مشاهده نسخه کامل
: ..:تاپیک اختصاصی بــــابک جهـــانبخش:..
Mohammad Yek110
23-06-2012, 08:44
سلام
هرچی گشتم تاپیک این خواننده ی با ارزش کشورمون رو پیدا نکردم
اگه هست همچین تاپیکی لطفا این تاپیکو ترش کنید.
بیوگرافی:
ابک جهانبخش متولد اول فروردین سال 1362 برابر با 21 مارچ 1983 در بخوم آلمان
او از 5 سالگی نوازندگی پیانو را زیر نظر استاد آلمانی در مدرسه موسیقی آزاد شهر بخوم آغاز نمود و بعد از تحصیلات پدرش و پس از بازگشت به ایران علاقه خود را به موسیقی بیشتر دید و به صورت جدی تر موسیقی شرقی را دنبال کرد . پدر یکی از دوستان او استاد مسعود میردامادی صدای او را شنید و با تایید استعداد و صدای بابک جهانبخش بهترین مشوق او شد و این باعث شد تا بابک جهانبخش شروع خیلی حرفه ای را آغاز کند و دوره های آموزشی جدید را طی کرد و در سال 76 مجوز رسمی خود را از صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران دریافت کرد که در آن زمان با تایید محمد علی معلم همراه بود و در همان سال یک کار را برای صدا و سیما ضبط نمود ، در اوایل ، موسیقی بابک جهانبخش سبک پاپ سنتی را دنبال می کرد اما به پیشنهاد یکی از اساتید موسیقی تغییر سبک پاپ سنتی به پاپ را به او دادند و با پذیرش این پیشنهاد باعث شد تا چند سالی وقفه در فعالیتهای او بیفتد اما در این مدت او به آموزش و فراگیری دیگر دوره های موسیقی پرداخت و سرانجام در سال 82 تولید اولین آلبوم او شروع شد و در سال 84 آلبوم چی شده را روانه بازار کرد و در همان سال هم به عنوان دومین پدیده سال انتخاب شد
آلبوم دوم او درسال 87 با نام بی اسم ، آلبوم سوم او در سال 89 با نام احساس و آلبوم چهارم او در سال 90 با نام زندگی من را منتشر کرد .
از مواردی که می توان در مورد بابک جهانبخش یاد کرد اینکه او پس از یادگیری پیانو نوازندگی گیتار را نیز فرا گرفت و سپس مبانی آهنگسازی و تنظیم دوره های تئوریک موسیقی را زیر نظر اساتید بزرگ موسیقی همچون مرتضی دلشاد مجتبی میرزاده مسعود میردامادی و....... را طی کرده و با موفقیت به اتمام رسانده است .
بابک جهانبخش در رزومه کاری خود اجرای چند تک آهنگ مناسبتی را نیز داردکه آنها در آلبوم هایی با نام هشت ، خاص و ...... ارائه شده است همچنین او چندین تیتراژ تلویزیونی و سینمایی را نیز اجرا کرده است .
او با برگزاری کنسرت های فراوانی در ایران و خارج از کشور تجربه بسیار خوبی در زمینه اجرای زنده دارد .
بابک جهانبخش هم اکنون در حال تهیه و انتشار آلبوم پنجم خود با نام من و بارون است که این آلبوم ، آلبوم متفاوتی از او خواهد بود ، این آلبوم به تهیه کنندگی محمد رضا خانزاده مدیر برنامه خود و مدیر عامل شرکت اکسیر نوین در حال تهیه می باشد .
Mohammad Yek110
02-07-2012, 09:59
سلام
تیزر آلبوم من و بارون خیلی وقت پیش منتشر شد که گفتم اینجا هم بذارم:
روش دانلود:
بعد از باز کزدن لینک های پایین یه ثانیه شمار اون بالا می بینید.10 ثانیه که تموم شد ، روی رد کردن تبلیغ کلیک کنید
کیفیت متوسط با حجم 33 مگابایت:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت خوب با حجم 64 مگابایت:
کیفیت عالی با حجم 155 مگابایت:
موفق باشید:46:
Mohammad Yek110
10-07-2012, 11:31
رونمایی از آلبوم «من و بارون» بابک جهانبخش
مراسم رونمایی آلبوم «من و بارون» بابک جهانخش با حضور این خواننده و آهنگساز در خبرگزاری پانا برگزار می شود.
ملودی قطعات این آلبوم توسط بابک جهانبخش ساخته شده و توسط هنرمندانی همچون کوشان حداد، هومن نامداری، پیام هوشمند، امیرفتحی و بابک جهانبخش تنظیم شده اند. همچنین سرایش ترانه های «من و بارون» برعهده محسن شیرآلی، یاحا کاشانی و بابک جهانبخش بوده است.
جهانبخش در این آلبوم با رضا صادقی هم همکاری داشته و قطعه ای به صورت دو صدائی اجرا کرده اند.
یادآور می شود، بابک جانبخش 22 و 25 تیر ماه طی 4 سانس، در سالن همایشهای برج میلاد تهران به روی صحنه می رود که در این کنسرت قطعاتی از آلبوم «من و بارون» توسط این خواننده اجرا می شود.
آلبوم «من و بارون» تازه ترین اثر بابک جهانبخش خواننده مطرح موسیقی پاپ ایران اواسط تیر ماه از طریق موسسه فرهنگی، هنری و تبلیغاتی اکسیر نوین راهی بازار موسیقی کشور میشود.
مراسم رونمایی از آلبوم تازه بابک جهانبخش و کنسرت این خواننده، سه شنبه 20 تیر 91 / ساعت 11 / در خبر گزاری پانا واقع در خیابان شریعتی نرسیده به حسینیه ارشاد جنب شهرداری منطقه سه خیابان کوشا پلاک 2 برگزار می شود.
