رو یه مقدار افزایش میده.../// مثلاً می تونید از jcButton استفاده کنید.../// یا حتی خودتون هم می تونید یه دونه بنویسید...///// لینک دانلود jcButton......../////// :12:

در مورد هر کدوم از این روش ها// اگه توضیحی خواستید بگید...../// :11:
موفق باشید! :46:

hamedre81
23-06-2012, 18:54
<p>
من هم می خواستم این سوال رو بپرسم که دوست عزیز این سوال رو پرسیدن.</p>
<p>
آقایی n00b میشه در مورد روش اول توضیح بدید اگر هم تونسنید یه نمونه کد یا یه پروژه انجام بدید:11:</p>

n00b
23-06-2012, 21:16
بهتره که در ابتدا به لینک هایی که در قسمت اول ضمیمه شده مراجعه کنید.../////// اونجا خیلی بهتر در این مورد توضیح داده شده.../// :11:
اول باید APIه InitCommonControls رو فراخوانی کنید که فراخوانیش به این صورته...///// :20:

حالا باید این تابع رو تو رویداد Initialize فرمتون صدا بزنید...///// :27:

در ادامه باید یه فایل تو پوشه ی برنامتون و با نام برنامتون// (به صورت کامل و با پسوند exe. ).../// + پسوند manifest. ایجاد کنید...// و داخلش این کد ها رو بنویسید...//// :8:

حالا هر وقت نرم افزارتون رو اجرا کنید...// ظاهر برنامتون شبیه به ظاهر بقیه نرم افزار هایی میشه که رو ویندوزتون نصبه و تم ویندوز رو به خودش میگیره...//// یعنی با عوض کردن تم ویندوز...//تم برنامتون هم عوض میشه...///// :21:
توجه کنید که اگه به جای یک فرم نرم افزارتون چند تا فرم داشت...// اونوقت باید یه Module درست کنید// و فراخوانی رو به صورت زیر...// داخل ماژول انجام بدید...//// و داخل هر کدوم از فرم هاتون تو رویداد Initialize تابع InitCommonControls رو صدا بزنید...//// :31:

اگر مشکلی بود یا جاییش رو بد توضیح دادم بگید......///// اینم لینک دانلود پروژه...//// :12:

hamedre81
24-06-2012, 22:45
من پروژه که گذاشته بودید دانلود کردم ولی فقط فایل اجرای که داخل پوشه بود دکمه های عوض شده بودند ولی وقتی پروژه رو به فایل اجرای تبدیل می کردم دکمه هاش ساده بود

n00b
24-06-2012, 23:55
من پروژه که گذاشته بودید دانلود کردم ولی فقط فایل اجرای که داخل پوشه بود دکمه های عوض شده بودند ولی وقتی پروژه رو به فایل اجرای تبدیل می کردم دکمه هاش ساده بود
تا وقتی پروژه رو از محیط برنامه نویسی ویژوال بیسیک اجرا می کنید// تغییری بوجود نمیاد...///// ولی بعد از کامپایل کردن پروژه.../// و ساختن فایل اجرایی(با پسوند exe) // ظاهر نرم افزار تغییر می کنه.../// به شرطی که اسم فایل manifest با اسم فایل اجرایی برنامه یکی باشه...//// همون طور که در پست قبلی ذکر شد.../////// :20:
البته اگه می خواید کلاً ویژوال بیسیکتون ظاهر تم ویندوزتون رو به خودش بگیره// می تونید یه فایل manifest برای ویژوال بیسیکتون درست کنید.../// البته این کار عواقبی هم داره... مثلاً پالت رنگ ویژوال بیسیکتون غیب میشه.../////// :9: :31:
تو پست قبلی یه نکته ای رو من یادم رفت که بگم...//// فایل manifest رو میشه به فایل اجرایی اضافش کرد تا دیگه نیاز نباشه// هر جا فایل exe کپی شد...///فایل manifest هم کپی بشه و در صورتپاک شدن فایل manifest مشکلی بوجود بیاد...////// :13:
این کار رو می تونید با نرم افزار های Resource Editorمثل Resource Hacker و XN Resource Editor و... انجام بدید...که کار آسونیه... اگه خواستید بگید تا بهتون بگم چجوریه.../////// :11:

hamedre81
25-06-2012, 08:57

hamedre81
25-06-2012, 09:16
من اگه یه فرم با اسم Project1 داخل پوشه که پروژه شما بود بندازم دکمه هاش عوض می شه

اما من جطوری فایل زیر رو بندازم تو Project1.exe.manifest ؟

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes"?>
<assembly xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1" manifestVersion="1.0">
<assemblyIdentity type="win32" processorArchitecture="*" version="6.0.0.0" name="mash"/>
<description>Enter your Description Here</description>
<dependency>
<dependentAssembly>
<assemblyIdentity type="win32" name="Microsoft.Windows.Common-Controls" version="6.0.0.0" language="*" processorArchitecture="*" publicKeyToken="6595b64144ccf1df" />
</dependentAssembly>
</dependency>
</assembly>

farzadka90
25-06-2012, 23:04
اگر ممکن هست در سطح مبتی توضیح بدید

sosani2007
23-09-2012, 09:35
کلید ها یا دکمه ها یا فرم های زیبایی توی اینترنت هستند فقط کافیه یک جستجو در گول بزنید تا اون ها رو به صورت کمپنت دریافت کنید