PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک کنید

mr.mansoor
23-06-2012, 14:19
سلام

من درایور کارت گرافیکمو نصب کردم ولی وقتی میرم تو قسمت گرافیک مینویسه گرافیه شما اینه یعنی همین عکس

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در صورتی که کارت گرافیکم Nvidia GT- 540 M دو گیگ هست و همین باعث مشکل در سیستم شده

ممنون میشم اگه جواب بدین

یاعلی

EXTREME
23-06-2012, 14:30
این مال گرافیک مجتمع سی پی یو است لپ تاب دارین شما ؟

mr.mansoor
23-06-2012, 16:21
این مال گرافیک مجتمع سی پی یو است لپ تاب دارین شما ؟

سلام

بله لپ تاپ دارم xps l502x

میشه بگید مشکل چیه چون توی اجرای بازیا مشکل دارم؟؟؟

EXTREME
23-06-2012, 16:29
اول از همه باید ویندوز رو عوض کنید و درایور مجتمع hd3000 و همچنین گرافیک رو نصب کنید تا درست بشه درست نشد تنظیمات بایوس رو به حالت قبل ببرید احتمالا درست میشه یا بدید بیرون بایوس مین رو براتون آپدیت کنن
لپ تاب شما دوتا گرافیک داره که با فناوری optimus در مواقع لزوم به صورت اوتوماتیک بین دوگرافیک سوئیچ میکنه برای مصرف کمتر

mr.mansoor
23-06-2012, 16:39
اول از همه باید ویندوز رو عوض کنید و درایور مجتمع hd3000 و همچنین گرافیک رو نصب کنید تا درست بشه درست نشد تنظیمات بایوس رو به حالت قبل ببرید احتمالا درست میشه یا بدید بیرون بایوس مین رو براتون آپدیت کنن
لپ تاب شما دوتا گرافیک داره که با فناوری optimus در مواقع لزوم به صورت اوتوماتیک بین دوگرافیک سوئیچ میکنه برای مصرف کمتر

چطور میتونم تنظیمات بایوس رو به حالت قبل ببرم؟؟

راستی همین هفته پیش ویندوزمو عوض کردم!!سون 64 بیت ریختم از پک نرم افزاری گردو(اگه ویندوزی خوبی سراغ دارید میشه آدرس بدید برای دانلود)

ممنون

EXTREME
23-06-2012, 22:50
شما وقتی از گرافیک کار بکشین و یا بازی کنید اوتوماتیک میره رو اون یکی گرافیک پس نگران نباشین
یک ویندوز بگیر سون 64 بیتی از همین شرکتی ها نصب کن درایور گرافیک مجتمع که با سی دی های لپ تابت باید باشه و خود گرافیک که میتونی آخرین ورژنشو دانلود کنی از سایت انویدیا
بعد میری تو بایوس لپ تاب اونجا گزینه ای برای دیفالت کردن بایوس داره بعد از اینکه دیفالت کردی sata mode رو ahci باشه و بوت رو هم بزار رو هارد تو تنظیمات بوت

mr.mansoor
24-06-2012, 14:18
شما وقتي از گرافيک کار بکشين و يا بازي کنيد اوتوماتيک ميره رو اون يکي گرافيک پس نگران نباشين
يک ويندوز بگير سون 64 بيتي از همين شرکتي ها نصب کن درايور گرافيک مجتمع که با سي دي هاي لپ تابت بايد باشه و خود گرافيک که ميتوني آخرين ورژنشو دانلود کني از سايت انويديا
بعد ميري تو بايوس لپ تاب اونجا گزينه اي براي ديفالت کردن بايوس داره بعد از اينکه ديفالت کردي sata mode رو ahci باشه و بوت رو هم بزار رو هارد تو تنظيمات بوت

سلام
من همه اون کارهايي که گفتين رو انجام دادم ويندوز رو عوض کردم آخرين ورژن درايور گرافيک رو دانلود کردم و نصب کردم تنظيمات بايوس وبوت هم تغيير دادم
ولي بازم همون مشکل هست البته اينم بگم که قبلا اين مشکل وجود نداشت و من راحت MW3 رو اجرا کردم ولي الان که ميخوام بازي کنم بازي گير ميکنه طوري که بايد ريست کنم دستگاه رو تو بازي PES2012 هم تو قسمت کامفيگ مينوسه گرافيک 64 مگ هست وبازي رو نميتونه اجرا کنه
اینم عکساش

خواهش ميکنم خواهش میکنم کمک کنيد.