تمامی خبرنگاران و عکاسان خبرگزاری های مختلف که تمایل به شرکت در این مراسم را دارند با روابط عمومی شرکت اکسیر جناب آقای امینی تماس حاصل فرمایند. 5 - 22097972
منبع:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mohammad Yek110
11-07-2012, 10:32
نشست رونمایی آلبوم من و بارون؛
بابک جهانبخش: این آلبوم را خیلی دوست دارم
موسیقی ما -لی لا رضایی: بابک جهانبخش، خواننده پاپ آلبوم «من و باورن»در نشست رونمایی از این آلبوم که ظهر دیروز برگزار شد،گفت: به نظرم آلبوم «من و بارون» بهترین آلبومی است که تا کنون از من و با صدای من منتشر شده است. این آلبوم تجربهای جدید بوده و با آرامشی که دوست عزیزم و تهیه کننده آن محمدرضا خانزاده به من دادند، به سلیقه خودم جمع آوری شده و در واقع اولین آلبومی است که کاملا به سلیقه شخصیام جمع آوری و تولید شده است.
این خواننده موسیقی پاپ با اشاره به اینکه آلبوم جدید وی شامل ۱۱ قطعه موسیقی است، گفت: با این البوم سعی کرده ام آنچه که دوستان پیشنهاد داده بودند و دوست دارند را با توجه به سلیقه خودم منتشر کنم؛به همین دلیل با یک سری از هنرمندان جدید همکاری کرده ام.یکی از دوستانی که در این مجموعه با وی همکاری داشته ام و قطعه معروف «چی شده» نیز توسط وی ساخته شده بود، پیام هوشمند است که احساس می کنم متاسفانه در حقش ظلم شده است.
وی افزود: آلبوم من و باران شامل ۱۱ قطعه است که عناوین آن عبارتند از وی افزود: من و بارون در آلبوم دوبار اجرا شده است که یک اجرا، اجرای اختصاصی من بوده و اجرای دیگر را به صورت دو صدائه با دوست و همکار خوبم رضا صادقی ضبط و منتشر کرده ام.
این خواننده درباره این همکاری گفت:در طول مسیر کاری ام تا کنون اولین باری است که چنین اتفاقی برایم می افتد و به صورت دوصدایی به اجرای یک قطعه می پردازم. مدتها بود که می خواستم این تجربه را با رضا صادقی داشته باشم که با توجه به علاقه ای که ایشان نیز به چنین کاری از خود نشان دادند، این کار عملی شد.
وی با تاکید بر این که هر آلبومی که منتشر می شود تفکر آن هنرمند است که منتشر شده گفت: درست است که هر اثر هنری نتیجه تفکرات یک هنرمند است ولی نهایتا این مخاطب وی است که نصمیم نهایی را می گیرد و تعیین می کند که وی از این پس چه مسیری را طی کند و به چه سمتی برود و چه هدفی را دنبال کند. من گروه خاصی نداشتم که روی آن تعصب داشته باشم و فقط با آن کار کنم بلکه با کسانی کار کرده ام که به نظرم بهترین های عرصه هنری خود هستند.
جهانبخش در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به این که هرکس باید مهر و امضای خود را در کارش داشته باشد، تاکید کرد: معنای برند همین است. این که یک نفر امضا ی خود را در کارهایش محفوظ نگه دارد. ممکن است در بخشی از کارهایش با تغییراتی روبرو شویم ولی در کل و نهایتا او خودش است .
خواننده«چی شده» در ادامه یادآور شد: اگر من سعی کردهام آلبوم متفاوتی منتشر کنم صرفا به این دلیل بوده که نمیخواستم بابک جهانبخش تکراری دیده شود. من این قول را میدهم که کنسرتی که در روزهای آینده برگزار خواهیم کرد، بسیار متفاوت تر از کنسرت هفدهم اسفندماه ما خواهد بود.
این خواننده در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر بازیگر شدن خود گفت: هیچ الزامی به این نیست که چون من خواننده هستم، بخواهم بازیگری را نیز تجربه کنم. این مساله از دیرباز وجود داشته که این دو عرصه هنری به هم مرتبط بوده اند و کسانی که خواننده بودهاند، بازیگری هم کرده اند و برعکس! اما با نگاهی به تاریخ هنر متوجه میشویم که کسانی که در عرصه موسیقی فعالیت میکنند، در عرصه بازیگری موفق ترند تا کسانی که در عرصه سینما فعالیت میکنند و میخواهند دنیای موسیقی و خوانندگی را نیز تجربه کنند.
وی افزود: شاید من نخواهم هیچ وقت به این عرصه فکر کنم و وارد آن شوم، ولی نمی توانم ان عده از دوستانی را که دوست دارند وارد این عرصه شوند، از کارشان منع کنم. هرکس می تواند بسته به سلیقه و علاقه ای که دارد، دست به انتخاب بزند. آن چه برای من در اولویت است و اهمیت دارد این است که مخاطب من نباید باورش روی من خراب شود. من همینیام که هستم. نمیخواهم مخاطبم من را به گونهای دیگر که شاید دوست نداشته باشد ببیند.
این آهنگساز که آهنگسازی تمامی قطعات آلبوم من و باران را به عهده دارد، در ادامه صحبتهایش گفت: هر چه سن آدم بالاتر می رود دیدگاه وی نسبت به پیرامونش تغییر می کند . شاید من هم روزی دیدگاهم نسبت به این موضوع عوض شود ولی هنوز جرات این را پیدا نکردهام که باور مخاطبم را خراب کنم.
وی تاکید کرد: ترجیح می دهم فعلا موسیقی کار کنم. اگر روزی یک تهیه کننده خوب از سینما پیشنهاد خوبی برای بازیگری به من داد، در صورتی که آبرویم را بخرد، باوی همکاری می کنم. ولی اینطور نبوده که خودم بخواهم دنبال این مساله بروم.
جهانبخش در پایان گفت:من این آلبوم را خیلی دوست دارم و اگر انتقادی بر روی قطعات آن هست باید صادقانه بگویم که بیشتر از این بلد نیستم.
محمدرضا خانزاده-تهیه کننده آلبوم «من و بارون» که در این نشست حضور داشت درباره برگزاری کنسرت در تاریخ های ۲۲ و ۲۵ تیرماه با فاصله از هم گفت: از آنجایی که خواننده دیگری قرار بود در این سالن کنسرت بدهد و چون از قبل سالن به وی واگذار شده بود، نتوانستیم تاریخ های متوالی را برای کنسرت در نظر بگیریم. به همین دلیل میان برگزاری دو کنسرت ما ،وقفه دو روزه افتاد.
