PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تجربه تان از MP3 پلیرتان را بگویید

tesla3
23-06-2012, 10:25
این تاپیک رو برای این ایجاد کردم که هر کسی بیاد تجربه اش را در مورد ام پی تری پلیرش بنویسه تا دوستایی که میخوان بخرن راهنمایی بشن.
برای شروع هم یه مطلب از یه جایی که خودم خوندم و واقعا شگفت زده شدم رو براتون گذاشتم لذت ببرید دوستان:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%87-%D8%A2%DB%8C-%D8%AA%DB%8C-%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86.html

Vallio
23-06-2012, 11:19
حالا یکم بذارید من در مورد تی نه بگم !
از ساخت و بدنش میگم ، متاسفانه از نوعی فلز درست شده که بوسیله دست و یا یک خش کوچولو رنگش میره ، نوشته هاش هم همینطور !
جی سنسورش که نگووووووو ، روانیت میکنه ، هی میخای بزنی تراک بعد میره رو حالت استادی و باید 500 بار بچرخونیش تا به حالت معمولی برگرده ،
صدا تا شماره 39 خوبه ولی وقتی که روی 40 میزاریش انگار که مونو میشه نمیدونم چرا ،
هفته ای دو بار هنگ رو شاخشه تا با دکمه ریست ریستش نکنی فایده نداره و همینطور میخونه !
باطریش هم به نظر من یخورده ضعیفه !
این نکات منفیشه !
نکات مثبت زیاده هم داره که من از این پلیر راضی بودم ولی خوب چون عشق کووان داشتم یه آی نه گرفتم !
کسانی که یه پلیر خوب میخان حتماً ایت تی نه رو بهشون پیشنهاد میکنم !

mili_k
26-06-2012, 03:50
iriver T9 واقعا پلیر خوبیه . خصوصا هدفونش که با هیچ هدفون همراه ام پی تری پلیر دیگه ای ، قابل مقایسه نیست . صدای به شدت خوبی داره و صاف و شفّافه ! من چند روز پیش بد این پلیر رو گفتم الآن حرفم رو پس میگیرم پلیر خوبیه .

این مدلش رو ببینین :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Vallio
07-07-2012, 21:43
iriver T9 واقعا پلیر خوبیه . خصوصا هدفونش که با هیچ هدفون همراه ام پی تری پلیر دیگه ای ، قابل مقایسه نیست . صدای به شدت خوبی داره و صاف و شفّافه ! من چند روز پیش بد این پلیر رو گفتم الآن حرفم رو پس میگیرم پلیر خوبیه .

جانمممممممممممم ؟!
هدفون فابریک تی نه خوبه ؟!؟!!!!!!!!!!!!!!!
یکی از بیخود ترین هدفون هایی که دیدم توی پک بزارند همینه ، هدفون های چینی 5 تومنی هم کیفیتشون از این فابریکیش بالاتره ، شما حتماً هدفون خوب ندیدید...