ياعلي

EXTREME
24-06-2012, 22:51
همراه لپ تاب در سی دی هاش احتمالا یک نرم افزار برای تنظیمات optimius است که میتونید حالتشو رو auto بزارید یا اینکه خودتون دستی اینکارو بکنید و روی یک گرافیک دیگه بزارید
این تنظیمات میتونه در تنظیمات خود گرافیک در control panel هم باشه

rohamt
24-06-2012, 23:06
سلام
من همه اون کارهايي که گفتين رو انجام دادم ويندوز رو عوض کردم آخرين ورژن درايور گرافيک رو دانلود کردم و نصب کردم تنظيمات بايوس وبوت هم تغيير دادم
ولي بازم همون مشکل هست البته اينم بگم که قبلا اين مشکل وجود نداشت و من راحت MW3 رو اجرا کردم ولي الان که ميخوام بازي کنم بازي گير ميکنه طوري که بايد ريست کنم دستگاه رو تو بازي PES2012 هم تو قسمت کامفيگ مينوسه گرافيک 64 مگ هست وبازي رو نميتونه اجرا کنه
اینم عکساش

خواهش ميکنم خواهش میکنم کمک کنيد.

ياعلي

سلام
شما موقع نصب درایورا باید اول درایور اینتل و نصب کنی بعد انویدیارو

mr.mansoor
25-06-2012, 10:28
سلام
شما موقع نصب درایورا باید اول درایور اینتل و نصب کنی بعد انویدیارو

سلام

من همین کار رو میکنم

rohamt
25-06-2012, 20:05
سلام

من همین کار رو میکنم

موقع باز کردن pes حتما کلیک راست کنی و run with graphics processor>high performance nivdia.... هم تویsetting هم توی اجرای بازی

Elendil1
08-07-2012, 22:30
منم دقیقآ همین مشکل رو دارم ، کسی نمی دونه چرا اینجوری میشه ؟

erfagh
08-07-2012, 23:21
مشکل شما هیچ کدوم از اینها که دوستان گفتن نیست، شما باید کاری کنید که فقط از کارت گرافیک انویدیا استفاده بشه موقع بازی نه اینتل، طبق چیزی که توی این صفحه گفتن عمل کنید

Elendil1
08-07-2012, 23:37
مشکل شما هیچ کدوم از اینها که دوستان گفتن نیست، شما باید کاری کنید که فقط از کارت گرافیک انویدیا استفاده بشه موقع بازی نه اینتل، طبق چیزی که توی این صفحه گفتن عمل کنید

نه اتفاقآ این مشکل نیست ، بازی ها راحت اجرا میشن ، اما کلآ سیستم گرافیک غیر اصلی رو تو مشخصاتش میاره ، به خاطر همین توی بازی ها همه setting ها روی low هست :( و باید تنظیم بشن .

erfagh
08-07-2012, 23:44
نه اتفاقآ این مشکل نیست ، بازی ها راحت اجرا میشن ، اما کلآ سیستم گرافیک غیر اصلی رو تو مشخصاتش میاره ، به خاطر همین توی بازی ها همه setting ها روی low هست :( و باید تنظیم بشن .

خب این بخاطر این هست که بطور پیش فرض کارت گرافیک اینتل فعاله و فقط وقتی کار گرافیکی بالا میره منتقل میشه به انویدیا، یجا خونده بودم دربارش که چطوری بتونی کلا خاموش کنی انویدیا رو، باید پیداش کنم اینجا لینکش رو میذارم

erfagh
09-07-2012, 00:17
خیلی خیلی بستگی به مدل لپتاپ هم داره، تو بیشتر لپتاپ ها نمیشه هیچکاری کرد و مجبوری همینجوری با این وضع ادامه بدی، ولی تو بعضی دیگه میتونی کلا از ریشه خاموش کنی اینتل رو که ازینجور مشکل ها هم نداشته باشی
مدل لپتاپت چیه؟

Elendil1
09-07-2012, 01:57
خیلی خیلی بستگی به مدل لپتاپ هم داره، تو بیشتر لپتاپ ها نمیشه هیچکاری کرد و مجبوری همینجوری با این وضع ادامه بدی، ولی تو بعضی دیگه میتونی کلا از ریشه خاموش کنی اینتل رو که ازینجور مشکل ها هم نداشته باشی
مدل لپتاپت چیه؟

msi CX640DX