نشست رونمایی از آلبوم «من و بارون» به خوانندگی بابک جهانبخش با حضوراین خواننده و عوامل آلبوم ، خبرنگاران و جمعی از هواداران وی در خبرگزاری پانا برگزار شد.در این مراسم امیر فتحی رهبر ارکستر جهانبخش و محمدرضا خانزاده مدیر موسسه فرهنگی، هنری و تبلیغاتی اکسیر نوین نیز حضور داشتند.
به روز شده در : چهارشنبه 21 تير 1391 - 9:1
Mohammad Yek110
12-07-2012, 18:32
سلام
خب بالاخره انتظارم به سررسید و آلبوم من و بارون منتشر شد :40:
منم منتظرم شنبه بشه برم بخرمش:)
اینم تاپیک اختصاصی این آلبوم:
VBYOFSKI
12-07-2012, 19:33
خب باید اعتراف کنم که به خاطر تعریف هایی که از ترک من و بارون شنیدم نتوسنتم طاقت بیارم و این یه ترک و دانلود کردم.
انصافا اهنگ خیلی خوب و قشنگی بود. به نظر من همین یه ترک کیفیتش از ترکهای 2 تا آلبوم قبلی بابک بهتر بود. (البته اونام خوب بودن ولی نه خیلی زیاد)
Mohammad Yek110
12-07-2012, 20:21
از وقتی تیزرشو دیدم خیلی ازش خوشم اومد
من ترک همه دنیام رو بیشتر می پسندم
+
یه عنایتی به امضامون
Alireza.M67
15-07-2012, 16:37
چقدر آهنگ "اقرار" قشنگ بود .
یعنی با این آهنگش عجیـــــــــب حال کردم ، عالی بود .
Mohammad Yek110
15-07-2012, 17:56
چقدر آهنگ "اقرار" قشنگ بود .
یعنی با این آهنگش عجیـــــــــب حال کردم ، عالی بود .
منم خیلی از ای کاش و همه دنیام و ایده آل خوشم اومد
میشه گفت این سه تا و من و بارون جزو بهترین ترک های آلبوم بودن
alone_boy
15-07-2012, 18:30
چقدر تنظیم آهنگ "همه دنیام" زیباست:40:
Alireza.M67
15-07-2012, 19:55
منم خیلی از ای کاش و همه دنیام و ایده آل خوشم اومد
میشه گفت این سه تا و من و بارون جزو بهترین ترک های آلبوم بودن
اون آهنگ "اقرار" که گفتم ، بخاطر شعرش بود .
باید شعرشو درک کرده باشی تا بفهمی چی میگه ...
البته امیدوارم که هیچکی درکش نکرده باشه و از این بعد هم درکش نکنه ...
part gah
15-07-2012, 20:55
من و بارون ............
ای دل............:40:
اقرار..........
اصلا با همه اهنگا میشه ارتباط برقرار کرد.
کلا آلبوم خوبی داده.ترانه هاش خیلی قویه.
ramin1988
17-07-2012, 13:36
ترک اقرار واقعا محشر بود هم از لحاظ شعر و هم مدل اجرا ترک امشب چه دیدنی شدنی هم بسیار زیبا بود بقیه هم خوب تبریک به طرفداران بابک عزیز
Mohammad Yek110
16-08-2012, 10:37
با اختصاص بخشي از عوايد برنامه به زلزله زدگان آذربايجان
كنسرت بابك جهانبخش 15 شهريور در برج ميلاد با رهبر ازکستر جدید
موسیقی ما - بهمن بابازاده: بابك جهانبخش در روز 15 شهريور سال جاري در حمايت از زلزله زدگان آذربايجان در تهران روي صحنه مي رود. اين كنسرت در 6 سانس برگزار خواهد شد كه فعلا بليت هاي دو سانس روز 15 ام جهت خريداري علاقمندان عرضه شده و دوستداران اين خواننده مي توانند نسبت به خريد آنها اقدام نمايند.
بابك جهانبخش چندي پيش كنسرتي را دو روز پس از انتشار آلبوم جديدش «من و بارون» در تهران روي صحنه برد كه با استقبال خوب مخاطبان موسيقي نيز رو به رو شد. تنها فرقي كه اين كنسرت با برنامه قبلي اين خواننده دارد اضافه شدن «رضا تاجبخش» به عنوان رهبر اركستر اين خواننده است كه جايگزين امير فتحي شده و از اين پس وظيفه رهبري اركستر اين خواننده را بر عهده خواهد داشت. همان طور كه از يك ماه پيش نيز پيش بيني مي شد، برخي چهره هاي جديد از جمله «ياشار و ايليار خسروي» نيز كه پيش از اين در اركستر «فرزاد فرزين» ساز مي زدند به اين گروه اضافه شده اند تا جهانبخش اين بار با تركيبي جديد روي صحنه برود.
محمد رضا خانزاده (تهيه كننده اين برنامه و مدير برنامه هاي بابك جهانبخش) درباره اين كنسرت گفت : « قصد داريم بخشي از عوايد اين برنامه را به هموطنان آذري زبان مان اختصاص بدهيم. صندوق هاي ويژه اي هم در روز اجراي برنامه در سالن برج ميلاد جهت جمع اوري كمك هاي مردمي تعبيه خواهيم كرد تا از اين طريق آنچه در توان مان هست را جهت همياري زلزله زدگان انجام داده باشيم. »
گفتني ست در روزهاي آينده تاريخ اجراهاي بعدي اين خواننده نيز از همين رسانه منتشر خواهد شد.
منبع : اختصاصی سایت موسیقی ما
به روز شده در : چهارشنبه 25 مرداد 1391 - 20:16
sabok sangin
17-08-2012, 02:26
بچه ها جایی هست بشه انلاین البوم خرید؟
بچه ها جایی هست بشه انلاین البوم خرید؟
آلبوم بابک جهانبخش رو ؟!
آهنگسرا میفروشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7%D9%86%D8%A8%D8%AE%D8%B4&search_in_description=1&sort=2a&action=buy_now&products_id=9126
آلبوم دیگهای هم خواستید تو همون سایت پیدا میشه
NET DOCTOR
03-11-2012, 12:19
آهنگ نسبتا آروم با ریتم زیباییست.
پس از آلبوم موفق من و بارون
آهنگ جدید ، فوق العاده زیبا و شنیدنی بابک جهانبخش به نام بی تو می میرم
( ترانه : یاحا کاشانی ، آهنگ و تنظیم : بابک جهانبخش ، میکس و مسترینگ : آرش پاکزاد )
mp3 320
mp3 128
Mohammad Yek110
03-11-2012, 17:53
آهنگ نسبتا آروم با ریتم زیباییست.
پس از آلبوم موفق من و بارون
آهنگ جدید ، فوق العاده زیبا و شنیدنی بابک جهانبخش به نام بی تو می میرم
( ترانه : یاحا کاشانی ، آهنگ و تنظیم : بابک جهانبخش ، میکس و مسترینگ : آرش پاکزاد )
mp3 320
mp3 128
خیلی عالیه:40:
فوق العادس:40:
خسته نباشید به بابک عزیز با صدای پر احساسش:40:
آهنگ بی تو می میرم بسیار بسیار بسیار زیبا بود
ramin1988
05-01-2013, 22:16
مصاحبه اختصاصی و شنیدنی پایگاه اینترنتی گانجا موزیک با بابک جهانبخش
( پیشنهاد میکنیم که این گفتگوی مفصل و صمیمی را از دست ندهید )
Mohammad Yek110
07-03-2013, 17:10
موسیقی ما – بهمن بابازاده: بابک جهانبخش در آستانه اجرای بزرگش در تهران، تک قطعه «تو چشمای منی» را به عنوان عیدی و هدیه ویژه به دوستدارانش تقدیم کرد.
«محسن شیرالی» ترانه سرای این قطعه است که با ملودی خود بابک جهانبخش ساخته شده است. تنظیم این قطعه نیز از سوی بهزاد گرجیپور انجام شده است و «آرش پاکزاد» آنرا میکس و مستر کرده است.
این خواننده که آلبوم موفق «من و بارون» را امسال در بازار موسیقی کشور منتشر کرد، قرار است در روزهای ۲۵ و ۲۶ اسفند ماه با اجرایی جدید به دیدار دوستدارانش برود.
گفتنی ست این کنسرت از سوی موسسه فرهنگی هنری «اکسیر نوین» برگزار خواهد شد.
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شب زیبای «بابک جهانبخش» برای دوستدارانش در حضور چهره های شاخص موسیقی و فوتبال برگزار شد
تولدت مبارک «بابک»!
موسیقی ما – بهمن بابازاده: بابک جهانبخش بار دیگر به دیدار دستدارانش رفت تا شب عاشقانه دیگری را برای همه علاقمندانش به موسیقی و ترانه هایش بسازد.
این خواننده که این بار سبک و چینش برنامه اش را به طرزی جدید و ویژه تغییر داده بود، ابتدای برنامه اش را با «دوست دارم» آغاز کرد تا بر خلاف برنامه های قبلی که این اثر معمولا در انتهای برنامه اجرا می شد، دوستدارانش را سوپرایز کند.
قطعاتی چون «باور کن، ای دل، چی شده، افسانه، هذیون، و...» دیگر آثاری بودند که در این برنامه اجرا شدند تا بابک جهانبخش در دو شب خاطره انگیز، اجراهایش را در سالن همایش های برج میلاد روی صحنه برده باشد.
صحنه آرایی و دکور اجرای جدید جهانبخش نیز نسبت به بقیه برنامه هایش کاملا تغییر کرده بود و یک دکور شیک پر از نور و لیزر و کفپوش های نورانی، دکور اجرای جدیدش را تشکیل داده بود که مشخصا وقت و انرژی زیادی صرف تهیه و اجرای آن شده بود.
حاشیه ها:
* انیمیشن های زیبایی در هنگام اجرای جهانبخش روی مانیتور استیج پخش می شد که مشخصا خلاقیت بالای سازنده هایش را نشان می داد. خود جهانبخش هم در این انیمیشن ها حضور داشت و تصویرش به خوبی ساخته و نمایش داده شده بود.
* بچه گربه ای در روز دوم اجرای جهانبخش، قبل از شروع سانس دوم، روی صحنه و سن برج میلاد دیده شد که باعث شوخی و خنده گروه شد. این بچه گربه باعث شد تیم حراست سالن دقایقی را درگیر گرفتن و به بیرون بردن این گربه باشند!
* در اواسط سانس دوم برنامه، رضا تاجبخش به یک باره میکروفن را از دستان بابک گرفت و رو به همه گفت :«خوب حالا نوبت ماست که همه با هم بابک رو غافلگیر و سوپرایز کنیم. بعد از گفتن حرفام دوست دارم بلند ترین جیغ عمرتون رو برای بابک بزنید: بابک تولدت مبارک!» و سالن بعد از این حرکت غافلگیرانه گروه جهانبخش به هوا رفت. نوازنده های گروه ملودی «تولدت مبارک» را اجرا کردند تا همه حاضران در سالن این ترانه را همصدا با هم بخوانند و کانون هواداران جهانبخش نیز کادو ها و هدایای ویژه ای را به خواننده مورد علاقه شان دادند تا جهانبخش که غافلگیر شده بود با چشم هایی خیس فقط بتواند بگوید:«واقعا بهترین شب عمرم را ساختید. مرسی از همه...»
* ارکستر بابک جهانبخش از نوازنده های بزرگ و سرشناسی چون یاشار و ایلیار خسروی، رضا تاجبخش، بهنام حکیم، بابک ریاحی پور، انوش تقوی، مسعود همایونی و...تشکیل شده بود.
* چهره های و مهمانان زیادی در این دو روز مهمان برنامه جهانبخش بودند که از آن جمله می توان به محسن یگانه، پیام صالحی، مهدی رحمتی، آرش برهانی، فرزاد مجیدی، هومن غفاری و .... اشاره کرد.
* این کنسرت به همت موسسه «اکسیر نوین» به مدیریت «محمد رضا خانزاده» برگزار شد.
منبع:
اختصاصی سایت موسیقی ما
در گفتگو با «موسیقی ما» عنوان شد:
آلبوم جدید «بابک جهانبخش» اواسط تابستان منتشر می شود
موسیقی ما – بهمن بابازاده: مدیر برنامه های «بابک جهانبخش» از انتشار آلبوم جدید این خواننده در اواسط تابستان امسال خبر داد.
محمد رضا خانزاده در گفتگو با «موسیقی ما» در این باره گفت :«در حال نهایی کردن مراحل انتهایی آلبوم جدید بابک جهانبخش هستیم و تیم کاری این آلبوم آخرین تلاشهایشان را جهت هر چه بهتر و قوی تر شدن این مجموعه انجام می دهند تا آلبوم جدید این خواننده بتواند باز هم موفقیت های آلبوم «من و بارون» را تکرار نماید.»
مدیر عامل شرکت فرهنگی هنری «اکسیر نوین» در ادامه افزود: « چهره ها و هنرمندان زیادی در این آلبوم حضور دارند و همکاری کرده اند که از آن جمله می توان به کوشان حداد ، رضا تاجبخش، پیام هوشمند، اشکان آبرون، یاحا کاشانی و ... نام برد که تمام سعی مان این است که خروجی کار، مجموعه ای در خور شان دوستداران این خواننده باشد. خود بابک جهانبخش هم در این آلبوم هم آهنگسازی کرده و هم برخی قطعات را تنظیم نموده است.»
خانزاده همچنین درباره زمان انتشار این آلبوم نیز گفت: « همه سعی مان این است که این اثر هر چه زودتر به مرحله انتشار برسد. هنوز اسم خاصی هم برای آن در نظر نگرفته ایم و در حال مشورت و همفکری هستیم تا بتوانیم به نتیجه نهایی برسیم. اما آن طور که از شواهد و نوع زمان بندی ما به نظر می رسد، پس از اخذ تمام مجوز های لازم، اواسط تابستان زمان انتشار آلبوم جدید این خواننده خواهد بود. »
گفتنی ست بابک جهانبخش در سالهای گذشته آلبوم هایی چون «چی شده»، «زندگی من» ، «بی اسم»، «احساس» و «من و بارون» را در بازار موسیقی کشور منتشر کرده است.
منبع:
اختصاصی موسیقی ما
تا اواخر تابستان منتشر می شود
آلبوم جدید بابک جهانبخش «اکسیژن» نام گرفت
موسیقی ما – امید شایان: بابک جهانبخش پس از انتشار آلبوم «من و بارون»، آلبوم جدید خود را در بازار موسیقی کشور منتشر می کند. این آلبوم «اکسیژن» نام گرفته و با این نام در حال طی کردن آخرین مراحل اخد مجوز خود از دفتر موسیقی وزارت ارشاد است.
این خواننده سال گذشته و پس از انتشار آلبوم «من و بارون» توانست نظر مساعد دوستدارانش را به دست بیاورد و در جشن «مومسیقی ما» نیز قطعه «من و بارون» به عنوان بهترین قطعه از دید کارشناسان انتخاب و معرفی شد.
بابک جهانبخش در این آلبوم از حضور چهره هایی چون کوشان حداد، پیام هوشمند، یاحا کاشانی و ... بهره برده است.
این خواننده تاکنون آلبوم هایی چون چی شده، بی اسم، زندگی من، احساس و من وبارون را در بازار موسیقی کشور منتشر کرده است.
منبع:
اختصاصی موسیقی ما
MOHAMMAD2010
08-08-2013, 15:41
دموی آلبوم جدید و پر احساس بابک جهانبخش با نام اکسیژن ...
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mohammad Yek110
08-08-2013, 15:53
خیلی عالیه ، خیلی عالی
میترکونه مثه منو بارون .....
من دمو رو دیروز گوش دادم ولی متاسفانه اصلا منو راضی نکرد...
درسته ک نمیشه کامل نظر داد ولی احساس میکنم تکرار موفقیت من و بارون سخت باشه..
bahador fab
09-08-2013, 12:07
به نظرم آلبوم خوبی باشه مثل منو بارون
ترک مشاعره بابک فک کنم از همه ترکهای اکسیژن سرتره
Mohammad Yek110
13-08-2013, 20:10
سلام
من پشیمون شدم :دی
دمو فریب دهنده بود
بخاطر شور و شوق بسیار زیاد دانلودش کردم ، ترانه ها ضعیفن ، شاید دوسه تا ترک خوب داشته باشه
منو نگاه کن از همه بهتره به نظر من
به نظرم ارزش خرید نداره برا کسی که شاید فوق فوقش 4 تا ترک گوش بده از این آلبوم ...
با محمد موافق شدم :دی تکرار موفقیت منو بارون سخته ...
ali_agha1981
13-08-2013, 20:44
سلام
من پشیمون شدم :دی
دمو فریب دهنده بود
بخاطر شور و شوق بسیار زیاد دانلودش کردم ، ترانه ها ضعیفن ، شاید دوسه تا ترک خوب داشته باشه
منو نگاه کن از همه بهتره به نظر من
به نظرم ارزش خرید نداره برا کسی که شاید فوق فوقش 4 تا ترک گوش بده از این آلبوم ...
با محمد موافق شدم :دی تکرار موفقیت منو بارون سخته ...
حالا کی گفته آلبوم من و بارون موفق بوده..؟ یه تراک هیت داشت اونم رضا صادقی توش فیت داده بود که گرفت..
وگرنه آلبومش هم مثل آلبوم های قبلیش معمولی بود یعنی همون تکرار کردن خودش...
ولی انصافا از لحاظ تنظیم خیلی کارش قوی هست..و اصلا دلایل شنیده شدن کاراش همین هست..
این آلبوم جدیدش هم هنوز گوش نکردم هر وقت شنیدم نظرم رو میگم:n06:
سلام
دوستان
میشه کاور آلبوم اکسیژن رو بذارید تا بدونم عوامل کار (شاعر-آهنگساز-تنظیم) هر قطعه واسه کی بوده؟!!!!
تا اینجا که البوم رو گوش دادم فوق العاده بوده!!!!!!! :n20::n20::n20::n20::n20::n20:
چرت وپرت محض ....
حیف وقت که برای دانلودش گذاشتم
MoJtaBa.R
14-08-2013, 21:30
سلام
دوستان
میشه کاور آلبوم اکسیژن رو بذارید تا بدونم عوامل کار (شاعر-آهنگساز-تنظیم) هر قطعه واسه کی بوده؟!!!!
تا اینجا که البوم رو گوش دادم فوق العاده بوده!!!!!!! :n20::n20::n20::n20::n20::n20:
همزمان با نشست خبری آلبوم؛
از آلبوم «اکسیژن» با صدای «بابک جهانبخش» رونمایی شد
موسیقی ما – بهمن بابازاده: آلبوم «اکسیژن» با صدای «بابک جهانبخش»از صبح امروز همزمان با نشست خبری این آلبوم، در بازار موسیقی کشور منتشر شد. ششمین آلبوم این خواننده در حالی روانه بازار موسیقی کشور شد که وی سال گذشته با انتشار آلبوم «من و بارون» توانست نظر مساعد دوستدارانش را جلب نماید و در نخستین جشن سالانه «موسیقی ما» نیز توانست تندیس طلایی بهترین قطعه موسیقی پاپ را برای قطعه «من و بارون» از آن خود نماید.
این آلبوم 12 قطعه دارد که هنرمندانی چون محسن شیرالی، مریم اسدی، بیتا طاعی، ترانه مکرم، علی بحرینی و یاحا کاشانی در بخش ترانه با جهانبخش همکاری کرده اند. پیام هوشمند، رضا تاجبخش، کوشان حداد ، اشکان آبرون، معین راهبر میلاد هاشمی و طالب زاده نیز از جمله چهره هایی هستند که در بخش های موسیقی و تنظیم در این اثر با جهانبخش همکاری نموده اند.
آرش پاکزاد میکس و مستر آلبوم را انجام داده ناشر آلبوم نیز موسسه «اکسیر نوین» است.
صبح امروز و همزمان با انتشار آلبوم، نشست خبری این اثر نیز با حضور این خواننده، عوامل آلبوم و نوازنده های ارکستر اش در محل هتل هما برگزار شد.
جهانبخش در این نشست صحبت هایش را این چنین آغاز کرد:«جمع کردن این آلبوم در یک سال و در حالی که سطح توقعات از من بعد از آلبوم من و بارون خیلی زیاد شده بود، بسار مشکل بود. ریسک بزرگی برای من بود و به خاطر همین خیلی دقت کردم. سعی کردم همه حواسم به کارم باشد. به تیم برنده آلبوم قبلی دست نزدم و چند دوست جدید را هم وارد کار کردم. من با این آلبوم نیامده ام که خاطره خوب «من و بارون» را زیر سوال ببرم و در واقع این اثر به نوعی مکمل آلبوم قبلی من خواهد بود و در واقع آلبوم من و بارون برای من تکرار نشدنی است.» این خواننده در ادامه در پاسخ به سوالات خبرنگاران حاضر در جمع و صحبت های زیادی که در مورد شباهت های زیاد آلبوم جدید با اثر قبلی و در واقع تکرار تجربه قبلی به شکلی جدید، گفت:«چیزی که از من می شنوید در واقع سبک من است. نه مثل خیلی ها کاور کرده ام و نه بخش های قطعات یونانی و ترک را در ملودی هایم استفاده کرده ام. متاسفانه این روزها آلبوم هایی را می شنوم که 6 قطعه آن کاملا کاور است و از آثار یونانی و ترک کپی شده. اتفاقا از اینکه آثارم در آلبوم جدید، به کارهای قبلی ام نزدیک شده خوشحالم. من یک کاراکتری دارم که همه کسانی که آثار من را دوست دارند، به خاطر همین سبک و کاراکتر است. مگر من می توانم چهره واقعی خودم را عوض کنم. کلیت آثار من قرار نیست تغییر کند. انتقادهای زیادی هم در این باره در این چند وقت که دموی کار مننتشر شده شنیده ام، اما من دنبال همان حسی هستم که باعث شده عده ای با آثارم ارتباط برقرار کنند و همین برای من کافی است. این واقعیت من است. هر چند فعلا بعد از انتشار «اکسیژن» قصد ندارم آلبوم منتشر کنم. روند کارهایم را با انتشار تک قطعات ادامه خواهم داد و بیشتر در مورد اجراهایم تمرکز خواهم کرد. شاید اگر کمی در انتشار آلبوم بعدی فاصله بیشتری باشد، دیگر این انگ تکراری شدن آثار و آلبوم هایم هم کمتر شود.»
جهانبخش درباره موضوعات عموتا عاشقانه ترانه های آلبوم و عدم ورود به فضاهای اجتماعی در آثارش نیز گفت:«مهم ترین کار یک هنرمند القای امید و انرژی به جامعه ست. این مفاهیم در بین مخاطبان من که قشر خاصی از جامعه را تشکیل می دهند بیشتر اهمیت دارد. همیشه که ترانه نباید تلخ و اجتماعی باشد تا تاثیر گذاری اش را نشان دهد. اگر من حرفی بزنم که مخاطب ام نفهمد و حس اش نکند، اصلا سراغ آثار من نمی آید. اسم موسیقی من پاپ است و برای مخاطب عمومی تولید شده و هدف گذاری من هم ایجاد امید و انگیزه به مخاطبان ام است.»
بابک ریاحی پور ، از اعضای ارکستر این خواننده که در جمع حاضر بود نیز در این باره گفت: «به هر حال مخاطبان بابک جهانبخش هم جزئی از این اجتماع هستند و آنها هم حق دارند موسیقی ای که دوست دارند و سبک مورد علاقه شان را بشنوند. قشر روشنفکر و در واقع دوستدار آثار اجتماعی ، عمدتا هیچوقت کسانی نیستند که علاقه ای به موسیقی خوب داشته باشند و خیلی به ندرت هم پولی برای شنیدن موسیقی خرج می کنند. پس به نظر من بابک جهانبخش باید با حفظ کاراکتر اش، جغرافیای مخاطبان خود را در نظر بگیرد تا بتواند حرکت رو به جلوب خود را ادامه دهد.»
«محسن شیرالی» از ترانه سراهای این اثر نیز در این نشست حضور داشت و درباره انتقادات مطرح شده از سوی خبرنگاران درباره فضای ترانه ها توضیح داد:«برخی از انتقادها در مورد تکراری بودن آثار و فضای ترانه ها واقعا کم لطفی است. ما می دانیم بهترین آثار بسیاری از هنرمندان، آثار اجتماعی منتشر نشده آنان است. من اعتقاد دارم برخی اوقات عوض کردن سبک برای یک هنرمند عقب گرد است و به او ضربه می زند.»
جهانبخش در انتهای صحبت هایش نیز درباره حاشیه های فراوان بازار این روزهای موسیقی و دادگاهی شدن بسیاری از چهره های پاپ پس از مشکلات عدیده با شرکت ها و تهیه کننده های این عرصه گفت:«به هز حال هر مارکتی مشکلات خاص خودش را دارد و هر جا هم که چرحش مالی بزرگی باشد این قبیل اتفاقات هست. امیدوارم دوستان من هر چه زودتر مشکلاتشان حل شود تا اصل هنر موسیقی دغدغه اصلی آنها باشد تا حضور در دادگاه ها.»
حضور تعدادی از طرفداران این خواننده در محل برگزاری نشست خبری و برخی واکنش های احساسی آنها باعث شد در چندین مرحله برخی ار اهالی رسانه نسبت به حفظ فضای رسمی و شئونات یک نشست خبری به برگزار کنندگان برنامه تذکر دهند و تداوم این واکنش ها که باعث بی نظمی های پراکنده در برخی اوقات بود، باعث شد برخی از خبرنگاران خبرگزاری ها پس از دقایقی محل نشست را به نشانه اعتراض ترک نمایند.
گفتنی ست این برنامه به همت موسسه «اکسیرنوین» برگزار شد و چهره های سرشناسی چون رضا تاجبخش، یاشار و ایلیار خسروی، مسعود همایونی، آرش پاکزاد، انوشیروان تقوی و محمد رضا خانزاده (مدیر عامل موسسه برگزار کننده) در محل برگزاری برنامه حضور داشتند و در انتهای برنامه نیز از «سعید عبداللهی» عکاس سرشناس موسیقی، بابت طراحی و عکسهای کاور این آلبوم از سوی جهانبخش تشکری ویژه صورت گرفت.
سایت «موسیقی ما» مثل همیشه از تمام دوستداران موسیقی تقاضا دارد جهت حفظ حقوق مولفین اثر، این آلبوم را به صورت اورجینال تهیه نمایند.
منبع:
اختصاصی موسیقی ما
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
................................................
6
...............................................
در مورد چرت بودن آلبوم !!! :
حق با اون دوست عزیزه : به پای آهنگای رپ ایرانی که فوق العاده با محتوا هستن نمیرسه !!
....
بسیار زیبا مث آلبومهای قبلیش
NET DOCTOR
15-05-2014, 11:27
NET DOCTOR
07-06-2014, 22:25
دانلود آهنگ جدید و بسیار زیبای بابک جهانبخش به نام دلتنگی
ترانه : محسن شیرعلی ، آهنگ : بابک جهانبخش ، تنظیم : معین رهبر
میکس و مستر : آرش پاکزاد
متن آهنگ جدید بابک جهانبخش به نام دلتنگی :
یه عمره از تو با خودم دروغ میگم
تویی که خیلی ها رو بهم ترجیح میدی
صد بار گفتم بی تو می میرم و تو رفتی
من باورم میشه بگو که نشنیدی
آخر یه روزی پای تو از دست میرم
می میرم و یک بارم منو ندیدی
شاید یکم زود دست من رو شد که هر بار
گفتم بهت حالم خرابه دیر رسیدی
دلتنگتم حضورت و نیاز دارم
این فاصله حس – وابستگی نیست
با التماس من اگه چیزی میگی
حرفای تو هم چیزی که باید بگی نیست
♫♫♫♫♫♫
♫♫♫♫♫♫
جز خنده هایی که ازم دریغ کردی
این زندگی هیچ چیز جذابی نداره
دلتنگ نیستی و نمی دونی چه سخته
یه خاطره تو جمع اشکت رو در بی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])اره
آخر یه روزی پای تو از دست میرم
می میرم و یک بارم منو ندیدی
شاید یکم زود دست من رو شد که هر بار
گفتم بهت حالم خرابه دیر رسیدی
دلتنگیه من با همیشه فرق داره
ترس من از نبودنت تغییر کرده
با این یک عمر می گذره که نیستی اما
هر شب جای خالیت میگه دیر کرده
MP3 – 320
Babak Jahanbakhsh – Delatangi
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MP3 – 128
Babak Jahanbakhsh – Delatangi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][128].mp3)
NET DOCTOR
03-09-2014, 23:40
تیزر آلبوم جدید «بابک جهانبخش» با نام «مدار بیقراری»
موسیقی ما - تیزر آلبوم «مدار بی قراری» منتشر شد. این آلبوم که هفتمین آلبوم «بابک جهانبخش» است، هفته ی آینده روانه ی بازار موسیقی کشور خواهد شد. جهانبخش در خصوص این آلبوم گفته که هر چه در توان داشته و بلد بوده را به کار گرفته، این آلبوم تفاوت زیادی با سایر آثارش داشته و برای خاطره سازی نیاز به زمان دارد.
«محسن شیرالی» ترانه های این اثر را سروده است و تقریباً همان همکاران سابق با بابک جهانبخش در بخش موسیقی همکاری کرده اند.
تیزر تصویری آلبوم «مدار بی قراری» توسط «فرید ناصری» کارگردانی شده است
MP4 – 720
Babak Jahanbakhsh – Madare Bigharari ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MP4 – 480
Babak Jahanbakhsh – Madare Bigharari ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Album%20Teaser).mp4)
NET DOCTOR
08-09-2014, 21:59
دانلود آهنگ جدید بابک جهانبخش به نام مدار بی قراری
ترانه : محسن شیرالی ، آهنگ : بابک جهانبخش ، تنظیم و میکس و مسترینگ : امیر حسین اویسی
متن آهنگ جدید بابک جهانبخش به نام مدار بی قراری :
مثل درد من تو دنیا هیچ مرحمی نیست
تو رو دارم و ندارم این عذاب درد کمی نیست
این که سهم من نمیشی یه غذاب نا تمومه
مثل پرتگاهی می مونه که همیشه رو به رومه
زندگیم روی مداره بی قراری سپری شد
این طواف بی حیا مثل یه در به دری شد
راه برگشتن ندارم به جنون کشیده کارم
ای همه دار و ندارم تو رو دارم یار ندارم
♫♫♫♫♫♫
♫♫♫♫♫♫
آخر دنیا همین جاست دیر یا زود پیر میشم
هر چی کابوس دیده بودیم دیر یا زود تعبیر میشن
فکر باختنت منو با دلهوره درگیر کرده
زودتر از گذر عمر منو این غم پی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ر کرده
زندگیم روی مداره بی قراری سپری شد
این طواف بی حیا مثل یه در به دری شد
راه برگشتن ندارم به جنون کشیده کارم
ای همه دار و ندارم تو رو دارم یار ندارم
زندگیم روی مداره ، بی قراری
MP3 – 320
Babak Jahanbakhsh – Madaare Bigharari ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MP3 – 128
Babak Jahanbakhsh – Madaare Bigharari ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
NET DOCTOR
14-09-2014, 23:40
از صبح امروز و در سراسر کشور؛
«مدار بیقراری» بابک جهانبخش به بازار آمد
هفتمین آلبوم «بابک جهانبخش» با نام «مدار بی قراری» از امروز صبح توسط شرکت «اکسیر نوین» در سراسر کشور در دسترس مخاطبین قرار گفت. «مدار بی قراری» دوازده قطعه دارد که «محسن شیرالی»، «بابک جهانبخش» به عنوان ترانه سرا، «بابک جهانبخش»، «انوشیروان تقوی» و «امیر میلاد نیکزاد» به عنوان آهنگساز و «امیر حسین اویسی»، «رضا تاجبخش»، «نیمان»، «مسعود همایونی»، «انوشیروان تقوی»، «امیر میلاد نیکزاد»، «امیر حسین کاشانیان» و «معین راهبر» به عنوان تنظیم کننده در تولید آن نقش داشته اند. «حمیدرضا پور رضوی»، «حمیدرضا آداب»، «امیر حسین اویسی»، «حمیدرضا مرادی»، «انوشیروان تقوی» و «آرش پاکزاد» میکس این آلبوم را بر عهده داشته اند.
شایان ذکر است آلبوم «مدار بی قراری» بنا بود نیمه ی شهریور ماه روانه ی بازار موسیقی شود که به گفته ی جهانبخش به دلیل بروز مشکل فنی در تولید سیدی تا به امروز به تعویق افتاد. جهانبخش خاطرنشان کرد هر چه در توان داشته و بلد بوده را به کار گرفته، این آلبوم تفاوت زیادی با سایر آثارش داشته و برای خاطره سازی نیاز به زمان دارد.
سلام...
بعد از چندین دور گوش کردن به آلبوم مدار بی قراری به صورت کامل باید بگم؛اونطور که انتظار میرفت از بابک عمل نکرد...خب ؛ انتظارا از بابک همیشه و همیشه زیاده...واسه همینه که میگم این آلبوم اونطوری که باید میبود؛نبود!
سعی کرد تا حدودی متفاوت باشه تا دل اون سری از دوستان که همیشه به بابک ایراد میگرفتن همیشه در حال تکرار کارهای قبلیه خودش هست؛اما این باعث شد که منی که طرفدار 2 آتیشه ی بابک به حساب میام،در بعضی کارها حسابی بخوره تو ذوغم...
ترک های مورد علاقه ی من در این آلبوم:
ترک 1 : معجزه ؛ 7/10 میدم به این ترک
ترک 2 : مدار بی قراری ؛ 8.5/10 میدم به این ترک
ترک 3 : همین یه بار ؛ 9.5/10 میدم به این ترک فوق العاده ؛ به معنای واقعی با این ترک حال کردم
ترک 4 : جاه طلب ؛ 3/10 میدم به این ترک
ترک 5 : اسطوره ؛ 6/10 میدم به این ترک
ترک 6 : حواست نیست ؛ 9/10 میدم به این ترک
ترک 7 : عاشق تر ؛ 3.5/10 میدم به این ترک ضعیف؛همه چیز در این ترک ضعیف بود؛همه چیز؛
ترک 8 : اشتباه ؛ 6/10 میدم به این ترک
ترک 9 : هنرمند ؛ 6/10 میدم به این ترک
ترک 10 : اعتراف ؛ 5/10 میدم به این ترک
ترک 11 : هویت ؛ 5.5/10 میدم به این ترک
ترک 12 : دلتنگی ؛ 8.5/10 میدم به این ترک
2 تا ترک واقعا نا امیدم کرد ؛(ترک 4 و 7) ؛ واسه همون 2 تا ترک نمیتونم آلبوم مدار بی قراری بابک جهانبخش رو جز آلبوم های فوق العاده ی بابک به حساب آورد و فقط میشه یه آلبوم خوب ازش نام برد.
و ایکاش ترک مدار بی قراری و دل تنگی رو قبل از انتشار آلبوم پخش نمیکرد تا همچنان برای ما تازگی میداشت این 2 ترک ... :n27:
در هر صورت ما عاشق بابک هستیم و عاشق بابک خواهیم بود... :n12::n12::n12::n12:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.